Hortlağa benziyordu Gözümü bantlayacam diyorduBazı yerlerde saçma karar verdi uykusunu alamayınca
Hortlağa benziyordu Gözümü bantlayacam diyorduBazı yerlerde saçma karar verdi uykusunu alamayınca
Final sezonunun sen yokken yükledi YouTubeye biliyor MusunHortlağa benziyordu Gözümü bantlayacam diyordu
Onsuz nasıl izleyecez diye endişe ediyordum bendeFinal sezonunun sen yokken yükledi YouTubeye biliyor Musun
Nisan Mayıs gibi yüklediOnsuz nasıl izleyecez diye endişe ediyordum bende
O da bir parçamız oldu oyunda Sen biraz kıskanır gibi olsandaNisan Mayıs gibi yükledi
Valla kıskandım evet biraz beni kayırdınO da bir parçamız oldu oyunda Sen biraz kıskanır gibi olsanda
Senin kişneyen kızınla başlasaydık ilk oyunu hala bitirmeye çalısıyordukValla kıskandım evet biraz beni kayırdın
Dün modum iyiydi.Aaa iznin sayesinde güzel 2 saat geçirdik daha az önce saat 14:00 dı @Harunnn60
Rekorunu kırdın pehlemeden 2 saatDün modum iyiydi.
Ooo oyunu oynayan adam zombi olmadıklarınıda bilmiyorya günceli izlememiş zombiler konusunca aklını kaçırıcakBu sezon fısıldayanlarda olacak sanırım @Forumdash kaçırdığına pişman olacak.
@Ekli dosyayı görüntüle 69503
Fısıldayanları diyorum karı yok erkek var resimdeNereye kimi cnm
Aaa evet zaten o kadın adamın sözünü dinliyordu tek kaldıklarında burada asıl lider kim olduğu belliFısıldayanları diyorum karı yok erkek var resimde
Ne fısıldayanmış yahuBu sezon fısıldayanlarda olacak sanırım @Forumdash kaçırdığına pişman olacak.
@Ekli dosyayı görüntüle 69503
Fısıldadıkları için uzun sürüyor halıyle etkisi @Harunnn60Ne fısıldayanmış yahu
İzle işte be çok nazlısınNe fısıldayanmış yahu