Konuya kalp at bari oyuncu olarak hiç işe yaramıyorsun dizi adına.Spoiler vermeyin 3 bölüm gerideyim ben@mrt-06
Yook okumadan kalp atmam kim bilir neler yaptın bana önce görmem lazımKonuya kalp at bari oyuncu olarak hiç işe yaramıyorsun dizi adına.![]()
2 bölümdür sadece öpüşme yaşıyorsun merak etme kötü bir şey olmadı.Yook okumadan kalp atmam kim bilir neler yaptın bana önce görmem lazım![]()
Neden sezon finali?@Yiğitt konuya yorum ve kalp.![]()
Okulun başlıyor da.Neden sezon finali?![]()
Şimdi bir Türkçe hocası olarak devam ettirebilirsin. Sonu heyecanlı bitmiş.Buyur cnm.Unutma Beni kafasıyla oku.
@mrt-06
![]()
Acı Tesadüf | 1.Bölüm
Acı Tesadüf... -1.Bölüm- "Son Güzel Gün" Karakterler: Adnan: Evliliğinin ilk aylarında yasak aşk yaşamış çocuğu olmuş. Ayla: Yasak aşk sonucunda olan çocuğunu eşinden gibi gösterip yaşamına devam etmiş. Umut: Adnan ve Ayla'nın yasak aşk sonucu olan çocukları. Çiğdem: Adnan'ın evliliğinden...fav10.net
Şimdi bir Türkçe hocası olarak devam ettirebilirsin. Sonu heyecanlı bitmiş.
Unutma Beninin kirlettiği temiz beyinlerin yansıması aslında![]()
Olaya gelBuyur cnm.Unutma Beni kafasıyla oku.
@mrt-06
![]()
Acı Tesadüf | 1.Bölüm
Acı Tesadüf... -1.Bölüm- "Son Güzel Gün" Karakterler: Adnan: Evliliğinin ilk aylarında yasak aşk yaşamış çocuğu olmuş. Ayla: Yasak aşk sonucunda olan çocuğunu eşinden gibi gösterip yaşamına devam etmiş. Umut: Adnan ve Ayla'nın yasak aşk sonucu olan çocukları. Çiğdem: Adnan'ın evliliğinden...fav10.net
Bi @Aserat baksın ben anlamam.Çok cesur bir konu uygun değil artık günümüze.Yazım hataları neymiş hiçbir de - da ayrı değil.
![]()
Sen devam ettir ÖzgürümOlaya gelAdnan ve yasak aşk kelimelerini bir arada görünce heyecanlandım
Tam günlük dizi kıvamında cidden devamını getirseydin keşke![]()