Tepkileri çok komik yoksa işim olmaz. Benim idolüm Burcu, Gülse ve reisi hazretleri gibi sarışınlar.Senin için iyice idol oldu bu adam.
Beni de bu adama @xBUGRAx ve Flash TV bulaştırmıştı, o günden beri takip ediyorum tepkilerini.Tepkileri çok komik yoksa işim olmaz. Benim idolüm Burcu, Gülse ve reisi hazretleri gibi sarışınlar.
Kurtuldu seyirci sendenSon sahne bombe onun dışında boş
Bnm cenazem çok yavan olmuş böyle millet ağlamalı üstünü başını yırtmalıydı. Ss
Genel bölüm yorumunu da bekliyorum canım.Kurtuldu seyirci senden
Güzel bölüm olmuş yine kahkaha attım Kahvaltı sahnesindeGenel bölüm yorumunu da bekliyorum canım.
Ya da Buğra'yı sokakta tek bulup sahip olan genç.Güzel bölüm olmuş yine kahkaha attım Kahvaltı sahnesinde
Demek hamile değilsin 😱 Yastık mı kaldı bu devirde be sahte karın kullansaydın @xBUGRAx
Son sahnede şok oldum dizide cidden kimin eli kimin şeyinde yani cebinde belli değil
Hazır @xBUGRAx sokaklara düşmüşken yeni sezonda hikayeye beni de kat da ortalık iyice karışsın Buğra’ya sahip çıkan kahraman genç
Ellerine sağlık
Güzel bölüm olmuş yine kahkaha attım Kahvaltı sahnesinde
Demek hamile değilsin 😱 Yastık mı kaldı bu devirde be sahte karın kullansaydın @xBUGRAx
Son sahnede şok oldum dizide cidden kimin eli kimin şeyinde yani cebinde belli değil
Hazır @xBUGRAx sokaklara düşmüşken yeni sezonda hikayeye beni de kat da ortalık iyice karışsın Buğra’ya sahip çıkan kahraman genç
Ellerine sağlık
Tövbeler olsun Buğra yok demez buna bence @xBUGRAxYa da Buğra'yı sokakta tek bulup sahip olan genç.
@mrt-06 daha fantezi şeyler düşünmüşİşte ne kadar saf, masumum aklım ermez kurnazlıklara. @mrt-06
Oha çok iyi olur güldür yüzümü bunca acıdan sonra.
Daha entrikalı olur Total’i de çekerHahah bu rol daha ilgimi çekti. @mrt-06
Daha entrikalı olur Total’i de çeker
Ama bu gidişle Yaprak Dökümü’ndeki Necla gibi şey oteline düşersin
Bence sahne çok gerçekçi olmalı o yüzden kaç tekrar alınması gerekiyorsa razıyımO sahnenin çekimi için hazırlanmaya başlıyorum. Kaç tekrar yaparız acaba.
Bence sahne çok gerçekçi olmalı o yüzden kaç tekrar alınması gerekiyorsa razıyım
İşte ne kadar saf, masumum aklım ermez kurnazlıklara. @mrt-06
Oha çok iyi olur güldür yüzümü bunca acıdan sonra.
Bence sahne çok gerçekçi olmalı o yüzden kaç tekrar alınması gerekiyorsa razıyım
Yorumu @xemrexxx'e bırakıyorum ne diyor bu iki arkadaşlar.Allah'ım işini ne kadar da aşkla yapan bir partner.