Zaten @dreamy ında hosuna gitmiyor bu aralar @Harunnn60 da gıcık kaptı baltayı vururuz kütük kafasınaGirl power @MasacRE
Zaten @dreamy ında hosuna gitmiyor bu aralar @Harunnn60 da gıcık kaptı baltayı vururuz kütük kafasınaGirl power @MasacRE
İşte hiç kendine göre bir tür seçmemişsin sıkıntı oradaSeninle izlediğimiz dizileri bırakmak @Harunnn60
Ben fantastik ve aksiyon dısında 2010 dan sonra bişi izlemiyorum kı yabancılarda fantastik yerlilerde aksiyon Kafayıda biraz öyle üşüttük zaten
Yemek yemedim zaten atma şunları bee Şimdi okadar önemli değilde yarında etkilerse kötü olabilir açım zaten @Harunnn60Al bak o zaman, şimdiden alış bunları görmeye
Beni bu bahaneyle CW den uzaklaştırıcan aklınca ama bu iğrenc şeyler benim dizilerimde olmuyor senle izledimiz dizilerde oluyor @Harunnn60 @Forumdashİşte hiç kendine göre bir tür seçmemişsin sıkıntı orada
Çiğdem hadi yat artıkBeni bu bahaneyle CW den uzaklaştırıcan aklınca ama bu iğrenc şeyler benim dizilerimde olmuyor senle izledimiz dizilerde oluyor @Harunnn60 @Forumdash
Supernatural'de falan olmaması mümkün değil yeme beni ya @Forumdash SPN'de hiç yok mu buradaki gibi canavarlar falan?Beni bu bahaneyle CW den uzaklaştırıcan aklınca ama bu iğrenc şeyler benim dizilerimde olmuyor senle izledimiz dizilerde oluyor @Harunnn60 @Forumdash
Tövbe bismillah twd konusucaktık bu gece geç uyu demedinmi 😱 😱 😱Çiğdem hadi yat artık
Onu dedim zaten Eski sezonlarında oluyordu 2010 dan sonra düzeldi eski bazı sezonlarında var ama atlamaya çalısıyorum orda da çıkıyor diye hosuma gitmiyor tabı @ForumdashSupernatural'de falan olmaması mümkün değil yeme beni ya @Forumdash SPN'de hiç yok mu buradaki gibi canavarlar falan?
Senin miden hassasmış demek ki yoksa pek büyütülecek bir görüntü değil bence.Az önce akşam yemeğimi yiyemedim 6.bölümü bukadar yakın izlemeseydim keşke yemek saatine Biraz yedikten sonra midem kaldırmadı bu akşam aç kalktım yanı son dönemlerde hiçbir diziden bukadar iğrendiğim bişi olmamıştı yemeği yiyemedim yanı @dreamy @MasacRE @Harunnn60
1 geç değil mi. 🙄 😱Tövbe bismillah twd konusucaktık bu gece geç uyu demedinmi 😱 😱 😱
Ben forumda atılan sürüngen fotolarına bile şey ediyorum evet çok hassas ama @MasacRE @Harunnn60 kısaca bu erkeklerin mideleri çöp kovası gibi yemek yerken izlerler benceSenin miden hassasmış demek ki yoksa pek büyütülecek bir görüntü değil bence.
3 olmadan yatamıyorum zaten sende daha geç uyu bu gece dedin 2 saat erken olarak1 geç değil mi. 🙄 😱
İzlerim tabi ne olacak, şunları izleyince midem mi bulanacakBen forumda atılan sürüngen fotolarına bile şey ediyorum evet çok hassas ama @MasacRE @Harunnn60 kısaca bu erkeklerin mideleri çöp kovası gibi yemek yerken izlerler bence
Benim midem şuan açlık ve bulantıyla karışık bir savas veriyor Aaa normalde 22:00 den sonra zaten yemek yemiyorum da bulantıda hala duruyor yarın unuturum inş uyanınca tek çare @dreamy @Forumdash @Harunnn60İzlerim tabi ne olacak, şunları izleyince midem mi bulanacak
Şu mesajına gülüyorum hala cnm alemsin vlla1 geç değil mi. 🙄 😱
Benim midem şuan açlık ve bulantıyla karışık bir savas veriyor Aaa normalde 22:00 den sonra zaten yemek yemiyorum da bulantıda hala duruyor yarın unuturum inş uyanınca tek çare @dreamy @Forumdash @Harunnn60
Bulantı deyince aklıma başka düşünceler geliyor çiğdem.Benim midem şuan açlık ve bulantıyla karışık bir savas veriyor Aaa normalde 22:00 den sonra zaten yemek yemiyorum da bulantıda hala duruyor yarın unuturum inş uyanınca tek çare @dreamy @Forumdash @Harunnn60
Valla gözümün bir tanesi kapalı şuanŞu mesajına gülüyorum hala cnm alemsin vlla
Bende 4 e kalırız herhalde diyordum ama senin geç anlayısını unutmuşumValla gözümün bir tanesi kapalı şuan
Sen de midene karşı savaş aç o zaman Aç şimdi Stranger Things 7. bölümünü, yemeğini de koy tabağına, hem ye hem izleBenim midem şuan açlık ve bulantıyla karışık bir savas veriyor Aaa normalde 22:00 den sonra zaten yemek yemiyorum da bulantıda hala duruyor yarın unuturum inş uyanınca tek çare @dreamy @Forumdash @Harunnn60
1 iyi cnm Hadi yatBende 4 e kalırız herhalde diyordum ama senin geç anlayısını unutmuşum