Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Bulantı deyince aklıma başka düşünceler geliyor çiğdem. (b)
Tavuk vardı en onu şöyle güzelce bir parçaladım sonra parçalarken o farelerin parçalanma sahnesi gel aklıma zaten aklımdaydıda bir iki yedim sonra yutamadım :A :A :A @dreamy @MasacRE @Forumdash

Yorumlarda bana katılanlarda var yemek yiyemiyoruz yorumları okudum demek benim gibi normal insanalrda var :A :A :A

Sen de midene karşı savaş aç o zaman :A Aç şimdi Stranger Things 7. bölümünü, yemeğini de koy tabağına, hem ye hem izle :A
Ben aslında şuan bitirirdim normalde de yemek yiyemicem için @Harunnn60 için uzatıyorum :F Oda gündüz dediki bu gece dahada geç uyu bende geç yatacam dedi şimdi başımda uyu geç oldu diye dolanıyor :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Erkekle kadınla alakası yok, çocuklar bile izliyor bu diziyi :A Buradakilere bile katlanamıyorsan belki de fantastik sana göre bir şey değildir ha? :A
Bacımın fantastik anlayışı ekşınlı bilim kurgu:A @Çiğdem
He bide pempe dizi izlettir istersen çiğdeme :A Bir onu fethettmedi zaten :A
You izlemedi zaten forumda herkes ayılıp bayılıyordu.Ummadiğim insnalar bile:F Tam bir ucuz roman :F:F
Supernatural'de falan olmaması mümkün değil yeme beni ya :A @Forumdash SPN'de hiç yok mu buradaki gibi canavarlar falan? :A
Var SPN'de :A Kurt adamların kalp yemesinden miğdesi bulanıyordu. Habire kurt adam bölümlerinde ağlıyordu :F 2010'dan öncesi diyor ama geçen sezonlarda da vardı:A

You izlemedi zaten forumda herkes ayılıp bayılıyordu.Ummadiğim insnalar bile:F Tam bir ucuz roman :F:F

Var SPN'de :A Kurt adamların kalp yemesinden miğdesi bulanıyordu. Habire kurt adam bölümlerinde ağlıyordu :F 2010'dan öncesi diyor ama geçen sezonlarda da vardı:A
Aaa yok onları demşyorum ben yemeklerden iğrenc tırtırlar vsyle solucanlar çıkıyorduya onları diyorum abicim :F Benim kırmızı çizgim bunlar diğer şeylerin hepsine alıştık vampir dizilerinden twd den vsyle ama o pis hayvanlı şeyller bence başka birşey onların fantastik izleme zevkiyle alakası yok midenin çöp kutusuyla olmasıyla alakalı :A :A :A @MasacRE @Harunnn60 @dreamy

Aaa yok onları demşyorum ben yemeklerden iğrenc tırtırlar vsyle solucanlar çıkıyorduya onları diyorum abicim :F Benim kırmızı çizgim bunlar diğer şeylerin hepsine alıştık vampir dizilerinden twd den vsyle ama o pis hayvanlı şeyller bence başka birşey onların fantastik izleme zevkiyle alakası yok midenin çöp kutusuyla olmasıyla alakalı :A :A :A @MasacRE @Harunnn60 @dreamy
124e74072e9bb6d0b4b044ee6cb8dfd0.gif

• İlginç
Reactions: Çiğdem

Burda yine sen anlamıssın beni abicim :F Super güçlerle vsyle dövüşecekler yaratık avlayacaklar ama @MasacRE fantastik anlayısı fare yılan izlemek :F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Yaa en son kurtlar geçen sezon yokmuydu bee:F Zayıf cılız bi kurt adam vardi içne iblis girdi öldü filan:F
Ben onları demiyorum yılan fare solucan kurbağa bunları diyorum abicim fantastik anlayısımada girmiyor bunlar onları @MasacRE izlesin fantastik zevki oymuş hatta bir pilav üstü yapsın :A :A :A @Harunnn60 @dreamy

• Güldürdün
Reactions: Forumdash

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking