AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

Ya siz çok yanlış anlamışsınız. :A Ben 9. sezonda diziden ayrıldığından bahsetmiştim yani tamamen ayrılışından değil :A @MasacRE @Çiğdem

@DarkLegenD Lauren Cohan ayrılsaydı da o diziye geçmezdi sen boşuna umutlanma :F Zaten işledikleri zaman dilimleri farklı değil mi. :A
Azalarak biter dizi işte ne güzel :A Bu arada çizgi roman serisi de final yapmış. Bence dizi yapımcıları çizgi romana güveniyordu ama orada kalan konuları da tüketince dizi de biter artık mecburen :A @Harunnn60 @dreamy
Evet gördüm o haberi, Game of Thrones da kitaptan ayrılınca sapıtmıştı bu da aynı kaderi yaşayabilir. :D

Ya siz çok yanlış anlamışsınız. :A Ben 9. sezonda diziden ayrıldığından bahsetmiştim yani tamamen ayrılışından değil :A @MasacRE @Çiğdem

@DarkLegenD Lauren Cohan ayrılsaydı da o diziye geçmezdi sen boşuna umutlanma :F Zaten işledikleri zaman dilimleri farklı değil mi. :A

Evet gördüm o haberi, Game of Thrones da kitaptan ayrılınca sapıtmıştı bu da aynı kaderi yaşayabilir. :D
Rick Grimes'ı diyorum. :A Gelsin de şenlenelim. :A

Ben ilk başta o anlamda demiş olabileceğini düşündüm aslında, spoilerda da onu yazdım hatta ama @Çiğdem cadısı işine geldiği gibi anlayınca ben de ona uymak zorunda kaldım :A

TWD için daha çok var diye biliyorum çizgi romanda işleyebilecekleri konu. Onları da işleyip finalini yapmalılar artık, çizgi romandan tamamen kopup kendi başlarına saçmalamalarına gerek yok :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and Çiğdem

Ben ilk başta o anlamda demiş olabileceğini düşündüm aslında, spoilerda da onu yazdım hatta ama @Çiğdem cadısı işine geldiği gibi anlayınca ben de ona uymak zorunda kaldım :A

TWD için daha çok var diye biliyorum çizgi romanda işleyebilecekleri konu. Onları da işleyip finalini yapmalılar artık, çizgi romandan tamamen kopup kendi başlarına saçmalamalarına gerek yok :A
Hevesimiz kursağımızda kaldı yine kütük bey :( :( :(

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: dreamy and MasacRE

Hevesimiz kursağımızda kaldı yine kütük bey :( :( :(
Lauren Cohan ulusal kanalda diziyi kabul ettiğine bin pişmandır şimdi, bu da yapımcıların da işine gelir. Bir dahaki sezon yeniden kendisini izleriz kesin. :Z

Netflixte yayınlanıyordu artık(b) Eğer geri dönerse bacım da izlemez zaten bırakmıştı en son:A @Çiğdem
TWD'nin Netflix'de yayınlanmasından bahsetmiyorum ya, yeni bir diziye girerse Netflix orijinal dizisine yani, o izlenir dedim :A Senin dışında bırakan yok TWD'yi :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash