O ecünnü Listemde değilElçin'i beğeniyorum ama bu senin deyiminle 'ecünnü' olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sende Meriç Aral'ı çekemiyorsun.![]()
O ecünnü Listemde değilElçin'i beğeniyorum ama bu senin deyiminle 'ecünnü' olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sende Meriç Aral'ı çekemiyorsun.![]()
Diyorum sana acılsın sana bırak. @destere den hayır yok zaten. En azından kızıl kız sana talipElçini Kiralık Aşkta gözüm tuttu sonra kız benim için vampir oldu sonra gitti aksiyonda oynadı daha napsın ayollSenin gibi @Forumdash abicimde çekemiyor
![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt
midesizElçini Kiralık Aşkta gözüm tuttu sonra kız benim için vampir oldu sonra gitti aksiyonda oynadı daha napsın ayollSenin gibi @Forumdash abicimde çekemiyor
![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt
Elçin Sangu'ya ecünnü demiyorsun da bu kıza ecünnü diyorsun ya pes.![]()
midesiz![]()
Ayy sizde bir tuhafsınız ayoll ecünnü diyince niye eleştiriyon diyorsunuz kadın oyuncuları ama beğenincede bu seferde böyle carlıyorsunuzDiyorum sana acılsın sana bırak. @destere den hayır yok zaten. En azından kızıl kız sana talip![]()
Ecünnü olmayan nadir oyunculardan yeni nesildenMeriç Aral ecünnü değil diyoruz. Elçin ondan daha ecünnü.![]()
1-2 Kişiyi 40 yılın başı gözüm tutuyor onuda siz pişman ettiriyorsunuzNiye sen bize yapıyon afsdgsahjdksal![]()
Bu yamuk insanlarda kim