Aaamsevdin ozamanYok, 3. sezon 19 Temmuz'da çıkacak, ben ilk 2 sezonunu 3 günde izledim. @Forumdash
Aaamsevdin ozamanYok, 3. sezon 19 Temmuz'da çıkacak, ben ilk 2 sezonunu 3 günde izledim. @Forumdash
Alamancıyla sen hiç şaşırtmıyorsunuz beni @ForumdashOoo alamancı Tokyo'yu sevmiş, Çiğdem'in de en sevdiği karakterdir o
Tokyo sevilmez mi.Ooo alamancı Tokyo'yu sevmiş, Çiğdem'in de en sevdiği karakterdir o
Tatile giderkem fenalaşınca tutulacak tek dalım oldu.Aaamsevdin ozaman
Alamancıyla sen hiç şaşırtmıyorsunuz beni @Forumdash
Ben de Berlin'ciyim de Tokyo'nun da karşı konulamaz bir cazibesi var tabiTokyo sevilmez mi.
Berlin'i de çok sevdim, malum bizim buraların başkenti.
Ama dizinin sonunda herkesin kaçması için kendini feda etti. R.I.P.
Sevdiklerimizi sevmişin ama + ekliyorumTokyo sevilmez mi.
Berlin'i de çok sevdim, malum bizim buraların başkenti.
Ama dizinin sonunda herkesin kaçması için kendini feda etti. R.I.P.
Dizinin en mal karakteri tokyoyduBen de Berlin'ciyim de Tokyo'nun da karşı konulamaz bir cazibesi var tabi
Spoilerda yazdığın şey için de 3. sezon fragmanını izle Kerem
İzlemeyi unutmuşum iyi hatırlattın.Ben de Berlin'ciyim de Tokyo'nun da karşı konulamaz bir cazibesi var tabi
Spoilerda yazdığın şey için de 3. sezon fragmanını izle Kerem
En mal insan bu, daha önce de söylemiştim aptal aptal gülmekten başka hiçbir fonksiyonu yokDizinin en mal karakteri tokyoydu
Dizinin ana başrolu bu çocuk Berlinde iyi ama diziyi götüren belli @Sherlock @Forumdash
3. sezon tamamen zorlama bir sezon olacak zaten, sırf tuttu diye çektikleri o kadar belli kiİzlemeyi unutmuşum iyi hatırlattın.
Keşke dizi böyle bitseydi, ne gerek vardı şimdi 3. sezona. Şimdi ne izleyeceğiz onu merak ediyorum.
Şu Berlinin yanında olan ecünnüde mal karakter Bu dizide benim çiftim belli @kerem @Forumdash @SherlockEn mal insan bu, daha önce de söylemiştim aptal aptal gülmekten başka hiçbir fonksiyonu yok
vaaaarrrrrEn mal insan bu, daha önce de söylemiştim aptal aptal gülmekten başka hiçbir fonksiyonu yok
Al işte burada da o iğrenç sırıtışını yapıyorŞu Berlinin yanında olan ecünnüde mal karakter Bu dizide benim çiftim belli @kerem @Forumdash @Sherlock
Tokyo, Berlin, Prof. ve Raquel'in üstüne tanımam.Dizinin en mal karakteri tokyoydu
Dizinin ana başrolu bu çocuk Berlinde iyi ama diziyi götüren belli @Sherlock @Forumdash
Al işte burada da o iğrenç sırıtışını yapıyor
Ayy kıskanmayın bee diziyi baştan sona bu götürüyor @keremvaaaarrrrr
S.E.X
O sahneler sadece Tokyo ve partnerlerine yazılmalıvaaaarrrrr
S.E.X
Ben hiç sevemedim polisi Daha dişli birisi olsaydı. J.LO olsaydı offffff @MasacRE
Ayy kıskanmayın bee diziyi baştan sona bu götürüyor @kerem
Heralde o sahnelerin tek övüldüğü diziO sahneler sadece Tokyo ve partnerlerine yazılmalı