@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
İnşallah kovarlar ecünnüyü diziden@mrt-06 ile @Forumdash kafa kafaya vermiş nasıl devam eder diye düşünüyormuş son 3 saattir bu tweetten sonra işi zor ruhuna fatiha dizinin @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @kerem @denizz19 @Dosi @Çiğdem @vadikızı @dreamy @turkuazz @MEnes @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Doğu
adam çok karizma bee
Uluç Bayraktar yine manyak bir karakter yaratmış, hareketlere bak.
@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
Artık herkes biliyor bu edepsizleri @DarkLegenD @MasacRE @Forumdash @vadikızı @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
Dikilmeyecek gibi mi @Sherlock
Artık herkes biliyor bu edepsizleri @DarkLegenD @MasacRE @Forumdash @vadikızı @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
adamın bir arabadan inişi var öyle havalı ki o yürüyüş o bakışlar etkilenmemek mümkün mü @xemrexxx
Dikilmeyecek gibi mi @Sherlock
Ben gizli iş çevirmem canım açık açık konuşurum @xemrexxx
uluç bayraktar yönetmen ama senaryoyu yazan ali bilgin
Uluç Bayraktar yine manyak bir karakter yaratmış, hareketlere bak.
23 saat öncesine aitse @serhatt yazmıştır. Bacım yok ortalıklarda inanmıyorum
Gözü mü diktimNeyi diktin terbiyesiz herif?
Benden korkman senin hayrına olurArtık kendilerini gizlemiyorlar, örgüt gibi parlak gördüler mi çöküyorlar. Bu ikiliden korkmamız lazım.
uluç bayraktar yönetmen ama senaryoyu yazan ali bilgin
Ben kendi hesabımdan yazdım fakelerle uğraşamam23 saat öncesine aitse @serhatt yazmıştır. Bacım yok ortalıklarda inanmıyorum