Netflix Dark - 2. Sezon Yorumları

2x8

Sezon finalinde kıyamet olacağı, her şeyin sonunun geleceği ve tekrar en başa dönüleceği barizdi zaten. Burada bize bir sır ve sonraki sezona çıkacak bir şeyler lazımdı. Sır olarak Charlotte'un kızının aynı zamanda Charlotte'un annesi olduğu çıktı. Dizide farklı farklı çıkan akrabalıklar gördük de bu en tepe noktası oldu artık aynı kişinin hem kızın hem annen olması :A Ayrıca Martha'yı öldürenin de Adam çıkması ve Jonas'ın değişiminin başlangıcının bu olay olması sürprizdi. Yalnız ben yine de tam anlayamadım o olayı, Adam kötü biri olduğundan ve döngüyü devam ettirmek istediğinden Martha'yı öldürüp Jonas'ı kötü yola sokmuş madem o zaman ilk seferinde nasıl Adam kötü olmuş oluyor bu durumda? :A

Gelecek sezon için de paralel evren ortaya çıktı. Bu tarz bir dizide olmazsa olmazdı zaten paralel evren, ve dizinin devam etmesi için de şarttı bana göre. Çünkü bu iki sezon sonunda öğrendiğimiz yaşanan her şeyin bir döngü halinde olduğu ve ne olursa olsun her seferinde aynı şeylerin yaşandığıydı. Bölümlerdir şunu farklı yapacağız bunu farklı yapacağız bu sefer aynı şeyler olmayacak denip duruyor ama görüyoruz ki yine aynı sonuca ulaşıyoruz. Biz kaç kez yaşandığını bilmiyoruz bu olayların ama ilk olmadığı kesin. O yüzden ya dizi burada bitecekti ya da paralel evren ile bir şekilde çözüm getirilecekti. Ben şahsen böylesine harika bir dizinin bozmadığı sürece gidebildiği yere kadar gitmesini isterim o yüzden memnunum bu durumdan :D
Beğendin yani. :A

• Harika
Reactions: MasacRE
Çok mu özlemiştin ip gibi bölüm yorumlarımı :A
Yattım bile, çok üzdün beni bu mesajlarınla :T:

Sen de beni savunduğun için çok üzüldün galiba :A
Hahah hem ondan hemde sen yokken biz savunmak zorunda kalıyoruz :F @Forumdash

Ama kütüktende olsa onunda kalbi vardır dedik sadık kütüktür dedik @Harunnn60 ile sana sahip çıktı abicimin büyük komplolarının üzerine :A :A :A

Dizide domuz surat planlarını anlatıyor gibi hissettim abicim senin hakkında konusurkan :F :F :F

Domuz surata tutuldu :F Fotosunu elinden düşürmüyordu :A :A :A @Forumdash
Bunu mu demek istediniz? :A
dark-adam-1024x512.jpeg