The Rain kötüymüş zaten ya onu boşver ama The OA iyi gibi duruyor, onu izleyelim benceNedense The Rain dizisiyle The OA bana uzaklarİzlemek istiyorum da ama elimde hiç gitmek istemıyor
![]()
The Rain kötüymüş zaten ya onu boşver ama The OA iyi gibi duruyor, onu izleyelim benceNedense The Rain dizisiyle The OA bana uzaklarİzlemek istiyorum da ama elimde hiç gitmek istemıyor
![]()
@MasacRE Gözümde bitti zati![]()
Hhahah Ayy işte Pehmen gibi düşünürsek özel yeteneği Pehhhhhhh diyor ağzından çıkan ses dalgalarıyla uçup gidiyorsunuzArtık o gizli takılıyor. Sen her etiketlediğinde damlıyor ama biz etiketleyınce hemen kuma gömuluyor![]()
@xemrexxx Bana korali bir dizi açtırmıştı dünyada baya popüler olmuş dizi @MasacRE de dünyaya açılsın @ForumdashThe Rain kötüymüş zaten ya onu boşver ama The OA iyi gibi duruyor, onu izleyelim bence![]()
Bilemedim şimdiThe Rain kötüymüş zaten ya onu boşver ama The OA iyi gibi duruyor, onu izleyelim bence![]()
Hayır yani triplenebilirimHhahah Ayy işte Pehmen gibi düşünürsek özel yeteneği Pehhhhhhh diyor ağzından çıkan ses dalgalarıyla uçup gidiyorsunuz![]()
![]()
@Harunnn60 biliyor kimlere dönüş etmeyeceğini ayoll![]()
![]()
![]()
Ben izlemem çekik gözlüleri@xemrexxx Bana korali bir dizi açtırmıştı dünyada baya popüler olmuş dizi @MasacRE de dünyaya açılsın @Forumdash![]()
![]()
@Harunnn60
Gittikçe açılıyor işte, 2'de daha çok anlaşılıyor herhaldeBilemedim şimdiİlk sezon kötü diyorsun 2.sezon güzelmiş diyorsun. 2.sezon izlemek için ilk sezonu neden cekıyoruz
Zaman ksıtlı o yuzden
Hayır yani triplenebilirim![]()
unutuldum![]()
Sen triplenmekten bahsediyorsunda @Harunnn60 asıl tribi atarak gelmiş baksana ayollBilemedim şimdiİlk sezon kötü diyorsun 2.sezon güzelmiş diyorsun. 2.sezon izlemek için ilk sezonu neden cekıyoruz
Zaman ksıtlı o yuzden
Hayır yani triplenebilirim![]()
Benim de kararsız kalıp izlemediğim dizilerdendiTam Çiğdem'lik duruyor aslında, gelince söyleyelim ona belki yazın falan bakarız
@Harunnn60
Aaa baktım konuyada ozamandan bana önermeyi kütük kafasına koymuş @MasacRE
Trip değil o ilgi manyaği resmen
Ben gidince napcan kücük abisi?? Sahip cıkamıcaksın bacına (gerçi onu da götürüyorum benle
Trip değil o ilgi manyaği resmen
Ben gidince napcan kücük abisi?? Sahip cıkamıcaksın bacına (gerçi onu da götürüyorum benle) Tek "galacan"
![]()
Biz yokken rahmetli hortluyormuş Harun daha ne ister onla baş başa kalıyor
forumda bunun özelliği neAaa baktım konuyada ozamandan bana önermeyi kütük kafasına koymuş @MasacRE@Forumdash abicimde @Harunnn60 ı kızdırıcak şeyler yazmıs
![]()
![]()
Ama o diziyi ben biliyorum tuhaf bir dizi ve sanırım fantastikliğe dahil hiç bişi yok galiba öyle boş boş reliklerle geçen birşey![]()
![]()
![]()
Ayy inş hortlar da @Harunnn60 la başbaşa kalırBiz yokken rahmetli hortluyormuş Harun daha ne ister onla baş başa kalıyor![]()
![]()
![]()
örtülü yazdım bunu serrhat mı yaptı entrika bombasından sonra @ÇiğdemNeyin cnm![]()
Yaa işte sen yokken seni düşünüyorduk gördün müAaa baktım konuyada ozamandan bana önermeyi kütük kafasına koymuş @MasacRE@Forumdash abicimde @Harunnn60 ı kızdırıcak şeyler yazmıs
![]()
![]()
Ama o diziyi ben biliyorum tuhaf bir dizi ve sanırım fantastikliğe dahil hiç bişi yok galiba öyle boş boş reliklerle geçen birşey![]()
![]()
![]()
Aaa şuda var saat yaklaştı 1:05 geçe bana yat demek için bekliyordurArtık o gizli takılıyor. Sen her etiketlediğinde damlıyor ama biz etiketleyınce hemen kuma gömuluyor![]()
@xemrexxx yada @Çiğdem yazdı zannettim mesajı sen ayy der miydin 😳Ayy inş hortlar da @Harunnn60 la başbaşa kalır![]()
İlgi sıfır bugün demiyorum