Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

İkişer ikişer izleriz aynı stil ya :A Bir dizi vardı Netflix'de adını çıkaramadım şimdi. İlk sezonu o kadar iyi değilmiş ama 2. sezonu beğenilmiş. Hatta onu izleyelim diyorduk neydi o sen hatırlıyor musun? :A O da olabilir şu an ismini çıkaramasam da.
Hiç hatırlamadım:X

Doom Patrol önerdim ama Titans izlediğim için önerdim:A Titans'ta geçen karakterlerin hikayesiydi çünkü:F İnş izlemiştirsin de boşa önermemişimdir.

Net karar verelim ben varım LCDP başlayana kadar araya dizi sokmaya:A Biraza doğru WTSU izlerim:X

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Hiç hatırlamadım:X

Doom Patrol önerdim ama Titans izlediğim için önerdim:A Titans'ta geçen karakterlerin hikayesiydi çünkü:F İnş izlemiştirsin de boşa önermemişimdir.

Net karar verelim ben varım LCDP başlayana kadar araya dizi sokmaya:A Biraza doğru WTSU izlerim:X
Yok Titans izlemedim, gitti o zaman olmaz o :A Dur bir dk bulacağım o dediğim diziyi :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
26 da ayrılcam:X

Hemen önere bilirim... Bu gece başlıcam çünkü :X
When They See Us 4 bölüm bişey. Gerçek bi olaymış. Bu gece 2 bölüm yarın 2 ile bitircem:X
Başka bir şey mi bulsak ya, şöyle beyin yakan türden canavarlı yılanlı fareli falan @Çiğdem in en sevdiği türden :A Bunu daha sonra izleriz bağımsız olarak :A
Ben @Forumdash dan erken gidiceğim için daha diziye başlamıcam Ağustosta @MasacRE @Harunnn60 devam edecez Punisher falan :F

Aaa gitmeden TWD oyununun 4.sezonunu finalini yapacaz @Harunnn60 ile oraya bekleriz :Z:Z:Z

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Takım ruhu geride düşeni bekleyip omuzlamak ayoll @Harunnn60 düşmüş biz koşarkan ve siz iki koca kafa Haruna geber dercesine daha hızlı koşmaya devam ediyorsunuz :F Ben dönüp geriye koşup koluna girip birlikte topal mopal finiş çizgisine geçte olsa geldik :A :A :A
Takım ruhu dediğim şey yariş değil. Sen yariş gibi anlatıyorsun. Takım ruhu hedefe varmaktır. Takım ruhun dediğin şeyde fedakarlık vardir:A @MasacRE @Harunnn60

Takım ruhu dediğim şey yariş değil. Sen yariş gibi anlatıyorsun. Takım ruhu hedefe varmaktır. Takım ruhun dediğin şeyde fedakarlık vardir:A @MasacRE @Harunnn60
Evet kazanmak önemli değil işte birlikte tamamlamak önemli onu demeye çalısıyorumda sizin kütük kafalarınız anlamak istemiyor ayoll @MasacRE şuan ne yazıyor Allah bilir kütük kütük :A :A :A @Harunnn60