@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
İnşallah kovarlar ecünnüyü diziden@mrt-06 ile @Forumdash kafa kafaya vermiş nasıl devam eder diye düşünüyormuş son 3 saattir bu tweetten sonra işi zor ruhuna fatiha dizinin@Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @Harunnn60 @kerem @denizz19 @Dosi @Çiğdem @vadikızı @dreamy @turkuazz @MEnes @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Doğu
adam çok karizma bee
Uluç Bayraktar yine manyak bir karakter yaratmış, hareketlere bak.
@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
Artık herkes biliyor bu edepsizleri
Artık herkes biliyor bu edepsizleri@DarkLegenD @MasacRE @Forumdash @vadikızı @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
uluç bayraktar yönetmen ama senaryoyu yazan ali bilgin
Uluç Bayraktar yine manyak bir karakter yaratmış, hareketlere bak.
Gözü mü diktimNeyi diktin terbiyesiz herif?![]()
Artık herkes biliyor bu edepsizleri@DarkLegenD @MasacRE @Forumdash @vadikızı @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz
Benden korkman senin hayrına olurArtık kendilerini gizlemiyorlar, örgüt gibi parlak gördüler mi çöküyorlar. Bu ikiliden korkmamız lazım.![]()
uluç bayraktar yönetmen ama senaryoyu yazan ali bilgin
Ben kendi hesabımdan yazdım fakelerle uğraşamam23 saat öncesine aitse @serhatt yazmıştır. Bacım yok ortalıklarda inanmıyorum![]()