Ben gizli iş çevirmem canım açık açık konuşurum @xemrexxx
Bizi korkutan da o, artık açık açık saldırıyorsunuz hedefinize.
Ben gizli iş çevirmem canım açık açık konuşurum @xemrexxx
Bu zaten baş edepsiz
orası öyle çarpışma'dan sonraki bombasını merakla bekliyorumSenaryoyu yazan Ali Aydın. Karakterlerin oluşumunda, onları oynayan oyuncuların performansının artmasında yönetmen en büyük etken, o yüzden Uluç Bayraktar'dan bahsettim ki bu adamın önceki tüm dizilerinde yaptığı bir şey bu tarz farklı karakterler oluşturmak. Bu işte çok iyi.
orası öyle çarpışma'dan sonraki bombasını merakla bekliyorum
Sana da saldırmamı istemiyorsan çeneni kapat @xemrexxx @ForumdashBizi korkutan da o, artık açık açık saldırıyorsunuz hedefinize.
Sana da saldırmamı istemiyorsan çeneni kapat @xemrexxx @Forumdash
Sana kimse bakmayacaği için fake acmiş olabilirsin. Herseyı beklerim sendenBen kendi hesabımdan yazdım fakelerle uğraşamam
Seni artık kimse alamaz elimdenSayın Gs'li dostum, kurtarın beni... @Maskeli Fedai
Kendinle karıştırma beniSana kimse bakmayacaği için fake acmiş olabilirsin. Herseyı beklerim senden
Masumun arkasından ağlamak sevaptır Mahsun en masum karakterdiBacın yas tutuyor ölen karakterler için sanırım, Mahsun'un ölmesi onu derinden etkilemiştir. @xemrexxx tespitinde haklı.
vayy güzel evet en iyi yönetmenlerden bakalım konusu ne olacak filmin ?Her dizisi merakla beklenilesi oluyor, film de yapacak bildiğim kadarıyla. Türkiye'nin en iyi yönetmenlerinden kesinlikle.
Sen ve ben Bi daha bu kıyasa girme bileKendinle karıştırma beni
Seni artık kimse alamaz elimden
evet böyle bi kıyas yaparak kendimi küçük düşürüyorum haklsınSen ve ben Bi daha bu kıyasa girme bile
Çok ağlarsın sonra arkamdanHadsiz. Seni kendi kendine imha ettireceğiz şu sahnedeki gibi:
vayy güzel evet en iyi yönetmenlerden bakalım konusu ne olacak filmin ?
Yok laaa o senin normal halinevet böyle bi kıyas yaparak kendimi küçük düşürüyorum haklsın
evet jenerikte de yoktu adı bir süre o yüzdenFilm çekimleri için diziye ara vermişti hatta bir ara, konusu hakkında bir bilgim yok bekliyoruz bakalım.