@kerem 1.Sezonda varmmış gibi anlatıyordu bende izledim ama izledim halde kendime güvenemiyorum acaba benmi unuttum diyorumYani izlemelisinBunun kardeşi kayıptı biliyorsun dizide afgashjdsakdlsaşsai
![]()
@kerem 1.Sezonda varmmış gibi anlatıyordu bende izledim ama izledim halde kendime güvenemiyorum acaba benmi unuttum diyorumYani izlemelisinBunun kardeşi kayıptı biliyorsun dizide afgashjdsakdlsaşsai
![]()
Kesin beklentimi karşılamaz senin lafına kim güvenir
Kız kendinde bırakmayı düşünüyonHala kızıyorum![]()
Var oldugu konuşuluyordu sanki@kerem 1.Sezonda varmmış gibi anlatıyordu bende izledim ama izledim halde kendime güvenemiyorum acaba benmi unuttum diyorum![]()
![]()
![]()
Sahne var mı var. Senin herkesten beklentin var şaşirmadimKesin beklentimi karşılamaz senin lafına kim güvenir![]()
Beni tatmin edecek bi sahne değildirVar oldugu konuşuluyordu sankiAdı sanı belli değildi.
Sahne var mı var. Senin herkesten beklentin var şaşirmadim![]()
Sen doyumsuzsun hiç bir zaman tatmin olmazsınBeni tatmin edecek bi sahne değildir![]()
Eşkiyam da tam aksine hep çizgizine çizgi katıyorDevam tutmuş işi 2. sezonda bitirdiğim nerede görülmüş.![]()
Maalesef bu çok kötü bir huySen doyumsuzsun hiç bir zaman tatmin olmazsın![]()
Şu abi tam dönüyordu dizi bitti en çok o içerlenmiştir reytingeSeverek izlerdik, daha fazlasını hak ediyordu.![]()
Daha bırakmadımKız kendinde bırakmayı düşünüyon![]()
Ama bırakmayı düşünüyonDaha bırakmadım![]()
Gününü değiştirip darmadağın etmişti güzelim diziyi Star. Vatanım Sensin'i bile geçmişti halbuki.Şu abi tam dönüyordu dizi bitti en çok o içerlenmiştir reytinge@kerem
Avcunuzu yalarsınız, geçen iki seson olduğu gibi.Eşkiyam da tam aksine hep çizgizine çizgi katıyorBu sezon tekrar hükümdar olacaz desene
@kerem @sokak sanati
Bir bahane bulacam artıkAma bırakmayı düşünüyon![]()
Kötüymüşsünüz demek ki düşüş sezonu olacakAvcunuzu yalarsınız, geçen iki seson olduğu gibi.![]()
Reytingleri güzeldi gerçekten ben hatta bu reytingi alan yeni gününde sanırım hafta sonuydu rahat götürür diyordum ama nedense orada düştüGününü değiştirip darmadağın etmişti güzelim diziyi Star. Vatanım Sensin'i bile geçmişti halbuki.![]()
10 reytingle sezonu kapattık, kötü?Kötüymüşsünüz demek ki düşüş sezonu olacak![]()