Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

Ayy sende abartma canım ya. :A Destere izle der izlersin biliyoruz seni. :A @Forumdash @MasacRE
Hahah Ayy destere düşsün kafanıza :A :A :A @MasacRE @Forumdash @xemrexxx
Slayt16.jpg

Hayır bırakmadım 3.sezonuda izleyecez ama sırf milletin beyni yansın sırf şaşırsınalr diye domuz surat hamlesiyle bence dizinin içine ettiler siz nasıl zevk almaya devam ettiniz bilmiyorum ama ben kafadan 5.bölümde sezon fınalı yapmıstım zaten :A :A :A @kerem @MasacRE @Yiğitt

Jonas'ın sırtındaki yara izlerinden dolayı heralde öyle bi suratı oluştu? Bence de çok saçmaydı ama öyle olmak zorunda değildi:A Jonas'ın gelecekte işgence görseydi dilsiz kızın büyüklüğü tarafında işgence görse daha iyidi:A

Flashta zaman yolcugulu yapıldıgında üstü başi yanıyor:F Hızlı koştuğu için. Acaba Jonas'da yandı mı :F
Burada ben değil senin göze alıp almaman önemli abicim özgürlüğünü feda edicekmisin destereyi görme ihtimaline karşı :A :A :A @Harunnn60 @xemrexxx
@destere gelsin foruma ben ne gidicem:A
@Forumdash ı hiç iyi şeyler beklemiyor :A

Böyle konuşma inanaırım :(
Hele o kona trbinden sonra hepten inanırım:F

Jonas'ın sırtındaki yara izlerinden dolayı heralde öyle bi suratı oluştu? Bence de çok saçmaydı ama öyle olmak zorunda değildi:A Jonas'ın gelecekte işgence görseydi dilsiz kızın büyüklüğü tarafında işgence görse daha iyidi:A

Flashta zaman yolcugulu yapıldıgında üstü başi yanıyor:F Hızlı koştuğu için. Acaba Jonas'da yandı mı :F

@destere gelsin foruma ben ne gidicem:A

Böyle konuşma inanaırım :(
Hele o kona trbinden sonra hepten inanırım:F
Siz bu adamın gitmesini niye istiyorsunuz ki :A :A :A @Forumdash
Öff şaka yapıyoruz :A X-Men i izlersen barışırız :A birde twd'nin oyununu. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Netflixe 1 aylık ücretsz abone olursan alamanca dublaj izlersin:A

@destere için herşeyi göze alıyorsun yaa :A

Ne yani bıraktın mı? Son sezon zaten 3.sezon

Tribe girdi :F @xemrexxx çocugun aklını bozdun bi lafınla:F
Aaa şimdi bu domuz suratlı adam konusunda @Yiğitt @Harunnn60

Kendinin düşmanı olması benim hiçbir zaman ilgimi çekmeyen birşey mesala Nohah ilk sezon dizinin kötüsüydü ikinci sezon bu adamdan yürüceklerdi yok Jonesin domuza dönüşmüş hali onun düşmanıymış bana zaman kaybı geliyor böyle şeyler sonucta büyüyünce sende öyle düşünüceksin git direk elini sık birlikte hareket et okadar yılın geçmesini bekleme :A :A :A

Aaa şimdi bu domuz suratlı adam konusunda @Yiğitt @Harunnn60

Kendinin düşmanı olması benim hiçbir zaman ilgimi çekmeyen birşey mesala Nohah ilk sezon dizinin kötüsüydü ikinci sezon bu adamdan yürüceklerdi yok Jonesin domuza dönüşmüş hali onun düşmanıymış bana zaman kaybı geliyor böyle şeyler sonucta büyüyünce sende öyle düşünüceksin git direk elini sık birlikte hareket et okadar yılın geçmesini bekleme :A :A :A
Okurken sesli güldüm çiğdem ya. :A Şu kelimeleri nasıl komik seçiyorsun böyle. :D

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem