Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

Seninle izlediğimiz dizileri bırakmak :A :A :A @Harunnn60

Ben fantastik ve aksiyon dısında 2010 dan sonra bişi izlemiyorum kı yabancılarda fantastik yerlilerde aksiyon :F :F :F Kafayıda biraz öyle üşüttük zaten :A :A :A
İşte hiç kendine göre bir tür seçmemişsin sıkıntı orada :A

Al bak o zaman, şimdiden alış bunları görmeye :A
tumblr_n5a9a7LuWf1s80y9go2_400.gif
Yemek yemedim zaten atma şunları bee :( Şimdi okadar önemli değilde yarında etkilerse kötü olabilir açım zaten :( :( :( @Harunnn60

Supernatural'de falan olmaması mümkün değil yeme beni ya :A @Forumdash SPN'de hiç yok mu buradaki gibi canavarlar falan? :A
Onu dedim zaten :F Eski sezonlarında oluyordu 2010 dan sonra düzeldi eski bazı sezonlarında var ama atlamaya çalısıyorum orda da çıkıyor diye hosuma gitmiyor tabı :A :A :A @Forumdash

Az önce akşam yemeğimi yiyemedim 6.bölümü bukadar yakın izlemeseydim keşke yemek saatine :( Biraz yedikten sonra midem kaldırmadı bu akşam aç kalktım yanı son dönemlerde hiçbir diziden bukadar iğrendiğim bişi olmamıştı yemeği yiyemedim yanı :A :A :A @dreamy @MasacRE @Harunnn60
Senin miden hassasmış demek ki yoksa pek büyütülecek bir görüntü değil bence. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Senin miden hassasmış demek ki yoksa pek büyütülecek bir görüntü değil bence. :A
Ben forumda atılan sürüngen fotolarına bile şey ediyorum evet çok hassas ama @MasacRE @Harunnn60 kısaca bu erkeklerin mideleri çöp kovası gibi yemek yerken izlerler bence :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and MasacRE
Benim midem şuan açlık ve bulantıyla karışık bir savas veriyor :F Aaa normalde 22:00 den sonra zaten yemek yemiyorum da bulantıda hala duruyor yarın unuturum inş uyanınca tek çare :A :A :A @dreamy @Forumdash @Harunnn60
Benim midem şuan açlık ve bulantıyla karışık bir savas veriyor :F Aaa normalde 22:00 den sonra zaten yemek yemiyorum da bulantıda hala duruyor yarın unuturum inş uyanınca tek çare :A :A :A @dreamy @Forumdash @Harunnn60
Bulantı deyince aklıma başka düşünceler geliyor çiğdem. (b)

Sen de midene karşı savaş aç o zaman :A Aç şimdi Stranger Things 7. bölümünü, yemeğini de koy tabağına, hem ye hem izle :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking