Show Çarpışma - Dizi Yorumları

13. Bölüm 1. Fragman:

13. Bölüm 2. Fragman:

Nihayet Cansız gözükmüş fragmanda, manyak bir karakter olacağı sondaki bakışından anlaşılıyor.

@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
Hadi bakalım hayırlı olsun Ali Sürmeli iyi oyuncudur Pusuya gelene kadar Deli Yürekten çocukluğumuzun kötü adamlarındandı :A :A :A @Forumdash @MEnes @MasacRE @serhatt @xemrexxx @sokak sanati @turkuazz

Veli yine ayrı kalacak tabi gönlümde orası ayrı :A :A :A

İzlemedim demedim bee fanı değildim:A Diyorum ya Kenan dublajlıydı diye. Sonra kız değişti filan:F Ama senaryo olarak pek takip etmedim:A
Kadir İnanır tarzında biri olsun isterdim bende :A :A :A @xemrexxx @serhatt

Ama Dizi bitecek diye sanırım çok üst düzeye yönelmemişler Necip bey gibi kaliteli uygun bir isim almıslar sen zaten bu diziyi baştan beridir hiç gözün tutmadı :F

Ben bile izledim ayoll sen benden 50 yaş büyük olduna göre dikkatli izlemiş olman lazımdı abiciğim ?A:A @xemrexxx @serhatt
İzlemedim demedim bee fanı değildim:A Diyorum ya Kenan dublajlıydı diye. Sonra kız değişti filan:F Ama senaryo olarak pek takip etmedim:A
Kadir diye diye ölecen sende :A
Kiz kenanin askerlik fotosunu buldum Twitter'da yanında Faruk tipli biri var forumdash in Kenan aşkı oralara dayanıyor kesin yakında delillerle gelicem:A