Kiz bu dergi çekiminden. Sonra @serhatt intihar eder azıcık gururu varsa@Forumdash @Dosi @vadikızı @Sherlock @MasacRE @xBUGRAx
Ekli dosyayı görüntüle 65960
Kiz bu dergi çekiminden. Sonra @serhatt intihar eder azıcık gururu varsa@Forumdash @Dosi @vadikızı @Sherlock @MasacRE @xBUGRAx
alperen duymaz & melisa aslı pamukGözüm görmüyor teyzem kim bunlar![]()
alperen duymaz & melisa aslı pamuk
Bizim Çukurda oyuncuların yerine kendini montajlayan adam var @serhatt ı ecünnünün yerine koysun adamın kollarınaKiz bu dergi çekiminden. Sonra @serhatt intihar eder azıcık gururu varsa@Forumdash @Dosi @vadikızı @Sherlock @MasacRE @xBUGRAx
Bizim Çukurda oyuncuların yerine kendini montajlayan adam var @serhatt ı ecünnünün yerine koysun adamın kollarına ?A@Forumdash
Siz ikinizi bu fotonun ortasına atmalıBizim Çukurda oyuncuların yerine kendini montajlayan adam var @serhatt ı ecünnünün yerine koysun adamın kollarına![]()
![]()
@Forumdash
Onu atmasınlar sadece beni atsınlar Yamacın kucağına amaSiz ikinizi bu fotonun ortasına atmalı![]()
Onu atmasınlar sadece beni atsınlar Yamacın kucağına ama![]()
Onun bünyesine normal adam ağır gelir o kürdanlı zibidilerine dönsünSiz ikinizi bu fotonun ortasına atmalı![]()
Senin bunyenle onunki aynıOnun bünyesine normal adam ağır gelir o kürdanlı zibidilerine dönsün![]()
![]()
![]()
Sana mahsun düşüyor sevişirken külodunu yırtar senin de yildiza yaptığı gibiOnu atmasınlar sadece beni atsınlar Yamacın kucağına ama![]()
Senin bunyenle onunki aynı![]()
Okadar aynı değil şunun paylaştıklarına baksana
Okadar aynı değil şunun paylaştıklarına baksana![]()
![]()
![]()
Serhat bu kızı yolar
Hislerime tercüman olmuş yelloz
Hislerime tercüman olmuş yelloz![]()
Allahtan hakim olamıyorlar serhat ve gibiler