Bu sezon 7 civarı gider Eşkiyanın kitlesi düşmüyor10 reytingle sezonu kapattık, kötü?![]()
Bu sezon 7 civarı gider Eşkiyanın kitlesi düşmüyor10 reytingle sezonu kapattık, kötü?![]()
Şu Aşk Laftan Anlamaz önce hafta sonunu kapıp yerini sağlamlaştırdı o yüzden seyirciyi kendine çekemedi maalesef. Senarist de dizinin içine etmişti sonradan.Reytingleri güzeldi gerçekten ben hatta bu reytingi alan yeni gününde sanırım hafta sonuydu rahat götürür diyordum ama nedense orada düştü@Yiğitt
Senin Adam içine cin kaçmış gibi davranıyorduŞu Aşk Laftan Anlamaz önce hafta sonunu kapıp yerini sağlamlaştırdı o yüzden seyirciyi kendine çekemedi maalesef. Senarist de dizinin içine etmişti sonradan.![]()
Sanmıyorum. 50-60 arası bölümleri izlemedim ama son bölümleri izlerken o kadar keyif aldım ki eski tadı vermeye başladı yine. Sezon finali de efsane bitti. Hele sezon finalinden bir önceki bölüm çok çok iyiydi ki bu dizinin de reytingleri sabit zaten.Bu sezon 7 civarı gider Eşkiyanın kitlesi düşmüyor![]()
Haa, birde Cansu'nun ablası Kerem'e aşık olmuştu.Senin Adam içine cin kaçmış gibi davranıyordu![]()
Ben en çok şu abiye üzülmüştüm orjinalınde dönüyormuş dizide de zaten dönecekti ama dizinin ömrü yetmedi sonlarda bir mektup geliyordu sanırım onu yollayan o zatenHaa, birde Cansu'nun ablası Kerem'e aşık olmuştu.![]()
10 Bölüm izlememişsin 😱 😱 😱Sanmıyorum. 50-60 arası bölümleri izlemedim ama son bölümleri izlerken o kadar keyif aldım ki eski tadı vermeye başladı yine. Sezon finali de efsane bitti. Hele sezon finalinden bir önceki bölüm çok çok iyiydi ki bu dizinin de reytingleri sabit zaten.![]()
Ece ve Mert'i özledim ya ne tatlı bir çiftlerdi.Ben en çok şu abiye üzülmüştüm orjinalınde dönüyormuş dizide de zaten dönecekti ama dizinin ömrü yetmedi sonlarda bir mektup geliyordu sanırım onu yollayan o zaten![]()
Orda cıvıttığını kabul ediyorum.10 Bölüm izlememişsin 😱 😱 😱
Ecünnü için aynısı diyemicemEce ve Mert'i özledim ya ne tatlı bir çiftlerdi.
Reytingte sürünme sezonu olacak keşke geçen sezon ağzının tadıyla bitseydiOrda cıvıttığını kabul ediyorum.![]()
Ece çok tatlıydı ama ya, diziye renk katıyordu resmen. Senin Ece'ye ecünnü diyeceğini hiç beklemezdim. O kızın diğer kızlardan baya bir farkı var.Ecünnü için aynısı diyemicemAma bu oğlan favorimdi bu diziden sonra her dizisini sırf bunun için takip ettim ben oyuncu için dizi takip etmezdim ama bu oğlanı ettim
![]()
Her dizi öyle oldu maalesef ve olmaya da devam ediyor. Çukur, Eşkıya, Kadın vs.Reytingte sürünme sezonu olacak keşke geçen sezon ağzının tadıyla bitseydi![]()
Sözde beddua okuyordum ona @Yiğitt iyi bilir bir ara avatar etmişti burnundan getirmiştim onunEce çok tatlıydı ama ya, diziye renk katıyordu resmen. Senin Ece'ye ecünnü diyeceğini hiç beklemezdim. O kızın diğer kızlardan baya bir farkı var.![]()
Hayır Eşkiyanın sabit kitlesi varHer dizi öyle oldu maalesef ve olmaya da devam ediyor. Çukur, Eşkıya, Kadın vs.![]()
Elçin Sangu'ya ecünnü demiyorsun da bu kıza ecünnü diyorsun ya pes.Sözde beddua okuyordum ona @Yiğitt iyi bilir bir ara avatar etmişti burnundan getirmiştim onun![]()
Dark'ı yorumlayacaktım seni bekliyordum. İyi geceler.Hayır Eşkiyanın sabit kitlesi var
Ben kaçıyorum artık cnm zaten biraz zorlama konusuyoruz biraz uyuyalım iyi gelir belki cicili bicili rüyalar kendinize dikkat edin![]()
@Forumdash ın fantezisidir ayol
Elçini Kiralık Aşkta gözüm tuttu sonra kız benim için vampir oldu sonra gitti aksiyonda oynadı daha napsın ayollElçin Sangu'ya ecünnü demiyorsun da bu kıza ecünnü diyorsun ya pes.![]()
Elçin'i beğeniyorum ama bu senin deyiminle 'ecünnü' olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sende Meriç Aral'ı çekemiyorsun.Elçini Kiralık Aşkta gözüm tuttu sonra kız benim için vampir oldu sonra gitti aksiyonda oynadı daha napsın ayollSenin gibi @Forumdash abicimde çekemiyor
![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt