Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Ayy düşüp bayılıcam şimdi kütük kafana laf geçiremiyoruz ayoll :A :A :A @Forumdash @dreamy @Harunnn60

Bunun büyük haline bakabiliyorum demiştim domuz suratlı adamda mide bulandırıcı ama onlar yemek yememe engel değil fareler sürüngen hayvanlar sadece nerede görürsem atlıyorum :F Supernatural eski sezonlarda ekmekten solucanlar çıkardı otür şeyler olmuyor Allahtan böyle şeyleri nerde görsem bende film kopar :A Ama Supernatural dakıka dakıkasına izlediğim tek dizi @Forumdash abicim biliyor zaten :Z

Bu canavarın bu görüntüsü sıkıntı değil 6.bölümde bu parçalanıyor ve içindeki fareler dağılıyor @dreamy a spoi oluyor ama zaten izlemesin orayı :F :F :F Yemeğide 1 saat sonra falan yiyince o sahnenin tazeliğiyle şey edemedik ama o bölümün yorumlarını okuyun benim gibi yazanlar var 6.bölüm dizibox sitesinde :A :A :A
Bu ne ne olur ne olmaz açmıyım :A Neyse yemeğimi yedim şimdi dondurma keyfi yapıyorum :Z:Z:Z

Bir yediklerim erisin gece şunu izler bitiririm @Harunnn60 @MasacRE :A @dreamy de tek başına izlesin bizdende yavasını bulduk :A
Ben izliyorum zaten ama yorum yapmaya fırsat olmuyor bütün bölümler elimin altında olduğu için. Şu an 7. bölümdeyim bir de sezon finalinde yorum yaparım yeter. :A Sonra Dark’a geçerim o daha duruyor :F

Bacım yine ne konusuyor acaba:T: Sözümüz her gün (24 saat içinde) 2şer bölüm izlemekti :T: Biz sözümüzü tutuk onlar ayrıldı takımdan:T: @Çiğdem @Harunnn60 hakkımız yeniyor😡
Aynen, bir de üste çıkmaya çalışıyor utanmadan :T: Senin gidişine kaç gün kaldı, 1 dizi daha sıkıştırabiliyor muyuz gitmeden? :A @Çiğdem

Aynen, bir de üste çıkmaya çalışıyor utanmadan :T: Senin gidişine kaç gün kaldı, 1 dizi daha sıkıştırabiliyor muyuz gitmeden? :A @Çiğdem
26 da ayrılcam:X

Hemen önere bilirim... Bu gece başlıcam çünkü :X
When They See Us 4 bölüm bişey. Gerçek bi olaymış. Bu gece 2 bölüm yarın 2 ile bitircem:X

26 da ayrılcam:X

Hemen önere bilirim... Bu gece başlıcam çünkü :X
When They See Us 4 bölüm bişey. Gerçek bi olaymış. Bu gece 2 bölüm yarın 2 ile bitircem:X
He gördüm onu, puanıyla hemen dikkati çekiyor zaten :A Ama ezilen siyahiler konusu anladığım kadarıyla. O işlerden de gına geldi artık ya :T:

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
He gördüm onu, puanıyla hemen dikkati çekiyor zaten :A Ama ezilen siyahiler konusu anladığım kadarıyla. O işlerden de gına geldi artık ya :T:
Fragmanları filan güzel. Hem zamanında baya gündem olmuş. Bölüm sayısı yuzunden ve netflixin anlatım dili beni çekiyor izlemek için:A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Fragmanları filan güzel. Hem zamanında baya gündem olmuş. Bölüm sayısı yuzunden ve netflixin anlatım dili beni çekiyor izlemek için:A
Başka bir şey mi bulsak ya, şöyle beyin yakan türden canavarlı yılanlı fareli falan @Çiğdem in en sevdiği türden :A Bunu daha sonra izleriz bağımsız olarak :A

Başka bir şey mi bulsak ya, şöyle beyin yakan türden canavarlı yılanlı fareli falan @Çiğdem in en sevdiği türden :A Bunu daha sonra izleriz bağımsız olarak :A
Doom Patrol var mesela:X ona da başlamak istiyordum. Bana uyar LCDP başlayana kadar tek bölüm izlemelik de bişey olabilir. When they See Us'ı tek bölüme de indirebilirim:X

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Doom Patrol var mesela:X ona da başlamak istiyordum. Bana uyar LCDP başlayana kadar tek bölüm izlemelik de bişey olabilir. When they See Us'ı tek bölüme de indirebilirim:X
İkişer ikişer izleriz aynı stil ya :A Bir dizi vardı Netflix'de adını çıkaramadım şimdi. İlk sezonu o kadar iyi değilmiş ama 2. sezonu beğenilmiş. Hatta onu izleyelim diyorduk neydi o sen hatırlıyor musun? :A O da olabilir şu an ismini çıkaramasam da.

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Biz de @Forumdash ile takım ruhuyla hareket edip aynı gün bitirdik işte :A
Bacım yine ne konusuyor acaba:T: Sözümüz her gün (24 saat içinde) 2şer bölüm izlemekti :T: Biz sözümüzü tutuk onlar ayrıldı takımdan:T: @Çiğdem @Harunnn60 hakkımız yeniyor😡
Takım ruhu geride düşeni bekleyip omuzlamak ayoll @Harunnn60 düşmüş biz koşarkan ve siz iki koca kafa Haruna geber dercesine daha hızlı koşmaya devam ediyorsunuz :F Ben dönüp geriye koşup koluna girip birlikte topal mopal finiş çizgisine geçte olsa geldik :A :A :A