O kadar zevksiz dimi haklısın
Hadi bakalım hayırlı olsun Ali Sürmeli iyi oyuncudur Pusuya gelene kadar Deli Yürekten çocukluğumuzun kötü adamlarındandı13. Bölüm 1. Fragman:
13. Bölüm 2. Fragman:
Nihayet Cansız gözükmüş fragmanda, manyak bir karakter olacağı sondaki bakışından anlaşılıyor.
@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
Daha karizmatik biri olsaydı keşkeHadi bakalım hayırlı olsun Ali Sürmeli iyi oyuncudur Pusuya gelene kadar Deli Yürekten çocukluğumuzun kötü adamlarındandı ?A@Forumdash @MEnes @MasacRE @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @turkuazz
Veli yine ayrı kalacak tabi gönlümde orası ayrı ?A![]()
Necip gibi hakkının verir rolun merak etmeDaha karizmatik biri olsaydı keşke![]()
Berbt olacak deseneNecip gibi hakkının verir rolun merak etme ?A![]()
Sen beğendiysen sorun yokHadi bakalım hayırlı olsun Ali Sürmeli iyi oyuncudur Pusuya gelene kadar Deli Yürekten çocukluğumuzun kötü adamlarındandı ?A@Forumdash @MEnes @MasacRE @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @turkuazz
Veli yine ayrı kalacak tabi gönlümde orası ayrı ?A![]()
Sende seversin Deli Yürekten ama Pusudan gıcık kapmıs olabilirsinSen beğendiysen sorun yok![]()
Deli Yürek fanı değildim ben çok izlemezdimSende seversin Deli Yürekten ama Pusudan gıcık kapmıs olabilirsin ?A![]()
Kadir İnanır tarzında biri olsun isterdim bendeİzlemedim demedim bee fanı değildimDiyorum ya Kenan dublajlıydı diye. Sonra kız değişti filan
Ama senaryo olarak pek takip etmedim
![]()
??
İzlemedim demedim bee fanı değildimDiyorum ya Kenan dublajlıydı diye. Sonra kız değişti filan
Ama senaryo olarak pek takip etmedim
![]()
Kiz kenanin askerlik fotosunu buldum Twitter'da yanında Faruk tipli biri var forumdash in Kenan aşkı oralara dayanıyor kesin yakında delillerle gelicemKadir diye diye ölecen sende![]()
Hemen bana atıyorsunKiz kenanin askerlik fotosunu buldum Twitter'da yanında Faruk tipli biri var forumdash in Kenan aşkı oralara dayanıyor kesin yakında delillerle gelicem![]()