The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Aaa olur cnm Cuma izleriz :Z

Grafikler çok güzelde 3.sezondakı karakter çizimlerini ilk 2 sezon gibi çok gerçekçi bulamadım yanı bildiğin insana benziyordu ilk 2 sezon ama 3.sezon bariz çizgi karakter olduğu belliydi ve bu 4.sezonda öyle görünüyor yanı ilk 2 sezondakı gerçekçi çizimler kaybolmuş gibi geldi bana :A
4.sezon grafikleri daha iyi cnm göreceksin. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Aaa evet sende ilk izleyecen oyüzden bu daha güzel olacak öncesinde ne olucanı biliyordun gerçi oyunu oynayan adam seni şaşırtıyordu :A :A :A
Hiç bilmiyorum sadece fragmana baktım hem bilsem sen oyunun farklı sonları vardır kesin oynayan adamlari farklı seçenekleri seçeriz :A

• Güldürdün
David'e tam bir mal deyince aklıma sen geldin :A
Keşke yanında karısınıda götürseydide o oğlan yaşasaydı :A

Birde bir iki yorumdan sonra yorumları yine bıraktım okumucam çünkü şöyle yapmasan böyle olurdu diyenler var onları görmedik oyüzden ne olucanı duymakta istemiyorum spoi gibi geliyor hala bana :F

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Keşke yanında karısınıda götürseydide o oğlan yaşasaydı :A

Birde bir iki yorumdan sonra yorumları yine bıraktım okumucam çünkü şöyle yapmasan böyle olurdu diyenler var onları görmedik oyüzden ne olucanı duymakta istemiyorum spoi gibi geliyor hala bana :F
Haha. Cnm zaten adamla aynı kararları veriyorsunuz senin başka sonlara bakmana gerek Yok aslında :F

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
172,006
Üyeler
8,463
Son Üye
Hicran