Tepkileri çok komik yoksa işim olmaz. Benim idolüm Burcu, Gülse ve reisi hazretleri gibi sarışınlar.Senin için iyice idol oldu bu adam.![]()
Beni de bu adama @xBUGRAx ve Flash TV bulaştırmıştı, o günden beri takip ediyorum tepkilerini.Tepkileri çok komik yoksa işim olmaz. Benim idolüm Burcu, Gülse ve reisi hazretleri gibi sarışınlar.![]()
![]()
Kurtuldu seyirci sendenSon sahne bombe onun dışında boş
Bnm cenazem çok yavan olmuş böyle millet ağlamalı üstünü başını yırtmalıydı. Ss
Genel bölüm yorumunu da bekliyorum canım.Kurtuldu seyirci senden![]()
![]()
![]()
Güzel bölüm olmuş yine kahkaha attımGenel bölüm yorumunu da bekliyorum canım.![]()
Ya da Buğra'yı sokakta tek bulup sahip olan genç.Güzel bölüm olmuş yine kahkaha attımKahvaltı sahnesinde
Demek hamile değilsin 😱 Yastık mı kaldı bu devirde be sahte karın kullansaydın@xBUGRAx
Son sahnede şok oldum dizide cidden kimin eli kimin şeyinde yani cebinde belli değil
Hazır @xBUGRAx sokaklara düşmüşken yeni sezonda hikayeye beni de kat da ortalık iyice karışsınBuğra’ya sahip çıkan kahraman genç
![]()
Ellerine sağlık![]()
Güzel bölüm olmuş yine kahkaha attımKahvaltı sahnesinde
Demek hamile değilsin 😱 Yastık mı kaldı bu devirde be sahte karın kullansaydın@xBUGRAx
Son sahnede şok oldum dizide cidden kimin eli kimin şeyinde yani cebinde belli değil
Hazır @xBUGRAx sokaklara düşmüşken yeni sezonda hikayeye beni de kat da ortalık iyice karışsınBuğra’ya sahip çıkan kahraman genç
![]()
Ellerine sağlık![]()
Tövbeler olsunYa da Buğra'yı sokakta tek bulup sahip olan genç.![]()
@mrt-06 daha fantezi şeyler düşünmüşİşte ne kadar saf, masumum aklım ermez kurnazlıklara.@mrt-06
Oha çok iyi olur güldür yüzümü bunca acıdan sonra.![]()
![]()
Daha entrikalı olurHahah bu rol daha ilgimi çekti.@mrt-06
Daha entrikalı olurTotal’i de çeker
Ama bu gidişle Yaprak Dökümü’ndeki Necla gibi şey oteline düşersin![]()
![]()
Bence sahne çok gerçekçi olmalı o yüzden kaç tekrar alınması gerekiyorsa razıyımO sahnenin çekimi için hazırlanmaya başlıyorum.Kaç tekrar yaparız acaba.
![]()
Bence sahne çok gerçekçi olmalı o yüzden kaç tekrar alınması gerekiyorsa razıyım![]()
İşte ne kadar saf, masumum aklım ermez kurnazlıklara.@mrt-06
Oha çok iyi olur güldür yüzümü bunca acıdan sonra.![]()
![]()
Bence sahne çok gerçekçi olmalı o yüzden kaç tekrar alınması gerekiyorsa razıyım![]()
Yorumu @xemrexxx'e bırakıyorum ne diyor bu iki arkadaşlar.Allah'ım işini ne kadar da aşkla yapan bir partner.![]()