Netflix Stranger Things - 3. Sezon Yorumları

3x6

Dustin'lerin tarafta pek bir şey olmadı. Bölüm boyu Steve'leri konuşturmak için uğraştı Ruslar. En son Dustin'ler kurtarmak için geri döndü onları. Bir şeyler yapmışlar orada ama yine de o kadar kişinin arasından kale gibi korunuyor denilen yerden öylece çıkarırlarsa çok saçma görünür.

El'lerin olduğu bölümlerde son kısımlar güzeldi. Billy'nin zihnine girmesi, geçmiş hatıralarını görmesi falan. En sonda da ele geçirdiği insanları kendine katarak iyice büyüdü canavar 😱
S03 - B07-08 (Sezon Finali)

O kadar boş boş konusuyorlardı ki kafa kalmadı :( Sadece Rus bilim adamına üzüldüm. Tam da uyum sağlıyordu bizimkilere:(

Billy'e üzüldüm. Ama ölmesine sevindim. Bu kadar boş yapan bi karakter yazılmamiştir heralde:F Ama ölümü duygusaldı.

Offff Hopper nasıl ölürsün sen yaaa:( Sensiz dizi olmaz yemin ederim Eleven öksüz kaldı resmen:( Umarim dizinin sonunda bahsedilen Amerikalı sensindir:X El ve Hopper sahnesi çok iyiydi. Gözlerim doldu mektup sahnesinde...

El gücünü kazanır umarim:( Hayır yani pokemon gibi bi an evrim geçirecek sandım. Charmender'dan Charizard'a dönüşü gibi :F

Dustin ve Suzie:bhr: Allah'ım siz nasıl ponçik bir çiftsiniz yaaaa:bhr:

Genel olarak sezon ergenik aşk komedisi üzerinden yürüdü. Komedisi vardı ama aşk sahneleri gerçekten cekilecek dert değildi. Sezonda tek sevmediğim olarak gruplara bölünmesydi. Gruplara bölünmeseydi hep beraber işlenseydi senaryo çok daha iyi olurdu.

Efekt olarak hiç fena değildi. Hatta gerçekçiydi. Canavar insanlardan oluşuyordu ve yağ tabakaları bile vardi canavarda:F Detaylı bi ayar çekilmişti. Güzeldi efektler...

Yeni sezon 2021'de gelir. Kim öle kim kala:(

Darısı başiniza :A @Çiğdem @MasacRE @Harunnn60
6.Bölümle 7 i bugün izlicem :A @Harunnn60 Yarına bitiricek şekilde ayarla kendini :Z:Z:Z

3x7

Rus'un ölümü üzdü :( Onun sözlerini çeviren adamla birlikte güzel bir ikili olmuşlardı. Karakteri sevdirip öldürdüler. Dizide ana karakterlere dokunamıyorlar, geçen sezon Joyce'un sevgilisini öldürmüşlerdi bu sezon da bu gitti.

Robin'in lezbiyen olmasına şaşırdım. Baya Steve ile sevgili yapacaklar gibiydi, gidişat ona göre giderken son anda böyle bir şey çıktı :A

Yaratıkla olan savaşında El baya kötü yaralandı. Kızın bacağından en son yaratık mı çıktı ne oldu öyle 😱

Bu arada en sonunda Dustin'lerle buluştu diğerleri. Bu sezon çok ayrı kaldılar. Geçen sezon El öyle ayrıydı ama özellikle o ana velet grubunun bir arada olması daha iyi oluyordu. Sadece son bölüm birlikte hareket edecekler artık.

3x6

Dustin'lerin tarafta pek bir şey olmadı. Bölüm boyu Steve'leri konuşturmak için uğraştı Ruslar. En son Dustin'ler kurtarmak için geri döndü onları. Bir şeyler yapmışlar orada ama yine de o kadar kişinin arasından kale gibi korunuyor denilen yerden öylece çıkarırlarsa çok saçma görünür.

El'lerin olduğu bölümlerde son kısımlar güzeldi. Billy'nin zihnine girmesi, geçmiş hatıralarını görmesi falan. En sonda da ele geçirdiği insanları kendine katarak iyice büyüdü canavar 😱
6.Bölüm

Ne iğrenç bir canavardır şu her izlediğimde midem bulanıyor :( Bu veletler bitmeden köfte pişirmiyorum evde babama oluyor olan :A :A :A @Harunnn60 @Forumdash @dreamy

El Billyi dövemiyor ama canavarı yerden yere vuruyor yanı Billy daha güçlümü şimdi canavardan :F

İşkence sahneleri zaman kaybıydı dondurmacı ecünnüyü gebertemediler ama şu moruk kadının ölmeisne sevindim ondanda ürküyordum canavardan daha çok hatta :F Ell Deniz kıyısında olan sahneleri görsellik müzik hepsi güzeldi seyir zevki verdi :Z:Z:Z

3x7

Rus'un ölümü üzdü :( Onun sözlerini çeviren adamla birlikte güzel bir ikili olmuşlardı. Karakteri sevdirip öldürdüler. Dizide ana karakterlere dokunamıyorlar, geçen sezon Joyce'un sevgilisini öldürmüşlerdi bu sezon da bu gitti.

Robin'in lezbiyen olmasına şaşırdım. Baya Steve ile sevgili yapacaklar gibiydi, gidişat ona göre giderken son anda böyle bir şey çıktı :A

Yaratıkla olan savaşında El baya kötü yaralandı. Kızın bacağından en son yaratık mı çıktı ne oldu öyle 😱

Bu arada en sonunda Dustin'lerle buluştu diğerleri. Bu sezon çok ayrı kaldılar. Geçen sezon El öyle ayrıydı ama özellikle o ana velet grubunun bir arada olması daha iyi oluyordu. Sadece son bölüm birlikte hareket edecekler artık.
Son bölümü yarına bırakta @Harunnn60 ile birlikte bitirelim :A :A :A @Forumdash

@MasacRE ilkkez bi takvime uyacakken adamı yoldan cıkarıyorsun😱
Az önce akşam yemeğimi yiyemedim 6.bölümü bukadar yakın izlemeseydim keşke yemek saatine :( Biraz yedikten sonra midem kaldırmadı bu akşam aç kalktım yanı son dönemlerde hiçbir diziden bukadar iğrendiğim bişi olmamıştı yemeği yiyemedim yanı :A :A :A @dreamy @MasacRE @Harunnn60

Az önce akşam yemeğimi yiyemedim 6.bölümü bukadar yakın izlemeseydim keşke yemek saatine :( Biraz yedikten sonra midem kaldırmadı bu akşam aç kalktım yanı son dönemlerde hiçbir diziden bukadar iğrendiğim bişi olmamıştı yemeği yiyemedim yanı :A :A :A @dreamy @MasacRE @Harunnn60
Bıt bıt böyle konusuyon diziyi uzattıkça uzatıyon:A Yani hergün o canavarı göreceksin resmen:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
3x8

Son bölüm tabi ki de toplanıp hep beraber savaştılar canavara karşı. El'in gücünü yitirmesiyle diğerleri de bir şeyler yapmaya çalıştı kendince ama geçit kapatılmasa hiçbirinin yapabileceği bir şey yok :A Geçit kapatma demişken orada Jim niye kendini feda etti şimdi? Joyce'un bulunduğu yer hemen dibi oranın 10 saniyede yanına gidebilirdi ondan sonra kapatırlardı geçidi. Ben mi bir şey kaçırdım acaba yoksa sırf duygusal sahne olsun diye mi öyle bir şey yapmışlar :D Onu görmezden gelirsek sonraki kısım iyiydi ama El'in mektubu okuduğu kısımlar falan. Ha bir de en sonda da büyük ihtimalle ölmediği çıktı ortaya o da ayrı bir şey, o kadar sahne hazırlayıp gelecek sezon döndürmek.

Billy de El'in iki sözüne taraf değiştirip canavara karşı koyarak kendini feda etti. Ama ölmesi gereken biriydi zaten açıkçası hiç üzülmedim ona. Dustin'in meşhur güzeller güzeli Suzie'si de çıktı ortaya sonunda :A

Genel olarak pek beğenmedim sezonu. Her sezon geriye doğru gidiyor dizi. Hem aynı şeyler tekrarlanıyor, hem de bu sezon çok mantık hataları barındırıyordu. Çocukların ayrı gruplar halinde olması ve yer yer romantik komedi dizisine dönmesi de diğer problemlerdi benim için.

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
3x6

6.Bölüm

Ne iğrenç bir canavardır şu her izlediğimde midem bulanıyor :( Bu veletler bitmeden köfte pişirmiyorum evde babama oluyor olan :A :A :A @Harunnn60 @Forumdash @dreamy

El Billyi dövemiyor ama canavarı yerden yere vuruyor yanı Billy daha güçlümü şimdi canavardan :F

İşkence sahneleri zaman kaybıydı dondurmacı ecünnüyü gebertemediler ama şu moruk kadının ölmeisne sevindim ondanda ürküyordum canavardan daha çok hatta :F Ell Deniz kıyısında olan sahneleri görsellik müzik hepsi güzeldi seyir zevki verdi :Z:Z:Z

6.bölümü 5'e göre daha bir beğendim. :A

Moruk kadından kurtulmamız iyi oldu sonunda :A Yoksa 2 bölüm daha katlanamazdım. :A

Şu canavar sahneleri asıl heyecanlı yerler. :A Aksine sen istemiyorsun midem bulanıyor diye. :A

Şu Billy'nin durumuna üzülüyorum. :(