Hahah Ayy destere düşsün kafanıza @MasacRE @Forumdash @xemrexxxAyy sende abartma canım ya. Destere izle der izlersin biliyoruz seni. @Forumdash @MasacRE
Hahah Ayy destere düşsün kafanıza @MasacRE @Forumdash @xemrexxxAyy sende abartma canım ya. Destere izle der izlersin biliyoruz seni. @Forumdash @MasacRE
Hahahana başlatma şimdi sinir etme beni
@destere gelsin foruma ben ne gidicemBurada ben değil senin göze alıp almaman önemli abicim özgürlüğünü feda edicekmisin destereyi görme ihtimaline karşı @Harunnn60 @xemrexxx
@Forumdash ı hiç iyi şeyler beklemiyor
Siz bu adamın gitmesini niye istiyorsunuz ki @Forumdash@Forumdash ı hiç iyi şeyler beklemiyor
Jonas'ın sırtındaki yara izlerinden dolayı heralde öyle bi suratı oluştu? Bence de çok saçmaydı ama öyle olmak zorunda değildi Jonas'ın gelecekte işgence görseydi dilsiz kızın büyüklüğü tarafında işgence görse daha iyidi
Flashta zaman yolcugulu yapıldıgında üstü başi yanıyor Hızlı koştuğu için. Acaba Jonas'da yandı mı
@destere gelsin foruma ben ne gidicem
Böyle konuşma inanaırım
Hele o kona trbinden sonra hepten inanırım
Öff şaka yapıyoruz X-Men i izlersen barışırız birde twd'nin oyununu.Siz bu adamın gitmesini niye istiyorsunuz ki @Forumdash
Ağlıcam şimdiSiz bu adamın gitmesini niye istiyorsunuz ki @Forumdash
Pardonda senin benim gönlümü alman gerekÖff şaka yapıyoruz X-Men i izlersen barışırız birde twd'nin oyununu.
Ağlıcam şimdi
Hayır ters piskoloji oluyor sizin sayenizde gideceği varsada gitmiyıor bir adama git derken asla gitmezÖff şaka yapıyoruz X-Men i izlersen barışırız birde twd'nin oyununu.
Hahah evet sen özür diliceksin abicim @Harunnn60 danPardonda senin benim gönlümü alman gerek
Dünyada ki boncuk rezervini tükettin..Hayır ters piskoloji oluyor sizin sayenizde gideceği varsada gitmiyıor bir adama git derken asla gitmez
Hahha ben hasta olunca üzerime titriyordun gerçi @Forumdash da merak etmişti bak burada hakkını vereyim.Hahah evet sen özür diliceksin abicim @Harunnn60 dan
Biz seni seviyoruz cnm @ForumdashHahha ben hasta olunca üzerime titriyordun gerçi @Forumdash da merak etmişti bak burada hakkını vereyim.
Hayır ters piskoloji oluyor sizin sayenizde gideceği varsada gitmiyıor bir adama git derken asla gitmez
28'inde gün sayıyorum Hatta 2 gün öncesinden terk edicem buraları @Harunnn60 çok arıcaksin inşHahah evet sen özür diliceksin abicim @Harunnn60 dan
Laf sokma bacımaDünyada ki boncuk rezervini tükettin..
Hadi oradan be kaç kez gittin forumda hep neredesin diye soruyorduk Bacından daha fazla sordum seni28'inde gün sayıyorum Hatta 2 gün öncesinden terk edicem buraları @Harunnn60 çok arıcaksin inş
Laf sokma bacıma
Daha çok aricaksin işteHadi oradan be kaç kez gittin forumda hep neredesin diye soruyorduk Bacından daha fazla sordum seni
Ziyaretçi olarak bakarsın Forumdan kopamayanlar o yola başvuruyor @ÇiğdemDaha çok aricaksin işte
Aaa şimdi bu domuz suratlı adam konusunda @Yiğitt @Harunnn60
Okurken sesli güldüm çiğdem ya. Şu kelimeleri nasıl komik seçiyorsun böyle.Aaa şimdi bu domuz suratlı adam konusunda @Yiğitt @Harunnn60
Kendinin düşmanı olması benim hiçbir zaman ilgimi çekmeyen birşey mesala Nohah ilk sezon dizinin kötüsüydü ikinci sezon bu adamdan yürüceklerdi yok Jonesin domuza dönüşmüş hali onun düşmanıymış bana zaman kaybı geliyor böyle şeyler sonucta büyüyünce sende öyle düşünüceksin git direk elini sık birlikte hareket et okadar yılın geçmesini bekleme
Hani oyuncak bebeklerin sahibi bendim 😱Oyuncak bebeklerini yok ediyorum ! sıra @xemrexxx de !!!!!!