'Yüksek Sosyete' Tekrarlarıyla Star TV'de!

Reytingleri güzeldi gerçekten ben hatta bu reytingi alan yeni gününde sanırım hafta sonuydu rahat götürür diyordum ama nedense orada düştü :( @Yiğitt
Şu Aşk Laftan Anlamaz önce hafta sonunu kapıp yerini sağlamlaştırdı o yüzden seyirciyi kendine çekemedi maalesef. Senarist de dizinin içine etmişti sonradan. :(

• Beğendim
Reactions: Çiğdem
Bu sezon 7 civarı gider Eşkiyanın kitlesi düşmüyor :A
Sanmıyorum. 50-60 arası bölümleri izlemedim ama son bölümleri izlerken o kadar keyif aldım ki eski tadı vermeye başladı yine. Sezon finali de efsane bitti. Hele sezon finalinden bir önceki bölüm çok çok iyiydi ki bu dizinin de reytingleri sabit zaten. :A

• Güldürdün
Sanmıyorum. 50-60 arası bölümleri izlemedim ama son bölümleri izlerken o kadar keyif aldım ki eski tadı vermeye başladı yine. Sezon finali de efsane bitti. Hele sezon finalinden bir önceki bölüm çok çok iyiydi ki bu dizinin de reytingleri sabit zaten. :A
10 Bölüm izlememişsin 😱 😱 😱

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ecünnü için aynısı diyemicem :A Ama bu oğlan favorimdi bu diziden sonra her dizisini sırf bunun için takip ettim ben oyuncu için dizi takip etmezdim ama bu oğlanı ettim :A
Ece çok tatlıydı ama ya, diziye renk katıyordu resmen. Senin Ece'ye ecünnü diyeceğini hiç beklemezdim. O kızın diğer kızlardan baya bir farkı var. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün