DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,486
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Elindeki kadro rakiplerine göre çok sınırlı olsa da umarım başarılı olur efsane. ?
Elindeki kadro rakiplerine göre çok sınırlı olsa da umarım başarılı olur efsane. ?
Kesinlikle.Liverpool birinci olsun, Chelsea ikinci olsun. Mis gibi senaryo.
İşte o uzun ve sanatsal paragraf yerine bunu yazmak bile bazen bir sanattır...Bu yetmedi bana yalnız, Enes'den bu maçta City'nin girdiği 91976734 pozisyon attığı 43464 şuta karşılık Tottenham'ın 3 şut ile 2-2 beraberlik almasına dair şöyle 5-10 paragraflık bir yazı bekliyorum
Gerçek futbol bu ama işte, bizim ligimizde oynanan değil Sabah yazmıştım burada futbol, Fb-Başakşehir'de kaos izleyeceğiz diye. İlki gerçekleşti, bakalım ikincisinde o beklediğim kaos olacak mıPremier ligin en sevmediğim yanı çok profesyonel, makine gibi futbol oynamaları. Her şey o kadar profesyonel o kadar sistemsel ki kaos futboluna yer kalmıyor ve bu da beni bir süre sonra ister istemez sıkıyor. Futbolu futbol yapan mükemmeliyetçi oyunu değil tam aksine kaos ve yer yer düzensizlikten beslenmesi. Bu her şeyde geçerli, çok profesyonellik bir süre sonra yapay gelmeye başlıyor göze. Mesela amatör videolar profesyonel olanlardan çok daha keyif verir insanlara konu dışı ama konuya paralel bir örnek olarak verdim.
Liverpool canavar gibi oynuyor yine ve Arsenal bir gol atarsa öper başıma koyarım elimi. İlk yarıda Pepe o golü atacaktı... Şimdi 2-0 dan sonra geç de at kolaysa o defansı. Kupon yatacak ona yanıyorum...
Gerçek futbol bu ama işte, bizim ligimizde oynanan değil Sabah yazmıştım burada futbol, Fb-Başakşehir'de kaos izleyeceğiz diye. İlki gerçekleşti, bakalım ikincisinde o beklediğim kaos olacak mı
Arsenal hiç atak yapamıyor, biraz gelebilseler kaleci yer mutlaka golü
Bu sezon Liverpool'un önünde durabilecek bir takım yok gibi gözüküyor ağır sakatlık vs çıkmazsa.