İstanbuldasın git ayoll al yanına @xemrexxx i @Forumdash
Yok gideceğim buna not ettimİstanbuldasın git ayoll al yanına @xemrexxx i @Forumdash
Dizinin havasına gir orada Domuz suratı görürsen @MasacRE sana hayran de @Yiğitt @ForumdashYok gideceğim buna not ettim
Nihayet, ben gelince bitirmişsiniz neyse ki. @Forumdash @MasacRESezon Finali 8.Bölüm @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @Forumdash
Ayy vlla kim ne düşünürse düşünsün ayoll bu dizi 5.bölümden sonra son 3 bölümdür benim ilgimi çekmedi Tabi bunda domuz suratlı adamın olayıda hevesimi kırmamın payı vardır ben oyuncuya taktımmı takıyorum biliyorsunuz tamda o olaydan sonradır zaten diziden keyif alamadım daha doğrusu ben diziden soğudum domuz suratlı adamın olayıyla
Jonesin orta yaşlı hali en sevdiğim hali şu ecünnü kızla konusma sahnesi duygusaldı sonra domuz suratlı adam gelip genc jonesin yanındakı ecünnü kızı öldürdü daha doğrusu kendi kız arkdsınıda öldürmüş oldu Son sahnede başka dünyalar falanmı türedi bişiler oldu ve dizi 3.sezonda sankı daha karmaşık olacak gibi ama ben şu domuz suratlı adamın Jones oldunu öğrendiğimden beridir zaten diziden koptum
Veletleri bile bitirdik @Forumdash @MasacRENihayet, ben gelince bitirmişsiniz neyse ki. @Forumdash @MasacRE
Avatarına göre sen de izlemişinnNihayet, ben gelince bitirmişsiniz neyse ki. @Forumdash @MasacRE
Hoş buldum.
Sorma ya tatilin keyfini çıkaramayınca verdim kendimi diziye. Baya iyiydi.Avatarına göre sen de izlemişinn
Diziyi izleyince geçmiştir Eee yorum yap da okuyalım Hem yeni sezona güncelle biziSorma ya tatilin keyfini çıkaramayınca verdim kendimi diziye. Baya iyiydi.
Kafa mı kaldı sanki. Foruma girip bölüm bölüm yorum yapacaktım birde. Birazdan yaparım.Diziyi izleyince geçmiştir Eee yorum yap da okuyalım Hem yeni sezona güncelle bizi
Yok genel yapsan da olur. Flashback canlanır okurkenKafa mı kaldı sanki. Foruma girip bölüm bölüm yorum yapacaktım birde. Birazdan yaparım.
Tokyo desem yeterli olur mu.Yok genel yapsan da olur. Flashback canlanır okurken
Son sezonu çıktımı onun ozaman biz ne diye izleyecek dizi aradık durduk @MasacRE @Forumdash 😱 😱 😱Hoş buldum.
Ben o diziyi izleyecektim de vazgeçtim. Birkaç gün yatalak kalınca LCDP'nin tüm bölümlerini silip süpürdüm.
Avatarına göre sen de izlemişinn
Ooo alamancı Tokyo'yu sevmiş, Çiğdem'in de en sevdiği karakterdir oSorma ya tatilin keyfini çıkaramayınca verdim kendimi diziye. Baya iyiydi.
Yok, 3. sezon 19 Temmuz'da çıkacak, ben ilk 2 sezonunu 3 günde izledim. @Forumdash
Avatarından anladık zatenTokyo desem yeterli olur mu.
Yok yeni sezon 19unda 4 gün var cuma cıkıyor ...