alişacaksınız ayolll
alişacaksınız ayolll
1 Tane doğru bişi bulun gitmeden son kez izleyelim şu 1 haftadaYaa işte sen yokken seni düşünüyorduk gördün müSenin için beklettim o kadar diziyi, artık izleriz beraber
![]()
Canla başla seni savundum foruma geldimden beridir @MasacRE @Forumdash a daha ne ilgi anlayısın var cnm anlamadım kıİlgi sıfır bugün demiyorum![]()
Sen izledin mi bunu da böyle ddin 😱1 Tane doğru bişi bulun gitmeden son kez izleyelim şu 1 haftada@Forumdash @Harunnn60
Biz yarın TWD oyununa girişicez![]()
Ölmeden hayatın zevklerini tadayım dedim
Aaa yok hiç izlenecek bişi değil normal dizi izleyemiyorum ben yabancıda bu @MasacRE in içi boş hareketsiz tuhaf dizilerindenSen izledin mi bunu da böyle ddin 😱
Bana da the 100 gibi geliyor nedenseAaa yok hiç izlenecek bişi değil normal dizi izleyemiyorum ben yabancıda bu @MasacRE in içi boş hareketsiz tuhaf dizilerinden![]()
![]()
![]()
Aaa bunu siz @Yiğitt ile izleyinBana da the 100 gibi geliyor nedense2.sezonda güzelleşiyormuş. 2.sezon içn katlanacaz
![]()
Bu dizi kaç yıl sonra 2 .sezon onayı aldıAaa yok hiç izlenecek bişi değil normal dizi izleyemiyorum ben yabancıda bu @MasacRE in içi boş hareketsiz tuhaf dizilerinden![]()
![]()
![]()
@Forumdash lütfen bir dursunda yatıcam gelin başka yerde konuşun şunu ben nezaman entrika yazsam hep bu çıkıyor karşıma @Forumdash salı bu Perşembe bu bunun nezaman çıkmayacakBana da the 100 gibi geliyor nedense2.sezonda güzelleşiyormuş. 2.sezon içn katlanacaz
![]()
Tamam izleme sen o zaman, biz buna karar verdikAaa yok hiç izlenecek bişi değil normal dizi izleyemiyorum ben yabancıda bu @MasacRE in içi boş hareketsiz tuhaf dizilerinden![]()
![]()
![]()
Aaa bunu siz @Yiğitt ile izleyinBiz @Harunnn60 ile TWD oyunu izleriz Aaa doğru düzgün dizi bulsanız izlerdik ama o diziyi zaten sende sevmiceksin abicim dizi izlemek içinde izlememek lazım
![]()
![]()
![]()
Takım ruhunuza noldu????Bu dizi kaç yıl sonra 2 .sezon onayı aldıayy @Forumdash iyice yaşşlandı valla hangi dizileri övüyor
![]()
Ne oldu yine cnm anlamadım kı @MasacRE mi bişi yaptı@Forumdash lütfen bir dursunda yatıcam gelin başka yerde konuşun şunu ben nezaman entrika yazsam hep bu çıkıyor karşıma @Forumdash salı bu Perşembe bu bunun nezaman çıkmayacak
Cehennemde sen oldugun için oraya ugramam@Forumdash ın cehenneme kadar yolu varda sen gitme![]()
Aaa Fantastikliğin olmadığı dizi izleyemem İstanbullu Gelin izliyorum gibi düşün tük dizileridne yanı bu dizinin türünün bizle ilgisi yok
Ben cepteyim zaten sen onları ikna et
Yallah