Damien Duff
Favori Üye
yazdım bir tarafa bu başıma fazla dert açmaya başladı salı uykusuz kaldımNe oldu yine cnm anlamadım kı @MasacRE mi bişi yaptı
yazdım bir tarafa bu başıma fazla dert açmaya başladı salı uykusuz kaldımNe oldu yine cnm anlamadım kı @MasacRE mi bişi yaptı
bu fotoğrafı ikinci kez kullandın
Aaa aynen başka diziye gerek yok şuan.Aaa bunu siz @Yiğitt ile izleyin Biz @Harunnn60 ile TWD oyunu izleriz Aaa doğru düzgün dizi bulsanız izlerdik ama o diziyi zaten sende sevmiceksin abicim dizi izlemek içinde izlememek lazım
yaaaaALLAH çarpsin seni beynamaz
Sesli güldümAaa Fantastikliğin olmadığı dizi izleyemem İstanbullu Gelin izliyorum gibi düşün tük dizileridne yanı bu dizinin türünün bizle ilgisi yok Beni ben yapan değerleri yok edemem o diziyle normal yabancı dizi izlemem @MasacRE @Harunnn60
Aaa siz izleyin @Forumdash abicim de kaçabilir aslında ama o normal dizi izleyebilir ben hayatım boyunca fantastik olmayan yabancı dizi izlemedim mesala türklerden 2000 lı yıllarda her tür izledim ama yabancı dizilerde 1 tane bile normal dizi izlemedim zaten onun için kafayı sıyırdık @Harunnn60 @ForumdashTamam izleme sen o zaman, biz buna karar verdik
Onun açıklamasını yaptım şuan alt mesajımı oku cnmSesli güldüm
Sen bir ara yazlık dizi izliyordum Yine boncuk dağıtıyordun milleti kırmamak için o günleri çabuk unuttun
Rahmetli ol dese olurdu senin için demek ki @Forumdash o mertebe değil henüz
Ben ikna edemem biliyorsun onu ikna edecek tek bir şey varBen cepteyim zaten sen onları ikna et Takımcak izlersek zevki çıkar. Yoksa dizi orda duruyor 2 senedir fragmana dahi bakmadım hiç
Ay hoşt beyaaaaALLAH çarpsin seni beynamaz
Melun Melun bakıyor kim bilir hangi diyarlarda @Harunnn60 @ForumdashBen ikna edemem biliyorsun onu ikna edecek tek bir şey var
hogatha bu söylediğimiz diziye başlıyoruz @Çiğdem
Hahh konu yine bağlandı sizede eğlence çıktı @Forumdash @MasacRE@MasacRE biz nerede hata yaptık Ayı hanzo mu olsaydık daha mı dikkat çekerdik bilmiyorum ne diyorsun
Aaa aynen başka diziye gerek yok şuan.
Ayy @Forumdash @MasacRE gizli gizli bir gün TWD izleyecek buraya yazıyorum bacım Onlar da merak ediyor aslında ama çaktırmıyorlar
Kesinlikle @MasacRESesli güldüm
Sen bir ara yazlık dizi izliyordum Yine boncuk dağıtıyordun milleti kırmamak için o günleri çabuk unuttun
Rahmetli ol dese olurdu senin için demek ki @Forumdash o mertebe değil henüz
Modum iyi bugün.Hahh konu yine bağlandı sizede eğlence çıktı @Forumdash @MasacRE
Sende trip atma huyu ama ani bir sinir oluyor genelde biraz da panikKesinlikle @MasacRE1 dakka bile trip atamıyorum şuan
Melül diyecektim Melun demişim @xemrexxx aklımı karıştırdı hep @Forumdash @Harunnn60 @MasacREMelun Melun bakıyor kim bilir hangi diyarlarda @Harunnn60 @Forumdash
Bize ilgi yok hiç pompy @MasacRE gibi soğukta ne buldun acaba.
Yapsam fena olurdu aslında ama kıyamadım @ÇiğdemSende trip atma huyu ama ani bir sinir oluyor genelde biraz da panik
Al senin olsunBize ilgi yok hiç pompy @MasacRE gibi soğukta ne buldun acaba.