İngiltere Premier Lig - Genel Yorum & Sohbet Konusu

Burnley baya sağlam takım, maçı kazanmak kolay olmayacak.

Firmino eşsiz bir forvet gerçekten. Hem kendi performansı yüksek, hem yanında oynayan oyuncuların performansını inanılmaz yükseltiyor. Attığı gol de müthişti.

Saat 21.45'te şu maçın 20'de 1'ni bile izleyemeyeceğiz.

Bizdeki kaos, tekmeler tokatlar, paldır küldür futbol anlayışı, 100.dakikaya kadar maçın uzamaları, havada uçuşan kırmızı kartlar, VAR skandalları....

Başka hiçbir büyük ligde de bu ligdeki kaos futbolu zevki yoktur şimdi :A

Bizdeki kaos, tekmeler tokatlar, paldır küldür futbol anlayışı, 100.dakikaya kadar maçın uzamaları, havada uçuşan kırmızı kartlar, VAR skandalları....

Başka hiçbir büyük ligde de bu ligdeki kaos futbolu zevki yoktur şimdi :A
EPL'de çıkan kavgalar bile kaliteli. Çirkeflikte bile zirvedeler.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Çok iyi maçtı, spikerin de dediği bitmesin istedim ben de :A

Pepe daha etkili oynamalı..

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Aslında tam böyle olmasını isterim ama Tottenham salmaz dördüncü sırayı. :A Arsenal ise her türlü ilk dört yapar bence de. Ama Emery’nin Xhaka sevasından vazgeçmesi lazım. :A
Xhaka gol pası attı ama Pepe değerlendirememişti. :A

Matteo Guendouzi'nin kariyer maçını çıkarması... Falcao'nun havası söndüğünde seni avatara koyacağım, söz.

• Beğendim
Pepe aslanım topçudur, Ekim sonu Arsenal taraftarlarının omuzlarında görürüz... :A
Bitiriciliğini zayıf buldum biraz, üzerinde çalışması gerekiyor :A Geliyor geliyor bitiremiyor :A Liverpool maçında da yakmıştı takımı..

İnşallah dediğin gibi olur :A (Olmadı :A)

• Güldürdün
Xhaka gol pası attı ama Pepe değerlendirememişti. :A

Matteo Guendouzi'nin kariyer maçını çıkarması... Falcao'nun havası söndüğünde seni avatara koyacağım, söz.

Yaptığı hatalar > oyuna olumlu katkıları. :A Şu kadroda Xhaka yerine Ceballos’u koy. Arsenal’ın baş edemeyeceği iki takım kalıyor sadece. City ve Liverpool. :A

Gündüz büyük topçu olacak ya, onun emarelerini gösteriyor.

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD
Bitiriciliğini zayıf buldum biraz, üzerinde çalışması gerekiyor :A Geliyor geliyor bitiremiyor :A Liverpool maçında da yakmıştı takımı..

İnşallah dediğin gibi olur :A (Olmadı :A)

Daha dur iki maç oynadı sadece EPL gibi bir ligde. Ona rağmen yıkılmıyor, kolay çalım atıyor ve çok hızlı. Gelişme kat edemezse söveriz. Ama zaman tanımak lazım. :A Ekim sonu büyük topçu diyeceğiz ama kendisine, eminim. :A

Ceballos’u nasıl buldun? :A

• Güldürdün
Reactions: Bully