Senin gibi mal sevenler hariç kimsenin bunu sevdiğini sanmıyorumAyy kıskanmayın bee diziyi baştan sona bu götürüyor @kerem
Senin gibi mal sevenler hariç kimsenin bunu sevdiğini sanmıyorumAyy kıskanmayın bee diziyi baştan sona bu götürüyor @kerem
Mal sizin tokyonuzdur Alamancıda hemen avata etmiş ona gülesim geliyor @kerem @ForumdashSenin gibi mal sevenler hariç kimsenin bunu sevdiğini sanmıyorum
İlk sezon hamile rehineyi oñce bacağından vurup öldürecekken sonra 2. sezonda hamile olduğunu bile bile işi pişirip evlenen birinden ne beklersin ki. @Forumdash @MasacREŞu Berlinin yanında olan ecünnüde mal karakter Bu dizide benim çiftim belli @kerem @Forumdash @Sherlock
Denver ölmüş fragmanda onu gösteriyor cenazesi varMal sizin tokyonuzdur Alamancıda hemen avata etmiş ona gülesim geliyor @kerem @Forumdash
Bu arada ben yeni sezondan tanıtım falan izlemedim o konuda bilgi vermeyin ayoll
Onu yorum yaparken ekstra belirteceğim.Ben hiç sevemedim polisi Daha dişli birisi olsaydı. J.LO olsaydı offffff @MasacRE
Denver ölmüş fragmanda onu gösteriyor cenazesi var
Kadının kocası ayının tekiydi ondan kurtardık ve aşkları masumdu @Forumdashİlk sezon hamile rehineyi oñce bacağından vurup öldürecekken sonra 2. sezonda hamile olduğunu bile bile işi pişirip evlenen birinden ne beklersin ki. @Forumdash @MasacRE
Peki ya Berlin'in öldüğüne emin misin, alt tarafı 3-5 kurşun yedi ölmemiştir belki?Kadının kocası ayının tekiydi ondan kurtardık ve aşkları masumdu @Forumdash
Ölemez ayoll dizinin ana başrolu hele Berlinde yok dizinin tam şeyi oldu
Mimiklere öl.Mal sizin tokyonuzdur Alamancıda hemen avata etmiş ona gülesim geliyor @kerem @Forumdash
Bu arada ben yeni sezondan tanıtım falan izlemedim o konuda bilgi vermeyin ayoll
Belki İstanbul diye biri girer ve Denver'i öldürür? @ForumdashKadının kocası ayının tekiydi ondan kurtardık ve aşkları masumdu @Forumdash
Ölemez ayoll dizinin ana başrolu hele Berlinde yok dizinin tam şeyi oldu
Bunla diğer Berlinin yanında duran kız ve bir tanede fare suratlı bir kız vardı Monica dısında sempatik kız yoktu dizide @MasacRE @ForumdashMimiklere öl.
Peki ya Berlin'in öldüğüne emin misin, alt tarafı 3-5 kurşun yedi ölmemiştir belki?
Malasef yokmuş Boş haber netflix iyi reklam yaptı ama Bide NesrinBelki İstanbul diye biri girer ve Denver'i öldürür? @Forumdash
Diziyi izlerken kafanı bir yere çarptın da yan etki mi yaptı acaba? Bu ne zevksizlik. @MasacREBunla diğer Berlinin yanında duran kız ve bir tanede fare suratlı bir kız vardı Monica dısında sempatik kız yoktu dizide @MasacRE @Forumdash
Çiğdem'in doğru düzgün bir tipi beğendiği nerede görülmüşDiziyi izlerken kafanı bir yere çarptın da yan etki mi yaptı acaba? Bu ne zevksizlik. @MasacRE
Oha, öyle bir haber bilr mi yapmışlar?Malasef yokmuş Boş haber netflix iyi reklam yaptı ama Bide Nesrin
Diziyi ispanyollardan daha çok türkler izliyor LCDP diğer ülkere göre bizde tuttu Ayrıca Berlin İstanbula geldi ödül filan aldıOha, öyle bir haber bilr mi yapmışlar?
Zaten İspanyollar türklerden pek hoşlanmıyorlar.
Aslında o bankada kalmaları diziyi iyi yapıyordu açık alanda iyi etki edermi bilmiyorumda şöyle bişi var soygundan sonra naptıklarını finalde göstersinler demiştik o açıdan merakımız gidecek ve fragmanda bir sürpriz var evet 😱 😱 😱 @Forumdash @kerem
Almanca dublajlı izlediğim için orjinal dublaj midemi bulandırdı.
Senaristler ne diyorsa o.Diziyi ispanyollardan daha çok türkler izliyor LCDP diğer ülkere göre bizde tuttu Ayrıca Berlin İstanbula geldi ödül filan aldı