Biz bugün 3-4 izleyelim diye anlaşmıştık hatta @Harunnn60 a sende tamam demişsinBen izleyecektim siz izletmediniz be İzlemek yok 4'ü, 4-5 yarın izlenecek önden gitmek yok @Harunnn60
Ama bana uyar zaten kafam bu saatten sonra kaldırmayacak gibi
Biz bugün 3-4 izleyelim diye anlaşmıştık hatta @Harunnn60 a sende tamam demişsinBen izleyecektim siz izletmediniz be İzlemek yok 4'ü, 4-5 yarın izlenecek önden gitmek yok @Harunnn60
Bu bizden başka diğerleri niye pancar motorunu açmış gidiyor arkalarından birisi kovalıyor gibi @MasacRE2x6
Son sahnedeki sürpriz, niyeyse şaşırmadım.
Son sahnede Adam'ın yanındaki adamlardan biri de Magnus çıktı... Son döngü başlıyor dedi, Magnus'un yanındaki kadın kimdi peki? O da tanıdık kesin.
Mikkel'in intiharından bir gün önceye gittik, eski olaylara bir dönmüş olduk. Mikkel ve Michael karşılaşmasını gördük, Ulrich & Hannah sahnesini izledik, Peter'in travesti ilişkisine vardık bir yandan...
Adam, Jonas'ı kandırıp yolladı ve son döngüyü başlattı diyebilir miyiz? Jonas inandı ve istemediği olacak sanırım? Clauida doğru mu söylüyor tabi orası da var, o kadın da her yerden çıkıyor ani şekilde.
Sabah izleseydim 3'ü olabilirdi ama işim vardı sabah. Yarın bir gündüz bir gece izleriz işte en güzeliBiz bugün 3-4 izleyelim diye anlaşmıştık hatta @Harunnn60 a sende tamam demişsin
Ama bana uyar zaten kafam bu saatten sonra kaldırmayacak gibi
Bugün öyle yapacaktım zaten birazdan 4 ü izlicektim ama sen diğerleri gibi yapmadın bizi bekledin zaten @Harunnn60 da 3 ü izliyormuş gelip yorumlaayınca 4-5 i yarın bakarız 8 de bitiyor zaten evetSabah izleseydim 3'ü olabilirdi ama işim vardı sabah. Yarın bir gündüz bir gece izleriz işte en güzeli
Walter White da olduğu gibi Behzat Ç de sana fazla geldi tabiİçim açıldı profilden, diğeri içimi karartmıştı. @MasacRE
Yarına bitirmem lazım, başka dizilerim var daha. Çok ağır gittim bile...
Tamamdır anlaştıkBugün öyle yapacaktım zaten birazdan 4 ü izlicektim ama sen diğerleri gibi yapmadın bizi bekledin zaten @Harunnn60 da 3 ü izliyormuş gelip yorumlaayınca 4-5 i yarın bakarız 8 de bitiyor zaten evet
Walter White bir aya yakın kalmıştı ya, beğenmiştim onu.Walter White da olduğu gibi Behzat Ç de sana fazla geldi tabi
Harun 4 dü deizleyip gelmezse tabiTamamdır anlaştık
İçim açıldı profilden, diğeri içimi karartmıştı. @MasacRE
Yarına bitirmem lazım, başka dizilerim var daha. Çok ağır gittim bile...
Gerçekten öyle mesala Masacrenin avatarona bak insanın içi bunalıyor hele gece gece bir karartı çöküyorWalter White da olduğu gibi Behzat Ç de sana fazla geldi tabi
Teşekkürler tatlımGerçekten öyle mesala Masacrenin avatarona bak insanın içi bunalıyor hele gece gece bir karartı çöküyor
Bu avatarın çok güzel güneş açmış gibi profoline
4 ü izlesemmi diye düşünüyorum bu gece bende zaten sana yetişip geçeceğimizi biliyorduk @Harunnn60 @Forumdash
Yiyin birbiriniziBen izleyecektim siz izletmediniz be İzlemek yok 4'ü, 4-5 yarın izlenecek önden gitmek yok @Harunnn60
Yorumlarına bayılıyorum Çiğdem. Moruk kadın, domuz surat ne güzel anlatıyorsun3.Bölüm öyle bakıyoruz işte 50 dakıka ben ne izliyorum diye anlamak için yeterli süre ama anlayamıyorsun @MasacRE @Forumdash @Harunnn60 @DarkLegenD
Mutsyona uğramış bir çocuğu zamanda yolcu etti barzagmıdır nedir Çocuğun annesi escinsel çıktı ecünnülere neden sinirleniyorsun diyorsunuz sonra gelde sinirlenme ayoll
Şimdi bu dizide bişi anlamıyorsunya Bartoz ve Jonasın sahneleriyle avunuyordum Jonas yoktu bölümde Bartoz izledik onun yerine bir moruk kadını öldürdü onun babası sondakı domuz suratlı adamda olabilir bilmiyorumda şu domuz suratlı adam midemi kaldırıyor Ulicte üzüldüm kişilerden huzur evinde olan tartışmada biraz hareket getirdi
4'ü izleyip gelirse yarın sadece 5'i izlesin o zaman @Harunnn60Harun 4 dü deizleyip gelmezse tabi
Biz anlaştık bile abicim @MasacREYiyin birbirinizi
Aaa bak ne dicem @Forumdash abicim @Harunnn60 da okusun ben iyice herşeyi şey ettimYorumlarına bayılıyorum Çiğdem. Moruk kadın, domuz surat ne güzel anlatıyorsun
Şu adama da Bartosz deyip durma yahu Noah onun adı Bartozs ileriki zamanda yaşayan bir velet sadece, o ikisinin aynı kişi olduğu teorimiz tutmadı işte şu anlık yok öyle bir şey. Biz ortaya attık onu senin hoşuna gitti
O moruk kadın dediğin de Claudia. Attığım şemadan bak o kadına, o çok önemli. Zaman yolculuğu yapıyor her yerden çıkıyor, her şeyin bilincinde o kadın
Tamam şimdi anlaşıldı mesele, şimdi sana her şeyi anlatacağım iyi dinleAaa bak ne dicem @Forumdash abicim @Harunnn60 da okusun ben iyice herşeyi şey ettim
Şu genc sarısın oğlanın büyük halı işte değilmi ikiside Noah bende onu demeye çalısmıstım kliside açıklıyor diye ama ben nasıl algıladım biliyormusun nohahın büyük haline siz bartoz lakabını takıyorsunuz diye algıladım
Aaa şimdi anladım @Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @keremTamam şimdi anlaşıldı mesele, şimdi sana her şeyi anlatacağım iyi dinle
Senin kilise sahnesi dediğini buldum şimdi. Bunu diyorsun sen. Evet bu genç çocuk Noah'ın gençliği işte.
Ekli dosyayı görüntüle 69295
Bartosz bu aşağıdaki çocuk. Lakap takma olayı falan yok yani. Biz Noah'ı bu aşağıdakinin büyük hali olarak düşünmüştük ilk sezon bittiğinde ama genç hali bu yukarıdaki fotoda duranmış, o 2. sezonda ortaya çıktı. Umarım anlatabilmişimdir
Oh iyi bir gizemi çözdük senin için en azından Domuz suratlıyı şu an bilmiyoruz biz, sezonu tamamlayan bazı kişiler öğrenmiş olabilir tabi @Forumdash