Huyum kurusun öyleyimAynı anda bana katılıp diğer yerden şey ediyorsun kıvıra kıvıra belin kopacak zaten kreker gibi@xemrexxx
Huyum kurusun öyleyimAynı anda bana katılıp diğer yerden şey ediyorsun kıvıra kıvıra belin kopacak zaten kreker gibi@xemrexxx
Sen artık İmamsınBir videoya denk geldim bugün ama burada yasak yiyebiliriz @Sherlock un mekanına atacam şimdi seni özetliyor
@xemrexxx
Sizleri tanımak güzeldi dostlarım
Sizleri tanımak güzeldi dostlarım![]()
Bize diyor sanki kendisi ekipte değil
Beni @pompy korur siz kendi derdinize yanın ayollBize diyor sanki kendisi ekipte değilKız sen de bizle birlikte yiyeceksin banı neye seviniyorsun
![]()
He yıllarca favori üye olamayan pompy korur admine karşı seni
Bir bomba atar kafasınaHe yıllarca favori üye olamayan pompy korur admine karşı seni![]()
yaşına başına bakmadan o ka kıvırırsa böyle yok olur işte dans ederken inme indi zaar@turkuazz @ömer karataş @MEnes @MasacRE @Sherlock @xemrexxx @kerem @Forumdash @serhatt Katılın bana çocuklar
Ne bu? Çikonun son mesajı mı?yaşına başına bakmadan o ka kıvırırsa böyle yok olur işte dans ederken inme indi zaar@Dosi @vadikızı @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @Doğu @DarkLegenD @Sherlock @ömer karataş @Maskeli Fedai @kerem @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @batuhankaralar
bu mesajdan kısa bitr süre sonra yok olduNe bu? Çikonun son mesajı mı?![]()
Ayy interpolü fbı'ı harekete geçirin bulsunlar şu kızıyaşına başına bakmadan o ka kıvırırsa böyle yok olur işte dans ederken inme indi zaar@Dosi @vadikızı @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @Doğu @DarkLegenD @Sherlock @ömer karataş @Maskeli Fedai @kerem @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @batuhankaralar
Benim bi tahminim var aslındabu mesajdan kısa bitr süre sonra yok oldu![]()
içinde fok balığı var mı tahmininBenim bi tahminim var aslında![]()
zorla evlendirmişlerdir artık yaşı geldi bence kocası da izin vermiyor nete girmesineAyy interpolü fbı'ı harekete geçirin bulsunlar şu kızı![]()
Ağzından yel alsın bezorla evlendirmişlerdir artık yaşı geldi bence kocası da izin vermiyor nete girmesine![]()
yaşına başına bakmadan o ka kıvırırsa böyle yok olur işte dans ederken inme indi zaar@Dosi @vadikızı @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE @Doğu @DarkLegenD @Sherlock @ömer karataş @Maskeli Fedai @kerem @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @batuhankaralar
Eski forumda en son mesajı bakardık kime ne yazmışbu mesajdan kısa bitr süre sonra yok oldu![]()
zorla evlendirmişlerdir artık yaşı geldi bence kocası da izin vermiyor nete girmesine![]()
Ağzından yel alsın be![]()
Son mesajı bu işte, geçen @Aserat yakalamıştıEski forumda en son mesajı bakardık kime ne yazmışŞimdi bakamıyoruz. (galiba) Acaba en son kimle dmleşti?