Son bölüm tabi ki de toplanıp hep beraber savaştılar canavara karşı. El'in gücünü yitirmesiyle diğerleri de bir şeyler yapmaya çalıştı kendince ama geçit kapatılmasa hiçbirinin yapabileceği bir şey yok
Geçit kapatma demişken orada Jim niye kendini feda etti şimdi? Joyce'un bulunduğu yer hemen dibi oranın 10 saniyede yanına gidebilirdi ondan sonra kapatırlardı geçidi. Ben mi bir şey kaçırdım acaba yoksa sırf duygusal sahne olsun diye mi öyle bir şey yapmışlar
Onu görmezden gelirsek sonraki kısım iyiydi ama El'in mektubu okuduğu kısımlar falan. Ha bir de en sonda da büyük ihtimalle ölmediği çıktı ortaya o da ayrı bir şey, o kadar sahne hazırlayıp gelecek sezon döndürmek.
Billy de El'in iki sözüne taraf değiştirip canavara karşı koyarak kendini feda etti. Ama ölmesi gereken biriydi zaten açıkçası hiç üzülmedim ona. Dustin'in meşhur güzeller güzeli Suzie'si de çıktı ortaya sonunda
Genel olarak pek beğenmedim sezonu. Her sezon geriye doğru gidiyor dizi. Hem aynı şeyler tekrarlanıyor, hem de bu sezon çok mantık hataları barındırıyordu. Çocukların ayrı gruplar halinde olması ve yer yer romantik komedi dizisine dönmesi de diğer problemlerdi benim için.