Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Kuvvetli nefes benim bildiğim hacılarda hocalarda oluyor :A @Harunnn60 ? 😱
Artık o gizli takılıyor. Sen her etiketlediğinde damlıyor ama biz etiketleyınce hemen kuma gömuluyor:T:
Hhahah Ayy işte Pehmen gibi düşünürsek özel yeteneği Pehhhhhhh diyor ağzından çıkan ses dalgalarıyla uçup gidiyorsunuz :F :F :F

@Harunnn60 biliyor kimlere dönüş etmeyeceğini ayoll :A :A :A

The Rain kötüymüş zaten ya onu boşver ama The OA iyi gibi duruyor, onu izleyelim bence :A
Bilemedim şimdi:X İlk sezon kötü diyorsun 2.sezon güzelmiş diyorsun. 2.sezon izlemek için ilk sezonu neden cekıyoruz :F Zaman ksıtlı o yuzden:F

Hhahah Ayy işte Pehmen gibi düşünürsek özel yeteneği Pehhhhhhh diyor ağzından çıkan ses dalgalarıyla uçup gidiyorsunuz :F :F :F

@Harunnn60 biliyor kimlere dönüş etmeyeceğini ayoll :A :A :A
Hayır yani triplenebilirim :F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Benim de kararsız kalıp izlemediğim dizilerdendi :A Tam Çiğdem'lik duruyor aslında, gelince söyleyelim ona belki yazın falan bakarız :A @Harunnn60
@Çiğdem bacıma artık forum yok. Nişanlandı kesin:F

Bi sorguladım. Bakarmıyız gerçekten??:A
Aaa baktım konuyada ozamandan bana önermeyi kütük kafasına koymuş @MasacRE :F @Forumdash abicimde @Harunnn60 ı kızdırıcak şeyler yazmıs :A :A :A

Ama o diziyi ben biliyorum tuhaf bir dizi ve sanırım fantastikliğe dahil hiç bişi yok galiba öyle boş boş reliklerle geçen birşey :A :A :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Forumdash
  • İlginç
Aaa baktım konuyada ozamandan bana önermeyi kütük kafasına koymuş @MasacRE :F @Forumdash abicimde @Harunnn60 ı kızdırıcak şeyler yazmıs :A :A :A

Ama o diziyi ben biliyorum tuhaf bir dizi ve sanırım fantastikliğe dahil hiç bişi yok galiba öyle boş boş reliklerle geçen birşey :A :A :A
Yaa işte sen yokken seni düşünüyorduk gördün mü :A Senin için beklettim o kadar diziyi, artık izleriz beraber :bhr: