Senlik sahne biryerden parlak çıkacak gibiSenin izlediğin yerleri ben atlıyorum izlemeden![]()
ALAKASI BİLE YOKSenlik sahne biryerden parlak çıkacak gibi ?A@xemrexxx
Ama oyuncu tam kalas
Gayet karizmatik ademlede iyi oyun oynadılar KıvancaAma oyuncu tam kalas![]()
Kıvanca ben yakışırım zaten Elçin ecünnüsü gitsin VeliyeGayet karizmatik ademlede iyi oyun oynadılar Kıvanca ?A@xemrexxx
Elçinlede daha çok yakısıyor bence![]()
Annesini buldu o kadın seni istemezKıvanca ben yakışırım zaten Elçin ecünnüsü gitsin Veliye![]()
İcabına bakarım bendeAnnesini buldu o kadın seni istemez ?A![]()
Hizmetçi kızı kovdurup önce yerine geç daha rahat plan edersinİcabına bakarım bendeYa merdivenlerden iterim ya da yemeğine fare zehiri koyar gebetirim bi şekilde
![]()
ne münasebet benim gibi nadide naif bir insan hizmetçi olamaz olabilemezHizmetçi kızı kovdurup önce yerine geç daha rahat plan edersin ?A![]()
Kadir keklik oldu bu bölümde ya
Veli iyidir ve ademin onu satmamasına sevindimKadir keklik oldu bu bölümde ya![]()
ne taktın şu veliye beAdam oscarlık oynuyor vlla özellikle bir kadın olarak ve gelecekte anne adayı olarak şu sahne tüylerimi diken diken yapıyortıklayın gelecek hele sözü bittiğinde gelen o müzik 4.55 den sonra
@Forumdash @MEnes @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @turkuazz @sokak sanati @serhatt
–>
aylinle diyalogları muazzam çok başarılıAdam oscarlık oynuyor vlla özellikle bir kadın olarak ve gelecekte anne adayı olarak şu sahne tüylerimi diken diken yapıyortıklayın gelecek hele sözü bittiğinde gelen o müzik 4.55 den sonra
![]()
![]()
–>
Adam oscarlık oynuyor vlla özellikle bir kadın olarak ve gelecekte anne adayı olarak şu sahne tüylerimi diken diken yapıyortıklayın gelecek hele sözü bittiğinde gelen o müzik 4.55 den sonra
![]()
![]()
–>
Sevdiği memeli parlaklari gay çıktığı için artık diğerlerine yöneliyor Hogathane taktın şu veliye be![]()
Veli amca diye konusmasına kızıyor youtuberdekiler ama benim hosuma gidiyoraylinle diyalogları muazzam çok başarılı![]()