İngiltere Premier Lig - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Yaptığı hatalar > oyuna olumlu katkıları. :A Şu kadroda Xhaka yerine Ceballos’u koy. Arsenal’ın baş edemeyeceği iki takım kalıyor sadece. City ve Liverpool. :A

Gündüz büyük topçu olacak ya, onun emarelerini gösteriyor.
Ceballos her türlü 11'de olmalı. Xhaka'nın o pasını hatırlatmak istemiştim. :A

Daha dur iki maç oynadı sadece EPL gibi bir ligde. Ona rağmen yıkılmıyor, kolay çalım atıyor ve çok hızlı. Gelişme kat edemezse söveriz. Ama zaman tanımak lazım. :A Ekim sonu büyük topçu diyeceğiz ama kendisine, eminim. :A

Ceballos’u nasıl buldun? :A
Hadi bakalım Enes'im. :A

Ne desem yalan olur tam izleyemedim onu :A Sipariş ettiğim yemek gelmişti 2.yarıda :A Sen nasıl buldun :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock
  • Harika
Reactions: Bully
Helal Mane. Bu gol VAR'ın ne demek olduğunu bilmeyen Premier Lig hakemlerine gelsin.

Bir gol daha lazım şimdi, Newcastle bela oldu büyük takımlara resmen ya...

Geçen hafta Norwich City yendi City'i, olan Watford'a oldu. 8-0 nedir ya hayvan herifler :A

Bugün Liverpool'un işi zor. Tüm maçları kazandı şu ana kadar ama bu hafta ilk puan kaybı gelebilir.

Gol bee :Z Çok iyi bir frikik organizasyonuydu.

İlk yarı gayet iyiydi Liverpool ama ikinci yarı Chelsea baya bastırdı. Kante'nin tek başına hazırlayıp attığı golle farkı 1'e de indirdiler ama 2'yi bulamadılar neyse ki. Bu sonuçla birlikte de 6'da 6 başlamış olduk :Z

8’de 8...

72310

• Harika
Reactions: MasacRE
Arnold'a verilmeyen net sarı kart hatta olası kırmızı kart ve son 10-15 dakikada Leicester aleyhine çalınan fauller rezaletti. Vedat Muriç'in geçen gece rakibini biçmesiyle neredeyse aynı derecede rezalet bir olay Arnold'unki. Gerçekten yazık.

Çok güzel maç oldu.

Liverpool'un Chelsea'nin rekorunu egale etmesine 1 maç yeni rekorun sahibi olmasına 2 maç kaldı.#ForzaKloop ? ?