Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

3x6

6.bölümü 5'e göre daha bir beğendim. :A

Moruk kadından kurtulmamız iyi oldu sonunda :A Yoksa 2 bölüm daha katlanamazdım. :A

Şu canavar sahneleri asıl heyecanlı yerler. :A Aksine sen istemiyorsun midem bulanıyor diye. :A

Şu Billy'nin durumuna üzülüyorum. :(
Sen nasıl fantastik dizi seversin ben hiç anlamıyorum, bu dizideki şeylere midesi katlanamayan fantastik izleyicisi mi olur :A
CW de olmuyor öyle eşyler Supernaturalın eski sezonlarında vardı iğrençlikler ama 2010 dan sonra onlarda düzeldi :A :A :A @Forumdash

Benim midem çok hassas yılan vsyle fotosuna ble görsem bir kaç gün yemek yiyemem hele şu iğrenc fare parçacıkları inanılamz midemi bulandırdı bu gece aç yatıcam yanı annemler de sordu yemeği bıraktım lokmamı yutamadım :F :F :F Siz erkeklerin midesi çöp kovası oldundan sizi etkilemiyor :A

CW de olmuyor öyle eşyler Supernaturalın eski sezonlarında vardı iğrençlikler ama 2010 dan sonra onlarda düzeldi :A :A :A @Forumdash

Benim midem çok hassas yılan vsyle fotosuna ble görsem bir kaç gün yemek yiyemem hele şu iğrenc fare parçacıkları inanılamz midemi bulandırdı bu gece aç yatıcam yanı annemler de sordu yemeği bıraktım lokmamı yutamadım :F :F :F Siz erkeklerin midesi çöp kovası oldundan sizi etkilemiyor :A
Köy kızıyım demiyor muydun sen :A Bu kadar tiksinmen tuhaf :A

Erkekle kadınla alakası yok, çocuklar bile izliyor bu diziyi :A Buradakilere bile katlanamıyorsan belki de fantastik sana göre bir şey değildir ha? :A

Erkekle kadınla alakası yok, çocuklar bile izliyor bu diziyi :A Buradakilere bile katlanamıyorsan belki de fantastik sana göre bir şey değildir ha? :A
Köy kızıyım demiyor muydun sen :A Bu kadar tiksinmen tuhaf :A
Bu forumda erkekler yılanlara vsyle rahat rahat bakıyor mideniz bulanmıyor :F Sürügen hayvanlar yılan vsyle ve iğrenc fare türleri bunları fotosunu bile görsem yemek yiyemiyorum hele bugünkü son yıllarda bukadar iğrendiğim birşey izlememiştim yanı böylesini ilk defa izledim son yıllarda :A :A :A

Ben 7 de izlemedim son iki bölüm yarına bıraktımda korkuyorum ayoll yarında yemek yememi engerlerse yine forumdan kaybolabilirim bu sefer gelmemek üzere :A :A :A @Forumdash
Al sana o zaman :A @xemrexxx @serhatt Çiğdemi forumdan şutlamanın yolunu bulduk :A
Monster-stranger-things-3.jpg

Bu forumda erkekler yılanlara vsyle rahat rahat bakıyor mideniz bulanmıyor :F Sürügen hayvanlar yılan vsyle ve iğrenc fare türleri bunları fotosunu bile görsem yemek yiyemiyorum hele bugünkü son yıllarda bukadar iğrendiğim birşey izlememiştim yanı böylesini ilk defa izledim son yıllarda :A :A :A
Dark'ta ki adamı unuttun :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Yalnız böyle şeyler bizim kanalımızda ve fantastik dizilerimizde olmuyor @MasacRE in bu beyin yakan dizilerinde oluyor yanı bunları bırakıp sadece fantastik dünyama dönmem lazım bu iğrenclikler sizlerle izlemeye basladım dizilerde çıkıyor karşıma :A :A :A @Forumdash
Bu dizinin neresi beyin yakıyor ya, çocuk dizisi resmen :A İlk sezon biraz gizemi vardı sadece o kadar, ondan sonra hiç öyle beyin yakacak bir yönü kalmadı zaten dizinin :A

Bu dizinin neresi beyin yakıyor ya, çocuk dizisi resmen :A İlk sezon biraz gizemi vardı sadece o kadar, ondan sonra hiç öyle beyin yakacak bir yönü kalmadı zaten dizinin :A
Çizgisi bozulsada o türe giriyor işte :A :A :A

Vampirli canavalarlı vsyle diziler lazım ben zaten yaratıklardan bahsetmiyorum benim bahsettiğim şey sürüngen hayvanlar @Harunnn60 @Forumdash :A :A :A

Bu pis farelerin işi olmamalı o büyümüş haline değilde hani parçalanıp yere döküldüler 6.bölümde orada film koptu bende tam fare parçaları olmasında :( :( :(

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking