Hadi bacım git etini köfteni pişir ye şimdiYedikten sonra çok şey yapmıyor@mrt-06 Yılanlı bir dizisi oluyordu eskiden üyeleri yılan yerine koyuyordu
fotoları spoiye koydurmadan bölüme bakamıyordum
![]()
![]()
@MasacRE @Harunnn60 @xemrexxx
Hadi bacım git etini köfteni pişir ye şimdiYedikten sonra çok şey yapmıyor@mrt-06 Yılanlı bir dizisi oluyordu eskiden üyeleri yılan yerine koyuyordu
fotoları spoiye koydurmadan bölüme bakamıyordum
![]()
![]()
@MasacRE @Harunnn60 @xemrexxx
Bu ne ne olur ne olmaz açmıyım
Tahmin etmiştim zatenBacımın fantastik anlayışı ekşınlı bilim kurgu@Çiğdem
You izlemedi zaten forumda herkes ayılıp bayılıyordu.Ummadiğim insnalar bileTam bir ucuz roman
Var SPN'deKurt adamların kalp yemesinden miğdesi bulanıyordu. Habire kurt adam bölümlerinde ağlıyordu
2010'dan öncesi diyor ama geçen sezonlarda da vardı
![]()
Yaratıklardan da miden bulanıyor senin
Tahmin etmiştim zaten@Çiğdem in en sevdiği dizi Supernatural güya ama kim bilir onun bile ne kadarını atlaya atlaya izliyordur midesi bulanmasın diye
![]()
Ayy düşüp bayılıcam şimdi kütük kafana laf geçiremiyoruz ayollYaratıklardan da miden bulanıyor seninAl bak mesela bunun fareye veya yılana benzer bir tarafı var mıydı? Ama bundan da miden bulandı sonuç olarak
@Forumdash
![]()
Onu atlamıyor da Flash Arrow filan atlıyorTahmin etmiştim zaten@Çiğdem in en sevdiği dizi Supernatural güya ama kim bilir onun bile ne kadarını atlaya atlaya izliyordur midesi bulanmasın diye
![]()
İnş yeni sezona böyle leşşş mi leş pis mi pis dizi başlar ama kapamadan gözünü kırpmadan izleyecek kadar aşık olursun diziyeAyy düşüp bayılıcam şimdi kütük kafana laf geçiremiyoruz ayoll![]()
![]()
@Forumdash @dreamy @Harunnn60
Bunun büyük haline bakabiliyorum demiştim domuz suratlı adamda mide bulandırıcı ama onlar yemek yememe engel değil fareler sürüngen hayvanlar sadece nerede görürsem atlıyorumSupernatural eski sezonlarda ekmekten solucanlar çıkardı otür şeyler olmuyor Allahtan böyle şeyleri nerde görsem bende film kopar
Ama Supernatural dakıka dakıkasına izlediğim tek dizi @Forumdash abicim biliyor zaten
Bu canavarın bu görüntüsü sıkıntı değil 6.bölümde bu parçalanıyor ve içindeki fareler dağılıyor @dreamy a spoi oluyor ama zaten izlemesin orayı![]()
![]()
Yemeğide 1 saat sonra falan yiyince o sahnenin tazeliğiyle şey edemedik ama o bölümün yorumlarını okuyun benim gibi yazanlar var 6.bölüm dizibox sitesinde
![]()
![]()
![]()
Ayy zaten Allah belasını versin bu pis canavarında sonunda kurtulduk bundan da yenisini hemen hazır etmişler yorumda belirticemOnu atlamıyor da Flash Arrow filan atlıyorHem de miğde bulandıracak bişey olmadiği halde
İnş yeni sezona böyle leşşş mi leş pis mi pis dizi başlar ama kapamadan gözünü kırpmadan izleyecek kadar aşık olursun diziye![]()
7 Ve 8 7 fena değildi 8 iyidi oda sezon fınalı bir zahmet iyi olsun ama 8 bölümlük dizide mesala daha çok tatmin edici bölüm olmalı 3-4 dısında süper bölüm yoktu sezon fınalı hariç mesala Darktada 4-5 aynı şekilde en iyilerdi ama sezon fınalına yakın olan süreçleri boş bölümlerle götürüyorlar ve 8 bölüm sadeceS03 - B07-08 (Sezon Finali)
O kadar boş boş konusuyorlardı ki kafa kalmadıSadece Rus bilim adamına üzüldüm. Tam da uyum sağlıyordu bizimkilere
Billy'e üzüldüm. Ama ölmesine sevindim. Bu kadar boş yapan bi karakter yazılmamiştir heraldeAma ölümü duygusaldı.
Offff Hopper nasıl ölürsün sen yaaaSensiz dizi olmaz yemin ederim Eleven öksüz kaldı resmen
Umarim dizinin sonunda bahsedilen Amerikalı sensindir
El ve Hopper sahnesi çok iyiydi. Gözlerim doldu mektup sahnesinde...
El gücünü kazanır umarimHayır yani pokemon gibi bi an evrim geçirecek sandım. Charmender'dan Charizard'a dönüşü gibi
Dustin ve SuzieAllah'ım siz nasıl ponçik bir çiftsiniz yaaaa
Genel olarak sezon ergenik aşk komedisi üzerinden yürüdü. Komedisi vardı ama aşk sahneleri gerçekten cekilecek dert değildi. Sezonda tek sevmediğim olarak gruplara bölünmesydi. Gruplara bölünmeseydi hep beraber işlenseydi senaryo çok daha iyi olurdu.
Efekt olarak hiç fena değildi. Hatta gerçekçiydi. Canavar insanlardan oluşuyordu ve yağ tabakaları bile vardi canavardaDetaylı bi ayar çekilmişti. Güzeldi efektler...
Yeni sezon 2021'de gelir. Kim öle kim kala
Darısı başiniza@Çiğdem @MasacRE @Harunnn60
Şükür bitirmişinAyy zaten Allah belasını versin bu pis canavarında sonunda kurtulduk bundan da yenisini hemen hazır etmişler yorumda belirticem![]()
![]()
@MasacRE @Harunnn60
Aaa evet nette dizi izlemenin en büyük keyfi zaten sıkıcı yerleri beklemeden ileri dolu yerlere sarabilmekGerçekten saniye saniyesine izlenir mi o diziler Flash Arrow diyorsunda oradakı ecünnü başrollerin sahnelerini atlama keyfi oldu için net büyük nimet zaten
![]()
![]()
Tv de Senayı atlayamıyorsun mesala
![]()
![]()
![]()
7 Ve 8 7 fena değildi 8 iyidi oda sezon fınalı bir zahmet iyi olsun ama 8 bölümlük dizide mesala daha çok tatmin edici bölüm olmalı 3-4 dısında süper bölüm yoktu sezon fınalı hariç mesala Darktada 4-5 aynı şekilde en iyilerdi ama sezon fınalına yakın olan süreçleri boş bölümlerle götürüyorlar ve 8 bölüm sadece
@MasacRE @Harunnn60
7.Bölüm
Cavanarla olan dövüş nekadar iğrencte olsa bölümün güzel yeriydi sonra dondurmacı kızla yanındakı mal oğlan sahneleri birde uzun yapmıslar sezon fınalıne yaklasıyoruz bos sahnelerle hadi vakit dolduralım derdindeler![]()
![]()
Sezon Fınalı 8.Bölüm
Billy sana ilk bölüm saydırmıştım ve şuan üzüldüm ölmeneİşte bir insana kötü rol oynamak nasıl fark yaratıyor görün birine saydırıyorkan buna üzülüyorum
El güçlerini kaybetti inş güçlerini kazanma deneyleriyle gelecek sezon boş bölümler olmaz zaten 8 bölüm veriyorsunuz ayoll
Hoppemidir nedir Taht Oyunlarında olan cücenin uzun haliGeberirse gebersin ayoll zaten ufacık bir bağım yok ona ben Billy yasını tutuyorum millet onu diyor Billye yazık oldu asıl ah ah
![]()
![]()
Ve kurbağa adammıdır nedir son sahnedeBu şekilde canavar boyutuyla durursa sıkıntı yok onun yerine canlı bir kurbağa göstermelerine dayanamam
Bu son sahnedeki ilginçti bakalım
Ben @Harunnn60 geride kaldımı dizi bitiremiyorum onu bekliyorum hep yine pehlesin o bizedeValla zaamnında bitiren tek @MasacRE ve bendimHer gece 2şer bölüm izlicektik.
Hiö ilgimi çekmiyordu kı o benimHopper'a söylediklerinden sonra gel bili bili Billy Billy'e hiiiiç üzülmedim
Hiö ilgimi çekmiyordu kı o benimOnu napıcaksınız siz onuda anlamadım
![]()
![]()
![]()
Sen nasıl gaddar bi kızsın yaaEleven tek kaldı bu hayatta
Bi babaciği vardi.
Bu arada Hopper ölmedi kiBoşuna sevinme. Sonda rus hapishanesinde gardiyanlar ne dediydi. "Amerikalı değil" dedi
Yani ölmedi. Hem patlama sırasında aşaği filan atlamiştir
Ben Billiyin üzüntüsünden ona niye üzüleyim ayoll![]()
![]()
Nerede o sondakı adam o değildiki zaten kurbağa adam onu yiyecek sanırım
![]()
![]()
Onuda kötü yapıp sahaya sürerseler tutarızYiyemeyecektirhopper koca göbeğiyle herşeyi yapar
Onuda kötü yapıp sahaya sürerseler tutarız![]()
![]()
![]()
hmm olabilir. Eleven onu öldürmek zorunda filan kalırsa çoook duygusal olur