izliyorum çarpışmayıSen izliyormusun bu diziyi
izliyorum çarpışmayıSen izliyormusun bu diziyi
Yorumlarını göremedim için pek emin olamadım izledine sevindim daha çok yorumlarda görelimizliyorum çarpışmayı
spoi verme be gudubetVideo başlatınca söylediği sözler biz vadicilere mesaj olmuş Cümlesini bitirincede bize göz kırpıyor aslında ?A @Maskeli Fedai @papuleoo @ömer karataş @MasacRE @MEnes @serhatt @sokak sanati @turkuazz @xemrexxx @Sherlock
Bölümü izlemeden buraya gelseydim çok büyük sayardım sana bir de etiketlemişsin. Neyse ki bölümü izleyip geldiğim için gönlüm rahat. Bu arada Cansız Ali Sürmeli demiştim sana ortağı falan değildi yani. Kadir'e kurduğu plan için ise bunu bekliyordum zaten ama bu kadarını beklemiyordum çok güzel kurgu olmuş. Müzik falan mükemmel yakışmış final sahnesine. İlk 1 saati yine o bahsettiğim son 1 2 bölümdeki bayıklıkta geçti ama bundan sonra dizi başka bir hal alacaktır. Artık durmak yok Cansız var.Video başlatınca söylediği sözler biz vadicilere mesaj olmuş Cümlesini bitirincede bize göz kırpıyor aslında ?A @Maskeli Fedai @papuleoo @ömer karataş @MasacRE @MEnes @serhatt @sokak sanati @turkuazz @xemrexxx @Sherlock
spoi verme be gudubet
Aaa bu kısım sadece vadiyi ilgilendiriyor merak etmeyin ayollBölümü izlemeden buraya gelseydim çok büyük sayardım sana bir de etiketlemişsin. Neyse ki bölümü izleyip geldiğim için gönlüm rahat. Bu arada Cansız Ali Sürmeli demiştim sana ortağı falan değildi yani. Kadir'e kurduğu plan için ise bunu bekliyordum zaten ama bu kadarını beklemiyordum çok güzel kurgu olmuş. Müzik falan mükemmel yakışmış final sahnesine. İlk 1 saati yine o bahsettiğim son 1 2 bölümdeki bayıklıkta geçti ama bundan sonra dizi başka bir hal alacaktır. Artık durmak yok Cansız var.
Adem'in parlaklığı bu kötü yönünü görmezden gelmemi sağlıyor @xemrexxxAaa bu kısım sadece vadiyi ilgilendiriyor merak etmeyin ayoll ?A
Bu Ademinde Kadirle konusurkan her kelimesinin yalan çıkması komik gelmeye başladı iyi alıştı oda keklemeye
parlak tabi kör müsün
Sempatik tatlı ama yakısıklı değilparlak tabi kör müsün
Sen ne anlarsın be buruşuk muşamba Gözün kör olmuş yaşlılıktan @xemrexxxSempatik tatlı ama yakısıklı değil ?A
Video başlatınca söylediği sözler biz vadicilere mesaj olmuş Cümlesini bitirincede bize göz kırpıyor aslında ?A @Maskeli Fedai @papuleoo @ömer karataş @MasacRE @MEnes @serhatt @sokak sanati @turkuazz @xemrexxx @Sherlock
Aaa videoyu tıkladınızda bahsettim yer geliyor orası sadece pusuyla alakalı Artık bizde yıl 2020 e gelirken nereden başlatmayı öğrenebildikBölümü az önce izledim, böyle önemli bir sahneye bölüm yayınlandıktan hemen sonra beni etiketlemen hoş olmamış. Spoiler olacağını tahmin edip, girmemiştim konuya. İyi ki öyle yapmışım.
Yalnız Ali Sürmeli role çok yakışmış be, sesini aniden değiştirmesi, manyak manyak bakması falan... Adam yaşamış resmen rolünü, Ramiz Dayı'yı hatırlattı bana biraz. Hem konuşması, hem bakışları falan. Beklentilerimizin altında bir seçim olduğunu düşünüyordum ama değilmiş. Zaten adamın çok iyi bir oyuncu olduğunu biliyorduk, Uluç Bayraktar faktörüyle ortaya efsane bir karakter çıkmış.
Bölümün son bir saati gerçekten muazzamdı bu arada, kurgusu, Cansız karakterinin müziği falan baya aktı gitti. Toygar Işıklı'yı da kutlamak lazım, adamın yaptığı her müzik muazzam. Diziye seviye atlatıyor resmen. Bundan sonrası çok daha muazzam olacak, Cansız'ın kuracağı pusuları merakla bekliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 65616
O durum biraz da karşısındakini korkutma amaçlı olsa gerek. Ama son bölümde en azından iki ihtimalden de bahsetti Veli. Kadir babasının katili olacak ya da Cansız onu öldürecek gibi konuştu. İyi en azından bunu diyebildi. Sanki Cansız'ı öldürmek o kadar kolaymış gibi bunu demesi elbette biraz mantıksız oluyordu. Dizide çok bayık doldurma sahneler var, emin ol bu durum o sahnelerin yanında bana önemli gelmiyor artık. Cansız'dan sonra umarım şu son 3 bölümdeki aşırı bayan sahneleri azaltarak ilerlerler.Aaa videoyu tıkladınızda bahsettim yer geliyor orası sadece pusuyla alakalı Artık bizde yıl 2020 e gelirken nereden başlatmayı öğrenebildik
Herşey iyi hoş ama Velinin sürekli Kadir cansızı öldürür lafına gıcık olmaya başladım ben @MEnes
İlah gibi görüyorlar cansızı dizide ama Kadir sürekli onu öldürür laflarıyla cansızı bir bakıma küçük görüyor bukadar korktuğu birisi için bunu demesini anlamıyorum Cansız oğlunun öldürür desin Kadiride hafife almıyor tamam ama adamlar ilah gibi görüyor sonucta cansızı ve kadir sürekli onu öldürür lafıyla çelişiyor ?A
Aaa onu dedide çok hafife alıyor yanı aslında çok korkuyor ama ağzında sürekli bir kadir onu öldürür lafı beni rahatsız ediyor Düşmanlar eninde sonunda yenilecek tabi ama yenilene kadar hep böbürlenmeleri lazım eğer boyu posu bir yana bırakırsak oyunculuk anlamında Ali bey zaten tartışmasız birisi @Sherlock dediği gibi çokta yakışmışO durum biraz da karşısındakini korkutma amaçlı olsa gerek. Ama son bölümde en azından iki ihtimalden de bahsetti Veli. Kadir babasının katili olacak ya da Cansız onu öldürecek gibi konuştu. İyi en azından bunu diyebildi. Sanki Cansız'ı öldürmek o kadar kolaymış gibi bunu demesi elbette biraz mantıksız oluyordu. Dizide çok bayık doldurma sahneler var, emin ol bu durum o sahnelerin yanında bana önemli gelmiyor artık. Cansız'dan sonra umarım şu son 3 bölümdeki aşırı bayan sahneleri azaltarak ilerlerler.
Beni de rahatsız ediyordu ama bu dakikadan sonra pek demez öyle bir şeyi sanmıyorum. Boyun zerre önemi yok ön izlemeden sonra da demiştim resmen karizmasıyla Kıvanç'ı bile geride bırakmış. Adam baya iyi gözüktü müziği falan süperdi. Çılgın bir karakter olacağını sonuna kadar hissettik, merakla bekliyoruz.Aaa onu dedide çok hafife alıyor yanı aslında çok korkuyor ama ağzında sürekli bir kadir onu öldürür lafı beni rahatsız ediyor Düşmanlar eninde sonunda yenilecek tabi ama yenilene kadar hep böbürlenmeleri lazım eğer boyu posu bir yana bırakırsak oyunculuk anlamında Ali bey zaten tartışmasız birisi @Sherlock dediği gibi çokta yakışmış
Bayık sahnelere gelirsek Kadirin polis olma amacı bile annesini bulmakmış ama kadını buldu gitti ve konu kapandı Elçine kafayı takmış annemin bir önemi yok önemli olan sensin diyip balona ateş ediyorlar O konuda çok büyük hayal kırıklığına uğradım bölüm aslında çokta güzel değildi Cansız hariç
Aaa müzik zaten tam ölü müziği yanı ürkütücü karakteri çok iyi özetlemiş Yakup sankı Kereme yardım edecek gibi geldi bana sonlara doğru Kereme üzülür gibi mimikler kullandı oradan birşey çıkabilirBeni de rahatsız ediyordu ama bu dakikadan sonra pek demez öyle bir şeyi sanmıyorum. Boyun zerre önemi yok ön izlemeden sonra da demiştim resmen karizmasıyla Kıvanç'ı bile geride bırakmış. Adam baya iyi gözüktü müziği falan süperdi. Çılgın bir karakter olacağını sonuna kadar hissettik, merakla bekliyoruz.
Kadir Zeynep çok kötüydü onu geçtim, ilk başlarda ilgi çekici olan Kerem Cemre aşkı bile fazla bayıklaştı. Kerem'e yaptıkları plan desen çok klişe ve bilindikti. Valla Adem'in bölümünden sonra ve özellikle HALKA'yı izledikten sonra bu dizi gözümde gittikçe küçülüyor. Cansız son şansları, bakalım nasıl gidecek olay.
atv de hercai ; ay &medyapımda bu film var her fragmanın sonunda yeter yav14. Bölüm - 1. Fragman:
@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
@Yiğitt in profiline bak senlede aynı düşünmek hayra değil ama olsun @Forumdash @Sherlockatv de hercai ; ay &medyapımda bu film var her fragmanın sonunda yeter yav