En son çarpişik dizide vardı dediğin ama siyaha dönmüş Baktı bende daha iyi duruyor
izliyorum çarpışmayı
Bölümü izlemeden buraya gelseydim çok büyük sayardım sana bir de etiketlemişsin. Neyse ki bölümü izleyip geldiğim için gönlüm rahat. Bu arada Cansız Ali Sürmeli demiştim sana ortağı falan değildi yani. Kadir'e kurduğu plan için ise bunu bekliyordum zaten ama bu kadarını beklemiyordum çok güzel kurgu olmuş. Müzik falan mükemmel yakışmış final sahnesine. İlk 1 saati yine o bahsettiğim son 1 2 bölümdeki bayıklıkta geçti ama bundan sonra dizi başka bir hal alacaktır. Artık durmak yok Cansız var.
Bölümü az önce izledim, böyle önemli bir sahneye bölüm yayınlandıktan hemen sonra beni etiketlemen hoş olmamış. Spoiler olacağını tahmin edip, girmemiştim konuya. İyi ki öyle yapmışım.
Yalnız Ali Sürmeli role çok yakışmış be, sesini aniden değiştirmesi, manyak manyak bakması falan... Adam yaşamış resmen rolünü, Ramiz Dayı'yı hatırlattı bana biraz. Hem konuşması, hem bakışları falan. Beklentilerimizin altında bir seçim olduğunu düşünüyordum ama değilmiş. Zaten adamın çok iyi bir oyuncu olduğunu biliyorduk, Uluç Bayraktar faktörüyle ortaya efsane bir karakter çıkmış.
Bölümün son bir saati gerçekten muazzamdı bu arada, kurgusu, Cansız karakterinin müziği falan baya aktı gitti. Toygar Işıklı'yı da kutlamak lazım, adamın yaptığı her müzik muazzam. Diziye seviye atlatıyor resmen. Bundan sonrası çok daha muazzam olacak, Cansız'ın kuracağı pusuları merakla bekliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 65616
resim bulanık ondan kim olduklarını anlayamadım valla
Allahtan hakim olamıyorlar serhat ve gibiler Tipi iyi olanlar serbest kötü olanlar idam
Şunu şuraya bırakayım belki Serhat intihar eder kurtuluruz @Dosi @DarkLegenD @Aserat @Yiğitt @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @xBUGRAx