Gördüm ve söylemiştim demek istemiyorum ama söylemiştim.Sen yokken gelecek sezon devam edeceğimiz kesinleşti
Bu dizi öyle 1 sezonda reyting yüzünden final yaptırılacak bir dizi değil, bu hikaye öyle reyting yüzünden kenara atılacak bir hikaye de değil. 2. sezon dijital platformda da olsa Trt'de de olsa her türlü aynı epikliği göreceğimize zerre şüphem yok. Şu 2 saatlik bölümlerde bile herhangi bir boş sahne olmadığını düşünürsek, dizi eğer yeni sezonda dijital platformda olursa yine efsane olur elbette ama bu sefer sıkıntımız bu efsaneliği daha kısa izlemek olur. Yani şu 16 bölümü 32 bölüme yaydığını düşün ve izlediklerimizin bize çok daha uzun sürede aktarıldığını düşün. Bu 16 bölümde bile 1 hafta beklerken kafayı yerken 32 bölümü nasıl bekler ve sabrederdik ki... Çünkü dizinin 2 saat 15 dakikalık bölümlerini düşünüyorum ve çıkarabileceğim sahne bulamıyorum, bulsam bile o sürenin kısalacağı süre en fazla 2 saat olur. Yani tamam senarist dijital platformda çok daha özgür olur ama orada olan bize olur, göreceğimiz hikayeyi çoook daha geç görmüş oluruz...