4.8'e düşmüşVe yıllarca bölüm başı 9’dan aşağı puan almadan ilerleyen Game of Thrones o “büyük” finalinde 5 puan alır ve giderek de düşeceğe benziyor... Tam bir dram.
@bazinga
Evet biz daha iyi final yapıyoruzBeter ol o ka övdün durdun sonu aşkı memnu ya bağladı @Dosi @Forumdash @vadikızı @Harunnn60 @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @ozmoturk @DarkLegenD
Daha mantıklı bir son olmuşEvet biz daha iyi final yapıyoruz
Gördüm Ama acımdan paylaşamadım
E zaten bu b*ktan senaryo da sızmıştı. Ben kimin tahta oturacağını biliyordum. Eski sızan senaryoyu görmedim onda ne oluyor? İyi bir şeyse bu aptallar yazmış olamaz fan senaryosu falan olmasın?2017’de sızdırılmış 8.sezon senaryosunun son kısımlarını şimdi okudum ve resmen kafayı yemek üzereyim! Sırf sızdırıldı diye diziyi rezil rüsva etmiş adamlar, ne güzel mis gibi senaryo varmış işte sanki sızdırılmış olsa ne kaybedecektiniz izleyen izlemeyecek miydi? En azından prestijiniz kalacaktı, insanlar diziye tekrar tekrar başlayabilecekti.. Şimdi kaç insanın diziye yeniden başlamaya hevesi kaldı ki bu berbat sondan sonra?
Off hele şu sızdırılan senaryonun final bölümünün final sahnesini okuyunca içim gitti. Kafayı yememek mümkün değil, haftalardır hevesle beklediğim ve umutsuz bir şekilde istediğim senaryo meğer allahın belası sızdırılma olayı olmasa gerçek olacakmış ve keyiften kafayı yiyecekmişiz o sahnede!..
Bu arada rezil sezonun senaryosu da 3 hafta önce sızdırılmış redditte ve tamamı doğru çıkmış. Hiçbir spoiler yememiş olmama şaşırdım, demek ki 2017 senaryosunu devam ettirseler aslında zaten çoğu kişinin haberi olmayacaktı...
@MEnes @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Danger UA! @bazinga @Forumdash
E zaten bu b*ktan senaryo da sızmıştı. Ben kimin tahta oturacağını biliyordum. Eski sızan senaryoyu görmedim onda ne oluyor? İyi bir şeyse bu aptallar yazmış olamaz fan senaryosu falan olmasın?
Tarih böylesi bir rezalet bir daha görür mü bilmiyorum ama çok zor gibi duruyor... Demek ki senaryonun her şeyden ama her şeyden çok daha önemli olduğunu anlamış olduk, hem de çok acı bir şekilde... Ve büyük efsanelerin büyük yazarlar ve sinemacılar tarafından yapıldığını da.Ve sırf “ şaşırtmak” için elinizi yüzünüze bulaştırarak yazmış olduğunuz sezonun, bir zamanlar nerdeyse 9’dan aşağı bölüm puanı olmayan, bilmem kaç bölümünün 9.9 düzeyinde puan aldığı ve Top 250 diziler klasmanında 1.sırada bulunduğunuz IMDb’de son 4 bölümden aldığınız ve giderek düşmekte olan “dramatik” puanlar:
8.sezon
3.bölüm: 7.8
4.bölüm: 5.8
5.bölüm: 6.4
Büyük Final (!): 4.5
Bakın bu bir dramdır....
Zaten senaristler sızıntı ihtimaline karşı alternatif senaryoları olduğunu söylüyordu. O yüzden doğru olabilir. Hayır bir de bu gerçek değil de fan yapımıysa daha da kötü. Demek ki diziyi en başından beri yazan profesyonel senaristler amatör insanlar kadar bile iyi bir şey yazamamış demektir o halde.2017’de sızdırılmış 8.sezon senaryosunun son kısımlarını şimdi okudum ve resmen kafayı yemek üzereyim! Sırf sızdırıldı diye diziyi rezil rüsva etmiş adamlar, ne güzel mis gibi senaryo varmış işte sanki sızdırılmış olsa ne kaybedecektiniz izleyen izlemeyecek miydi? En azından prestijiniz kalacaktı, insanlar diziye tekrar tekrar başlayabilecekti.. Şimdi kaç insanın diziye yeniden başlamaya hevesi kaldı ki bu berbat sondan sonra?
Off hele şu sızdırılan senaryonun final bölümünün final sahnesini okuyunca içim gitti. Kafayı yememek mümkün değil, haftalardır hevesle beklediğim ve umutsuz bir şekilde istediğim senaryo meğer allahın belası sızdırılma olayı olmasa gerçek olacakmış ve keyiften kafayı yiyecekmişiz o sahnede!..
Bu arada rezil sezonun senaryosu da 3 hafta önce sızdırılmış redditte ve tamamı doğru çıkmış. Hiçbir spoiler yememiş olmama şaşırdım, demek ki 2017 senaryosunu devam ettirseler aslında zaten çoğu kişinin haberi olmayacaktı...
Belki kitapla aynı son olmaz? Kitaptaki sonu belki yeniden cekerler? Belki belki belki ve yine belki2017’de sızdırılmış 8.sezon senaryosunun son kısımlarını şimdi okudum ve resmen kafayı yemek üzereyim! Sırf sızdırıldı diye diziyi rezil rüsva etmiş adamlar, ne güzel mis gibi senaryo varmış işte sanki sızdırılmış olsa ne kaybedecektiniz izleyen izlemeyecek miydi? En azından prestijiniz kalacaktı, insanlar diziye tekrar tekrar başlayabilecekti.. Şimdi kaç insanın diziye yeniden başlamaya hevesi kaldı ki bu berbat sondan sonra?
Belki kitapla aynı son olmaz? Kitaptaki sonu belki yeniden cekerler? Belki belki belki ve yine belki
Spin off cekecekleri için neden çıkacak olan kitaba alternatif neden cekmesinler? HBO kalitesini düşünüyorsa hatasını düzeltirBitti de kurtulduk kafasıyla sezon çekmiş adamların tarihte hiçbir dizide görülmemiş “yeniden çekme” olayına girişmeleri sinema filmiyle bile pek olası gözükmüyor , ama insan yine de umut etmek istiyor işte...