Ben onu doğduğuna pişman etmeyi bilirimBirlikten kuvvet doğar @xemrexxx e karşı bir kulis mutlaka şart 10 ayrı insan çenesi var onda kadın daha doğrusu
Ben onu doğduğuna pişman etmeyi bilirimBirlikten kuvvet doğar @xemrexxx e karşı bir kulis mutlaka şart 10 ayrı insan çenesi var onda kadın daha doğrusu
Gözüm arkada kalmaz ozaman @xemrexxxBen onu doğduğuna pişman etmeyi bilirim
Sezon Finali 8.Bölüm @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @Forumdash2×8
Genel olarak güzel bir sezondu. Gereğinden fazla bekletildiğimizi düşünsem de gerçekten emek verilmiş, izlenilesi birşey koymuşlar ortaya. Senaryo, oyuncular, çekimlerin birbirinden kaliteli olmasından bahsetmiyorum bile. İşin içinde fantastik-kurgu olmasına rağmen daha fazla seyir zevki versin diye herşey o kadar gerçeğe yakın gösterilmeye çalışılmış ki fantastik dizi dediğin böyle olur dedirtiyor bana. Tüm ekibin emeğine sağlık.
9/10
Yine tahminim doğru tuttu. Anlamıştım sağır kızın Charlotte'nin annesi olduğundan. Noah işleri düzelteyim diye ne halt yapmışsa artık. Martha ve Noah'ı öldüren Adam yine zırvaladı birşeyler. Bu Adam'da hiç umut kalmamış, zamanın piyonu olmuş gibi bir his var içinde. İkisini neden öldürdü bilmiyorum ama Jonas'ın tüm yaşadıklarını yaşıyorsa onunda bir amacı vardır mutlaka.
Dizideki tek masum kişi Regina. O kadına gerçekten çok üzülüyorum, annesi gelince neye uğradığını şaşırdı ama bir şekilde oraya gelmeye ikna oldu neyse ki. Katharina mağarada boş boş dolanacağına geçmişe gidebilirdi en azından, ama onu da beceremedi.
Günümüzdeki Jonas ve Martha'nın karşılaşması bölümün en duygu veren sahnesiydi sanırım. Zaten ondan sonra neler olup bittiğini anlamadan ışık hızında bitti bölüm.
Son sahne beklediğim gibi değildi ama geçmiş ve gelecek birleşiyorsa neden 50'ler ve 20'ler de birleşmedi o zaman? Kıyamete sebep olan tam olarak neydi veya kimdi? Yada kısacası ilk kim başlattı?
Döngü öyle bir hal alıyor ki artık kafamı bile yormayacağım, zaten herşey birbirine bağlı olduğu ve bunların hepsinin bir döngü olduğunun bilincide izliyorum diziyi. Yoksa devreleri yakmıştım. 5N1K'dan hangisi kaldı merak ediyorum, önce nerede, sonra ne zamanda, şimdi de hangi gezegende olayına döndü iş. Neyseki gelecek sezon final olduğu için daha fazla uzatamayacaklar.
Senin nerede asıl ayoll
Çok meraklıydım zaten sen sür diye.Elimi sürmem kınaya da kınayı yakılacak yere de
İzlerken uyudunuz muSenin nerede asıl ayoll
@Harunnn60 Bu gidişle abicim biraz daha kendi isteğiyle gitmezse desterenin yanına kapatacak gibi Bu sayede destereye ulaşırsın abicim ama bu seferde senin özgürlüğün zora girerdi
Bir kez de bana destek ol be@Harunnn60 Bu gidişle abicim biraz daha kendi isteğiyle gitmezse desterenin yanına kapatacak gibi Bu sayede destereye ulaşırsın abicim ama bu seferde senin özgürlüğün zora girerdi
Mesajımda senin marifetlerini becerilerini övüyorum aslında @Forumdash @xemrexxxBir kez de bana destek ol be
Düşüncelerimi yazdım bakarsın cnmİzlerken uyudunuz mu
Oyuncak bebeklerini yok ediyorum ! sıra @xemrexxx de !!!!!!Mesajımda senin marifetlerini becerilerini övüyorum aslında @Forumdash @xemrexxx
Nerede?Düşüncelerimi yazdım bakarsın cnm
Hepimizi mahsenine tıkarsan zaten forumu oraya taşımı oluyorsun @serhatt @Forumdash @xemrexxxOyuncak bebeklerini yok ediyorum ! sıra @xemrexxx de !!!!!!
Netflixe 1 aylık ücretsz abone olursan alamanca dublaj izlersin4 be yanlışlıkla 2'ye yollamışım. Şu İspanyolca'ya nasıl alışacağım onu bilmiyorum olmadı Almanca dublajlı izlerim, varsa eğer.
@destere için herşeyi göze alıyorsun yaa@Harunnn60 Bu gidişle abicim biraz daha kendi isteğiyle gitmezse desterenin yanına kapatacak gibi Bu sayede destereye ulaşırsın abicim ama bu seferde senin özgürlüğün zora girerdi
Ne yani bıraktın mı? Son sezon zaten 3.sezonSezon Finali 8.Bölüm @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @Forumdash
Ayy vlla kim ne düşünürse düşünsün ayoll bu dizi 5.bölümden sonra son 3 bölümdür benim ilgimi çekmedi Tabi bunda domuz suratlı adamın olayıda hevesimi kırmamın payı vardır ben oyuncuya taktımmı takıyorum biliyorsunuz tamda o olaydan sonradır zaten diziden keyif alamadım daha doğrusu ben diziden soğudum domuz suratlı adamın olayıyla
Jonesin orta yaşlı hali en sevdiğim hali şu ecünnü kızla konusma sahnesi duygusaldı sonra domuz suratlı adam gelip genc jonesin yanındakı ecünnü kızı öldürdü daha doğrusu kendi kız arkdsınıda öldürmüş oldu Son sahnede başka dünyalar falanmı türedi bişiler oldu ve dizi 3.sezonda sankı daha karmaşık olacak gibi ama ben şu domuz suratlı adamın Jones oldunu öğrendiğimden beridir zaten diziden koptum
Tribe girdi @xemrexxx çocugun aklını bozdun bi lafınlaÇok meraklıydım zaten sen sür diye.
Sezon Finali 8.Bölüm @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @Forumdash
Ayy vlla kim ne düşünürse düşünsün ayoll bu dizi 5.bölümden sonra son 3 bölümdür benim ilgimi çekmedi Tabi bunda domuz suratlı adamın olayıda hevesimi kırmamın payı vardır ben oyuncuya taktımmı takıyorum biliyorsunuz tamda o olaydan sonradır zaten diziden keyif alamadım daha doğrusu ben diziden soğudum domuz suratlı adamın olayıyla
Jonesin orta yaşlı hali en sevdiğim hali şu ecünnü kızla konusma sahnesi duygusaldı sonra domuz suratlı adam gelip genc jonesin yanındakı ecünnü kızı öldürdü daha doğrusu kendi kız arkdsınıda öldürmüş oldu Son sahnede başka dünyalar falanmı türedi bişiler oldu ve dizi 3.sezonda sankı daha karmaşık olacak gibi ama ben şu domuz suratlı adamın Jones oldunu öğrendiğimden beridir zaten diziden koptum
2x8 Sezon Finali
Nİhayet bitirdik sonunda. Güzel bir sezon finali oldu yalnız bu dizi son sahneleri pek yapamıyor böyle son dakikaya getiriyor, son sahne hariç beğendim. @MasacRE @Forumdash
Noah'a yazık oldu adam harcandı resmen, gerçi genç versiyonu yaşıyor ve bir şey duydum sanırım Charlotte'nın kızı ile beraber olacak Noah sonra bunların çocuğu charlott oluyor. 😱 tövbe estağfurullah. @Çiğdem Umarım polis kadın ölmemiştir.
Genç Jonas ile Martha'nın sahneleri aşırı iyiydi resmen o duygusallık bana da geçti. Adam onu öldürünce aşırı üzüldüm açıkçası orada ölmesini isterdim sonra martha o değişik saçıyla paralel evrenden filan gelince sinir oldum. :/ Bazı şeylerin suyunu çıkartıyor dizi.
Claudia ile kızının sahnesi de çok duygusaldı bu 2 sahne gerçekten iyi olmuş birde sığınağa gitmelerine sevindik. Yalnız Adam ve Claudia'nın amaçlarını pek anlayamadık.
Dizi bazı soruları cevaplasa da yeni büyük sorular açtılar. 3 sezonun final olması iyi olmuş tadında bırakmaları güzel hareket.
Hayır bırakmadım 3.sezonuda izleyecez ama sırf milletin beyni yansın sırf şaşırsınalr diye domuz surat hamlesiyle bence dizinin içine ettiler siz nasıl zevk almaya devam ettiniz bilmiyorum ama ben kafadan 5.bölümde sezon fınalı yapmıstım zaten @kerem @MasacRE @Yiğitt
Burada ben değil senin göze alıp almaman önemli abicim özgürlüğünü feda edicekmisin destereyi görme ihtimaline karşı @Harunnn60 @xemrexxx
Ayy sende abartma canım ya. Destere izle der izlersin biliyoruz seni. @Forumdash @MasacRE
@Forumdash ı hiç iyi şeyler beklemiyorBurada ben değil senin göze alıp almaman önemli abicim özgürlüğünü feda edicekmisin destereyi görme ihtimaline karşı @Harunnn60 @xemrexxx