Nasılda tahmin ettim seni biliyoruz sonuctaSenin ağzını yırtarım ben
Nasılda tahmin ettim seni biliyoruz sonuctaSenin ağzını yırtarım ben
Sen beni biliyon ama kendini hiç bilmiyonNasılda tahmin ettim seni biliyoruz sonucta
Neyimi bilmiyormuşum 😱 😱 😱Sen beni biliyon ama kendini hiç bilmiyon
Sen git Afili Aşk'a şans verme, bu kalitesizleri izle.Sen git zibidilerin oldu cıvık diziler izle @kerem in Afilli Aşkı gibi
O dizi şuan en gıcık oldum dizi liste başımda @serhattSen git Afili Aşk'a şans verme, bu kalitesizleri izle.
Sen farket onu da ben söylemiyimNeyimi bilmiyormuşum 😱 😱 😱
Sen fark ettine göre kötü huydur ben fark etmek istememSen farket onu da ben söylemiyim
Ben izlemiyorum istediğin diyebilirsinO dizi şuan en gıcık oldum dizi liste başımda @serhatt
İyi bi huyun var mı kiSen fark ettine göre kötü huydur ben fark etmek istemem
Ne diye carladın ozamanBen izlemiyorum istediğin diyebilirsin
Dizide sevdiğim parlak varNe diye carladın ozaman
Zibidileri hanzoları ayırt edebiliyorum @xemrexxxİyi bi huyun var mı ki
Zibidi yanı yinede doğru tahmın yapmısım ozamanDizide sevdiğim parlak var
Kız bugün denk geldim de bu baya psikopat olmuş Adam eskiden hep komedi dizilerinde oynardı ama burda deli bir şey olmuş3.Bölüm bitti yaz ayında böyle bir dizi bulabilmek çok güzel oldu vlla @Forumdash @serhatt @xemrexxx @MasacRE @kerem
Vartolu ve Veliden sonra yeni fenomen
İşte bu en kötü huyunZibidileri hanzoları ayırt edebiliyorum @xemrexxx
İzleyeceksen onu izle diyorum, ben yaz dizisi izlemiyorum artık.O dizi şuan en gıcık oldum dizi liste başımda @serhatt
geberZibidi yanı yinede doğru tahmın yapmısım ozaman
Oooo sonunda benden başka kıymetini bilen birisini gördümKız bugün denk geldim de bu baya psikopat olmuş Adam eskiden hep komedi dizilerinde oynardı ama burda deli bir şey olmuş
İzlememiş halın bumu yine ecünnü dizisi savunuyonİzleyeceksen onu izle diyorum, ben yaz dizisi izlemiyorum artık.
Annem izledi biraz ama sonra Survivor’u açtı pek bakamadımOooo sonunda benden başka kıymetini bilen birisini gördüm
İzlemeden çamur atanlar @Forumdash @serhatt @kerem @xemrexxx çatlayıp patlasınlar
İzlemediysen şu sahnesinide kaçırma zaten bastan başla diziye bence