İşin en pis yanıda seni benim savunmam kısmıydıAkşam ancak gelip izleyebildim bölümü. Ben gün boyu finali deli gibi merak ederken benim arkamdan neler konuşulmuş, ne iftiralar atılmış meğer![]()
İşin en pis yanıda seni benim savunmam kısmıydıAkşam ancak gelip izleyebildim bölümü. Ben gün boyu finali deli gibi merak ederken benim arkamdan neler konuşulmuş, ne iftiralar atılmış meğer![]()
Bu maduriyete yatılacak bi konu değilAkşam ancak gelip izleyebildim bölümü. Ben gün boyu finali deli gibi merak ederken benim arkamdan neler konuşulmuş, ne iftiralar atılmış meğer![]()
mağduriyet is comingBu maduriyete yatılacak bi konu değil![]()
Beğendin yani.2x8
Sezon finalinde kıyamet olacağı, her şeyin sonunun geleceği ve tekrar en başa dönüleceği barizdi zaten. Burada bize bir sır ve sonraki sezona çıkacak bir şeyler lazımdı. Sır olarak Charlotte'un kızının aynı zamanda Charlotte'un annesi olduğu çıktı. Dizide farklı farklı çıkan akrabalıklar gördük de bu en tepe noktası oldu artık aynı kişinin hem kızın hem annen olmasıAyrıca Martha'yı öldürenin de Adam çıkması ve Jonas'ın değişiminin başlangıcının bu olay olması sürprizdi. Yalnız ben yine de tam anlayamadım o olayı, Adam kötü biri olduğundan ve döngüyü devam ettirmek istediğinden Martha'yı öldürüp Jonas'ı kötü yola sokmuş madem o zaman ilk seferinde nasıl Adam kötü olmuş oluyor bu durumda?
Gelecek sezon için de paralel evren ortaya çıktı. Bu tarz bir dizide olmazsa olmazdı zaten paralel evren, ve dizinin devam etmesi için de şarttı bana göre. Çünkü bu iki sezon sonunda öğrendiğimiz yaşanan her şeyin bir döngü halinde olduğu ve ne olursa olsun her seferinde aynı şeylerin yaşandığıydı. Bölümlerdir şunu farklı yapacağız bunu farklı yapacağız bu sefer aynı şeyler olmayacak denip duruyor ama görüyoruz ki yine aynı sonuca ulaşıyoruz. Biz kaç kez yaşandığını bilmiyoruz bu olayların ama ilk olmadığı kesin. O yüzden ya dizi burada bitecekti ya da paralel evren ile bir şekilde çözüm getirilecekti. Ben şahsen böylesine harika bir dizinin bozmadığı sürece gidebildiği yere kadar gitmesini isterim o yüzden memnunum bu durumdan
Gelemez geldiği gibi gidermağduriyet is coming![]()
Beğenmek ne kelime, bayılıyorum diziyeBeğendin yani.![]()
Gözüne birisinii kestirmişsindir onun için bakıyorsundur biliyoruz seni.Beğenmek ne kelime, bayılıyorum diziye![]()
Yattım bile, çok üzdün beni bu mesajlarınlaBu maduriyete yatılacak bi konu değil![]()
Sen de beni savunduğun için çok üzüldün galiba
Senaryosuna, kurgusuna hayranım dizinin, başka sebep aramayın
Çok mu özlemiştin ip gibi bölüm yorumlarımı
Hemen sna bariş şarkısı armağan ediyorumYattım bile, çok üzdün beni bu mesajlarınla
Sen de beni savunduğun için çok üzüldün galiba![]()
Senaryosuna, kurgusuna hayranım dizinin, başka sebep aramayın![]()
Domuz surata tutuldu
Destere ile bu zaten nerede tuhaf birisi var onun peşine takılırlar.
Çok mu özlemiştin ip gibi bölüm yorumlarımı![]()
Hahah hem ondan hemde sen yokken biz savunmak zorunda kalıyoruzYattım bile, çok üzdün beni bu mesajlarınla
Sen de beni savunduğun için çok üzüldün galiba![]()
Sapsarı adamı beğenmedide gitti domuz suratı evet haklısınDestere ile bu zaten nerede tuhaf birisi var onun peşine takılırlar.![]()
Bunu mu demek istediniz?
Ayy şunun fotosunu atmadan konusalım @Forumdash ı öyle düşünerekBunu mu demek istediniz?
![]()
Genc olgun çok fark etmiyor krıterlerime uysun