Show Çarpışma - Dizi Yorumları

En son çarpişik dizide vardı dediğin ama siyaha dönmüş :A Baktı bende daha iyi duruyor :A
izliyorum çarpışmayı
Bölümü izlemeden buraya gelseydim çok büyük sayardım sana bir de etiketlemişsin. :A Neyse ki bölümü izleyip geldiğim için gönlüm rahat. Bu arada Cansız Ali Sürmeli demiştim sana ortağı falan değildi yani. :A Kadir'e kurduğu plan için ise bunu bekliyordum zaten ama bu kadarını beklemiyordum çok güzel kurgu olmuş. Müzik falan mükemmel yakışmış final sahnesine. İlk 1 saati yine o bahsettiğim son 1 2 bölümdeki bayıklıkta geçti ama bundan sonra dizi başka bir hal alacaktır. Artık durmak yok Cansız var. :A
Bölümü az önce izledim, böyle önemli bir sahneye bölüm yayınlandıktan hemen sonra beni etiketlemen hoş olmamış. Spoiler olacağını tahmin edip, girmemiştim konuya. İyi ki öyle yapmışım. :A

Yalnız Ali Sürmeli role çok yakışmış be, sesini aniden değiştirmesi, manyak manyak bakması falan... Adam yaşamış resmen rolünü, Ramiz Dayı'yı hatırlattı bana biraz. Hem konuşması, hem bakışları falan. Beklentilerimizin altında bir seçim olduğunu düşünüyordum ama değilmiş. Zaten adamın çok iyi bir oyuncu olduğunu biliyorduk, Uluç Bayraktar faktörüyle ortaya efsane bir karakter çıkmış.

Bölümün son bir saati gerçekten muazzamdı bu arada, kurgusu, Cansız karakterinin müziği falan baya aktı gitti. Toygar Işıklı'yı da kutlamak lazım, adamın yaptığı her müzik muazzam. Diziye seviye atlatıyor resmen. Bundan sonrası çok daha muazzam olacak, Cansız'ın kuracağı pusuları merakla bekliyoruz. :Z

Ekli dosyayı görüntüle 65616
:D resim bulanık ondan kim olduklarını anlayamadım valla
Allahtan hakim olamıyorlar serhat ve gibiler :A :A :A Tipi iyi olanlar serbest kötü olanlar idam :F :F :F
hemen öyle serbest bırakmam ben karşılığında bişeyler isterim :F @xemrexxx @xBUGRAx
Şunu şuraya bırakayım belki Serhat intihar eder kurtuluruz :A @Dosi @DarkLegenD @Aserat @Yiğitt @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @xBUGRAx
D3N7vo1WAAAsr-V.jpeg

Veli'nin yanına teşekkür çayı içmeye gelmiş görünmüyorlar @Sherlock :A

Bugün ne Jet Sosyete nede Avlu var. Reytingdeki artış olursa,yaptıkları hamleye bağlanır :A ama Çarpışma izlemeyen kişler sırf Çukur nedeniyle dizinin başina geçmezler. Sonra YouTubeden izlerler sahneyi. Halka'nın terzisi Çukur'a konuk olacak deseler yinede izlemem Çukur'u. Kim 5-15 dakika için 3 saat ekranda bekler :A Bir yükselik yaşanacaksa bu diğer dizilerin yokluğundan dolayı :A @MasacRE @MEnes @serhatt @turkuazz @xemrexxx

Bugün ne Jet Sosyete nede Avlu var. Reytingdeki artış olursa,yaptıkları hamleye bağlanır :A ama Çarpışma izlemeyen kişler sırf Çukur nedeniyle dizinin başina geçmezler. Sonra YouTubeden izlerler sahneyi. Halka'nın terzisi Çukur'a konuk olacak deseler yinede izlemem Çukur'u. Kim 5-15 dakika için 3 saat ekranda bekler :A Bir yükselik yaşanacaksa bu diğer dizilerin yokluğundan dolayı :A @MasacRE @MEnes @serhatt @turkuazz @xemrexxx
aslında haklısın çukur dizisinin malum önceki bölümünde yapımcıların yaptıkları hatalardan ötürü çukur izleyicileri dahi diziden soğumaya başladılar.çarpışma için son 2 bölümü oda çok beklentiyi sanki karşılayamadı o açıdan yazdıklarına katılıyorum :)

• Beğendim
Reactions: Dosi

Doğru tespit :A

• Güldürdün
@Sherlock seninle 10-15 dakikanın hesabıni yapıyorduk. 10 dakikadan fazla olursa hesap sorarım dedim ama 5 dakika bile olmamiş :A
Çukurcular izlememiştir diziyi :A başka dizilerde yoktu, o vesileyle biraz yükselmiş Çarpışma :A
Aras'ın sahnesini garipsedim. Olmasada olurmuş :F
Vartolu Çukur'da en beğendiğim. Güzel yakıştı bu sahneye

@Sherlock seninle 10-15 dakikanın hesabıni yapıyorduk. 10 dakikadan fazla olursa hesap sorarım dedim ama 5 dakika bile olmamiş :A
Çukurcular izlememiştir diziyi :A başka dizilerde yoktu, o vesileyle biraz yükselmiş Çarpışma :A
Aras'ın sahnesini garipsedim. Olmasada olurmuş :F
Vartolu Çukur'da en beğendiğim. Güzel yakıştı bu sahneye

Tam dediğim gibi işte reyting için yapılmış bir hamle, ama Çukur'un kitlesi izlemez bu diziyi. Çukur'a göre hem çok daha ciddi, hem çok daha kaliteli bir dizi Çarpışma. :A

Yalnız çok iyi bölümdü be, Cansız'ı oynayan Ali Sürmeli şov yapıyor. Adamı hayranlıkla izliyorum, ona yazılan replikler de çok iyi. Keza Kıvanç ve Onur Saylak da oldukça başarılı. Yönetmen Uluç Bayraktar da şov yapıyor be, o nasıl kurgudur, onlar nasıl çekimler. Ezel'den beri takip ediyorum kendisini. Ezel zirve bir iş zaten. Türkiye'nin en iyi yönetmeni olabilir, film de yapıyordu. Çıksın da izleyelim. :Z

• Beğendim
Yalnız şu adama sürekli loser karakterler yazıyorlar, artık winner bir karakter oynasın be. Üzülüyorum. :A

66620

• Güldürdün
Tam dediğim gibi işte reyting için yapılmış bir hamle, ama Çukur'un kitlesi izlemez bu diziyi. Çukur'a göre hem çok daha ciddi, hem çok daha kaliteli bir dizi Çarpışma. :A

Yalnız çok iyi bölümdü be, Cansız'ı oynayan Ali Sürmeli şov yapıyor. Adamı hayranlıkla izliyorum, ona yazılan replikler de çok iyi. Keza Kıvanç ve Onur Saylak da oldukça başarılı. Yönetmen Uluç Bayraktar da şov yapıyor be, o nasıl kurgudur, onlar nasıl çekimler. Ezel'den beri takip ediyorum kendisini. Ezel zirve bir iş zaten. Türkiye'nin en iyi yönetmeni olabilir, film de yapıyordu. Çıksın da izleyelim. :Z
bölüm efsaneydi evet. Yorumum En Favori Güzel'de kaldı sen orda bana yorum yapmıştin diye :F tabiki kacırdın bildirimi :A
Gidip aradım, zor buldum mesajları :F
Al oku :A (orda tamamlamadan olan mesajlarim varmış. Ama bölüm gerçekten harikaydı :Z
Az önce 15. bölümü izledim ve şok oldum...

Selim'e nasıl bir oyun oynamışlar öyle, adama karşı şer birliği yapmışlar resmen. :A Ayrıca Adem'in ölmesi baya şaşırttı, özellikle ölümünün Veli'nin elinden olmuş olması, Onur Saylak'ın muhteşem oyunculuğu... :(
Dur yahu ben daha tam izlemedim. sadece son 10 dakikaya baktim :A
Edit şimdi izliyorum ve muhteşem başladı bölüm :Z
Son 10 dakika için yorumum: Veli o videoyi göstermekle Selim'in beyni yıkadı sanki :A
Son sahne çok kötüydu gerçekten. Cansız'dan korksunlar artık. Selim'inde suyu ısındi. Haftaya oda ölür.
Ben geçen hafta YouTube'den bölümü izLerken yoruma baktım ve Adem'in ölümünü spoi olarak yedim :T:
Kerem hapisten nasıl çiktı merak ediyorum.
Edit: ilk 15 dakikaya baktım. harika tempo. Veli, Cansız'a , eğer oğlunu sen öldurseydin unutmazdın dedi ve cansız burdan anlar Veli'nin oyununu.
Ben gidp tamamını izleyecem şimdi :Z

• Beğendim
Reactions: Sherlock
bölüm efsaneydi evet. Yorumum En Favori Güzel'de kaldı sen orda bana yorum yapmıştin diye :F tabiki kacırdın bildirimi :A
Gidip aradım, zor buldum mesajları :F
Al oku :A (orda tamamlamadan olan mesajlarim varmış. Ama bölüm gerçekten harikaydı :Z

Yok gözümden kaçmadı da bölümü izlememiştim daha, o yüzden bakmamıştım. :A

• Beğendim
Cansız'dan korksunlar artık, Adem'i öldürdüğü gibi Selim'in de işini bitirecektir. :A
@Dosi
Sadece Selim'mi? Asıl Veli korksun. Cansız'a oğlunu sen öldürseydin tarzi bir yorum yapmıştı. Cansız'ın bundan sonraki vicdanıyla alakali durumuda merak ediyorum. O patlamada gerçekten payı varsa kendi eliyle torununu öldürmüs oluyor :(

• Beğendim
Sadece Selim'mi? Asıl Veli korksun. Cansız'a oğlunu sen öldürseydin tarzi bir yorum yapmıştı. Cansız'ın bundan sonraki vicdanıyla alakali durumuda merak ediyorum. O patlamada gerçekten payı varsa kendi eliyle torununu öldürmüs oluyor :(

Selim kesin ölür ama Veli zeki bir karakter. O yüzden dedim, kolay kolay ölmez. Yaşamanın bir yolunu bulur. Cansız'ı oynayan Ali Sürmeli'nin mimikleri muazzam, yeni bölümde ağlatacaktır. :(

• Beğendim
Selim kesin ölür ama Veli zeki bir karakter. O yüzden dedim, kolay kolay ölmez. Yaşamanın bir yolunu bulur. Cansız'ı oynayan Ali Sürmeli'nin mimikleri muazzam, yeni bölümde ağlatacaktır. :(
Selim daha oradayken öldürülebilir. Kaçarsada Cansiz'in Kadir'e koşmasıni görüp Veli'ye haber eder oda saklanır. Selim videoyi görmüştü. Bir çok kişi birbirini öldürme derdine girer :A Veli karakteri tabiki harcanmaz finale kadar. Bir şekilde öğrenip saklanmaya başlar. Cansız Ladir ile mesgulken o planlarını yapar zaten.
Selim'in ölmesi eşine yarar :A
Demir bukadar kolay hapise girermi acaba. Sanki o da bir yolunu bulup çıkar gibi.

• Beğendim
Selim daha oradayken öldürülebilir. Kaçarsada Cansiz'in Kadir'e koşmasıni görüp Veli'ye haber eder oda saklanır. Selim videoyi görmüştü. Bir çok kişi birbirini öldürme derdine girer :A Veli karakteri tabiki harcanmaz finale kadar. Bir şekilde öğrenip saklanmaya başlar. Cansız Ladir ile mesgulken o planlarını yapar zaten.
Demir bukadar kolay hapise girermi acaba. Sanki o da bir yolunu bulup çıkar gibi.

Olaylar gerçekten birbirine girdi, herkesin birbirini öldürmesi için geçerli sebepler var. Aksiyon seviyesi inmez artık. Demir oradan mutlaka çıkacaktır, ya kaçırırlar, ya da bir şekilde aklanır. :A

aslında haklısın çukur dizisinin malum önceki bölümünde yapımcıların yaptıkları hatalardan ötürü çukur izleyicileri dahi diziden soğumaya başladılar.çarpışma için son 2 bölümü oda çok beklentiyi sanki karşılayamadı o açıdan yazdıklarına katılıyorum :)
serhattan sonunda kurtuluyoruz üzüntüden intihar etmezse bu sefer ben boğarım gidip :A @Çiğdem @vadikızı @DarkLegenD @Forumdash @MasacRE @Yiğitt @xBUGRAx @Aserat @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Ne şanslı ecünnü :( Sevgilisinden bu oğlan için ayrıldı kesin.

@mrt-06 ile @Forumdash kafa kafaya vermiş nasıl devam eder diye düşünüyormuş son 3 saattir bu tweetten sonra işi zor ruhuna fatiha dizinin :A @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @kerem @denizz19 @Dosi @Çiğdem @vadikızı @dreamy @turkuazz @MEnes @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Doğu

Zaten topallana topallana gidiyor, son bölümlerinde. Elçin Sangu'yu ekranların en kaliteli ve tarafsız kanalı KANAL D'de izlemek isteriz. :Z

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking