Son dakikalarda ecel terleri döküyordu takım, Sout'lu oyuncu topa düzgün vurabilse "acaba ilk 5'e girebilir miyiz?" diye düşünüyor olurdun şu an.
Soton kolay deplasman değil ki, üzerine 120 dakikalık maç oynayarak geldik oraya. Normal.
Son dakikalarda ecel terleri döküyordu takım, Sout'lu oyuncu topa düzgün vurabilse "acaba ilk 5'e girebilir miyiz?" diye düşünüyor olurdun şu an.
Liverpool'umuzun şampiyonluk yolunda City'nin puan kaybı yaşayacağı ilk maçı izliyor musunuz bakalım
De Bruyne asistin tanımını yeniden yaptı. ?
Rahat ol Şerlok beyciğim Lamela var buradaUtku beyciğim zehirli oku attınız, De Bruyne öyle bir asist yaptı ki. Diyorum size atmayın şu zehirli oku artık diye.
İzlemedim maçı, Trt Spor'dan Cenk Tosunspor'u izledimSon dakikalarda ecel terleri döküyordu takım, Sout'lu oyuncu topa düzgün vurabilse "acaba ilk 5'e girebilir miyiz?" diye düşünüyor olurdun şu an.
Rahat ol Şerlok beyciğim Lamela var burada
İzlemedim maçı, Trt Spor'dan Cenk Tosunspor'u izledim
Özeti izlerim Şerlok beyciğim. De Bruyne beyciğim neler yapıyorsunuz?Özetini izleyin mutlaka Utku beyciğim, Mane’nin yetenek dolu golünü izlemelisiniz.
Dele Alli ile Son da eklenecek daha buraya bir de, cidden sağlam oldu takımYalnız Ndombele muhteşem Utku beyciğim, geçen hafta golü vardı, bu hafta da asistini yaptı. Tottenham baya sağlam bu sene.
İzliyorum, De Bruyne dahisi şov yapıyor...Liverpool'umuzun şampiyonluk yolunda City'nin puan kaybı yaşayacağı ilk maçı izliyor musunuz bakalım
Özeti izlerim Şerlok beyciğim. De Bruyne beyciğim neler yapıyorsunuz?
Bu Tottenham mı sağlam, güldürmeeee. Tek kale oynadık gömdük resmen Poşet ve çöplerini.Yalnız Ndombele muhteşem Utku beyciğim, geçen hafta golü vardı, bu hafta da asistini yaptı. Tottenham baya sağlam bu sene.
İzliyorum, De Bruyne dahisi şov yapıyor...
De Bruyne olmasa sonuca ulaşamaz öyle uğraşır dururdu City, Guardiola yatsın kalksın böyle bir oyuncusu olduğu için şükretsinDe Bruyne resmen şov yapıyor Utku beyciğim, bakmadan paslar falan. Etkilendik.
De Bruyne olmasa sonuca ulaşamaz öyle uğraşır dururdu City, Guardiola yatsın kalksın böyle bir oyuncusu olduğu için şükretsin
Bu Tottenham mı sağlam, güldürmeeee. Tek kale oynadık gömdük resmen Poşet ve çöplerini.
Şerlok beyciğim Son olsaydı Guardiola takımını maça çıkarmazdı bile, geçen sene yaptıklarını düşündükçe uykuları kaçıyordur adamınSon olsa öndeydi Tottenham bu arada Utku beyciğim, eksikliği büyük... @MasacRE
Şerlok beyciğim Son olsaydı Guardiola takımını maça çıkarmazdı bile, geçen sene yaptıklarını düşündükçe uykuları kaçıyordur adamın