Nasılda tahmin ettim seni biliyoruz sonuctaSenin ağzını yırtarım ben![]()
Nasılda tahmin ettim seni biliyoruz sonuctaSenin ağzını yırtarım ben![]()
Sen beni biliyon ama kendini hiç bilmiyonNasılda tahmin ettim seni biliyoruz sonucta![]()
![]()
![]()
Neyimi bilmiyormuşum 😱 😱 😱Sen beni biliyon ama kendini hiç bilmiyon![]()
Sen git Afili Aşk'a şans verme, bu kalitesizleri izle.
O dizi şuan en gıcık oldum dizi liste başımdaSen git Afili Aşk'a şans verme, bu kalitesizleri izle.![]()
Sen farket onu da ben söylemiyimNeyimi bilmiyormuşum 😱 😱 😱
Sen fark ettine göre kötü huydur ben fark etmek istememSen farket onu da ben söylemiyim![]()
Ben izlemiyorum istediğin diyebilirsin
İyi bi huyun var mı kiSen fark ettine göre kötü huydur ben fark etmek istemem![]()
![]()
![]()
Ne diye carladın ozamanBen izlemiyorum istediğin diyebilirsin![]()
Dizide sevdiğim parlak varNe diye carladın ozaman![]()
![]()
![]()
Zibidi yanı yinede doğru tahmın yapmısım ozamanDizide sevdiğim parlak var![]()
Kız bugün denk geldim de bu baya psikopat olmuş3.Bölüm bitti yaz ayında böyle bir dizi bulabilmek çok güzel oldu vlla@Forumdash @serhatt @xemrexxx @MasacRE @kerem
Vartolu ve Veliden sonra yeni fenomen
![]()
İşte bu en kötü huyun
İzleyeceksen onu izle diyorum, ben yaz dizisi izlemiyorum artık.
geberZibidi yanı yinede doğru tahmın yapmısım ozaman![]()
![]()
![]()
Oooo sonunda benden başka kıymetini bilen birisini gördümKız bugün denk geldim de bu baya psikopat olmuşAdam eskiden hep komedi dizilerinde oynardı ama burda deli bir şey olmuş
![]()
İzlememiş halın bumu yine ecünnü dizisi savunuyonİzleyeceksen onu izle diyorum, ben yaz dizisi izlemiyorum artık.![]()
Annem izledi biraz ama sonra Survivor’u açtı pek bakamadımOooo sonunda benden başka kıymetini bilen birisini gördüm![]()
![]()
İzlemeden çamur atanlar @Forumdash @serhatt @kerem @xemrexxx çatlayıp patlasınlar![]()
![]()
İzlemediysen şu sahnesinide kaçırma zaten bastan başla diziye bence![]()
![]()
![]()