alişacaksınız ayolll
alişacaksınız ayolll
1 Tane doğru bişi bulun gitmeden son kez izleyelim şu 1 haftada @Forumdash @Harunnn60Yaa işte sen yokken seni düşünüyorduk gördün mü Senin için beklettim o kadar diziyi, artık izleriz beraber
Canla başla seni savundum foruma geldimden beridir @MasacRE @Forumdash a daha ne ilgi anlayısın var cnm anlamadım kıİlgi sıfır bugün demiyorum
Sen izledin mi bunu da böyle ddin 😱1 Tane doğru bişi bulun gitmeden son kez izleyelim şu 1 haftada @Forumdash @Harunnn60
Biz yarın TWD oyununa girişicez
Ölmeden hayatın zevklerini tadayım dedim Leşşşşşşşşş!!!!
Aaa yok hiç izlenecek bişi değil normal dizi izleyemiyorum ben yabancıda bu @MasacRE in içi boş hareketsiz tuhaf dizilerindenSen izledin mi bunu da böyle ddin 😱
Bana da the 100 gibi geliyor nedense 2.sezonda güzelleşiyormuş. 2.sezon içn katlanacazAaa yok hiç izlenecek bişi değil normal dizi izleyemiyorum ben yabancıda bu @MasacRE in içi boş hareketsiz tuhaf dizilerinden
Aaa bunu siz @Yiğitt ile izleyin Biz @Harunnn60 ile TWD oyunu izleriz Aaa doğru düzgün dizi bulsanız izlerdik ama o diziyi zaten sende sevmiceksin abicim dizi izlemek içinde izlememek lazımBana da the 100 gibi geliyor nedense 2.sezonda güzelleşiyormuş. 2.sezon içn katlanacaz
Bu dizi kaç yıl sonra 2 .sezon onayı aldı ayy @Forumdash iyice yaşşlandı valla hangi dizileri övüyorAaa yok hiç izlenecek bişi değil normal dizi izleyemiyorum ben yabancıda bu @MasacRE in içi boş hareketsiz tuhaf dizilerinden
@Forumdash lütfen bir dursunda yatıcam gelin başka yerde konuşun şunu ben nezaman entrika yazsam hep bu çıkıyor karşıma @Forumdash salı bu Perşembe bu bunun nezaman çıkmayacakBana da the 100 gibi geliyor nedense 2.sezonda güzelleşiyormuş. 2.sezon içn katlanacaz
Tamam izleme sen o zaman, biz buna karar verdikAaa yok hiç izlenecek bişi değil normal dizi izleyemiyorum ben yabancıda bu @MasacRE in içi boş hareketsiz tuhaf dizilerinden
@Forumdash ın cehenneme kadar yolu varda sen gitme
Aaa bunu siz @Yiğitt ile izleyin Biz @Harunnn60 ile TWD oyunu izleriz Aaa doğru düzgün dizi bulsanız izlerdik ama o diziyi zaten sende sevmiceksin abicim dizi izlemek içinde izlememek lazım
Takım ruhunuza noldu???? @MasacREBu dizi kaç yıl sonra 2 .sezon onayı aldı ayy @Forumdash iyice yaşşlandı valla hangi dizileri övüyor
Ne oldu yine cnm anlamadım kı @MasacRE mi bişi yaptı@Forumdash lütfen bir dursunda yatıcam gelin başka yerde konuşun şunu ben nezaman entrika yazsam hep bu çıkıyor karşıma @Forumdash salı bu Perşembe bu bunun nezaman çıkmayacak
Cehennemde sen oldugun için oraya ugramam Bacımın da cehennemde işi yok @Çiğdem benle gelıyosun@Forumdash ın cehenneme kadar yolu varda sen gitme
Aaa Fantastikliğin olmadığı dizi izleyemem İstanbullu Gelin izliyorum gibi düşün tük dizileridne yanı bu dizinin türünün bizle ilgisi yok Beni ben yapan değerleri yok edemem o diziyle normal yabancı dizi izlemem @MasacRE @Harunnn60Takım ruhunuza noldu???? @MasacRE
İyi o zaman When They See Us dizisini izleyelim 4 bölümcük bişey
Ben cepteyim zaten sen onları ikna et Takımcak izlersek zevki çıkar. Yoksa dizi orda duruyor 2 senedir fragmana dahi bakmadım hiçYa onun yorum konusunu açmaya değmez OA'yı izleyelim işte sen ben @Yiğitt yeter zaten 3 kişi
YallahCehennemde sen oldugun için oraya ugramam Bacımın da cehennemde işi yok @Çiğdem benle gelıyosun