Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Aaa bunu siz @Yiğitt ile izleyin :F Biz @Harunnn60 ile TWD oyunu izleriz Aaa doğru düzgün dizi bulsanız izlerdik ama o diziyi zaten sende sevmiceksin abicim dizi izlemek içinde izlememek lazım :A :A :A
Aaa aynen başka diziye gerek yok şuan. :F

Ayy @Forumdash @MasacRE gizli gizli bir gün TWD izleyecek buraya yazıyorum bacım :A Onlar da merak ediyor aslında ama çaktırmıyorlar :A

Aaa Fantastikliğin olmadığı dizi izleyemem İstanbullu Gelin izliyorum gibi düşün tük dizileridne yanı bu dizinin türünün bizle ilgisi yok :F Beni ben yapan değerleri yok edemem o diziyle normal yabancı dizi izlemem :A :A :A @MasacRE @Harunnn60
Sesli güldüm :A

Sen bir ara yazlık dizi izliyordum :A Yine boncuk dağıtıyordun milleti kırmamak için :A o günleri çabuk unuttun :A

Rahmetli ol dese olurdu senin için demek ki @Forumdash o mertebe değil henüz :A

Tamam izleme sen o zaman, biz buna karar verdik :)
Aaa siz izleyin @Forumdash abicim de kaçabilir aslında ama o normal dizi izleyebilir ben hayatım boyunca fantastik olmayan yabancı dizi izlemedim mesala türklerden 2000 lı yıllarda her tür izledim ama yabancı dizilerde 1 tane bile normal dizi izlemedim zaten onun için kafayı sıyırdık :A :A :A @Harunnn60 @Forumdash

Ben cepteyim zaten sen onları ikna et :F Takımcak izlersek zevki çıkar. Yoksa dizi orda duruyor 2 senedir fragmana dahi bakmadım hiç:X
Ben ikna edemem biliyorsun onu ikna edecek tek bir şey var :A

85887.jpg
hogatha bu söylediğimiz diziye başlıyoruz :) @Çiğdem

Aaa aynen başka diziye gerek yok şuan. :F

Ayy @Forumdash @MasacRE gizli gizli bir gün TWD izleyecek buraya yazıyorum bacım :A Onlar da merak ediyor aslında ama çaktırmıyorlar :A
Sesli güldüm :A

Sen bir ara yazlık dizi izliyordum :A Yine boncuk dağıtıyordun milleti kırmamak için :A o günleri çabuk unuttun :A

Rahmetli ol dese olurdu senin için demek ki @Forumdash o mertebe değil henüz :A
Kesinlikle :) @MasacRE
1 dakka bile trip atamıyorum şuan:F:F