Maskeli Fedai
Favori Üye
Bir kısmı zehirli sadece @xemrexxx @serhatt için yaptım umarım karıştırmamEkli dosyayı görüntüle 66738
Sena (umarım yanılırım) ve Mahsun (umarım yanılmam) için helva ikramımız başlamıştır, @Çiğdem yaptı, zehirli olabilir. Ona göre yersiniz, afiyet olsun.
@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @serhatt @S.G.A.T. @MEnes @ömer karataş
@mesmeso61 @sokak sanati @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı @Arslan Bey @Felon @xemrexxx @kerem @Doğu
Affettim sayın Gs'li dostumİçli köfteler de güzel gözüküyor
![]()

Bir kısmı zehirli sadece @xemrexxx @serhatt için yaptım umarım karıştırmam@MasacRE @turkuazz @ömer karataş @MEnes
Aaa bir de @batuhankaralar hepsini ağzına atmaya çalısırsa gider![]()
Bi tabakta kendin yemeyi ihmal etmeEkli dosyayı görüntüle 66738
Sena (umarım yanılırım) ve Mahsun (umarım yanılmam) için helva ikramımız başlamıştır, @Çiğdem yaptı, zehirli olabilir. Ona göre yersiniz, afiyet olsun.
@mesmeso61 @sokak sanati @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı @Arslan Bey @Felon @xemrexxx @kerem @Doğu
Kesin tuz ruhu katmıştır siz tadına bakın ben sonra gelirimEkli dosyayı görüntüle 66738
Bu beni zehirlemeye çalışıyor tüm sevenlerimi beni savunmaya davet ediyorumBir kısmı zehirli sadece @xemrexxx @serhatt için yaptım umarım karıştırmam@MasacRE @turkuazz @ömer karataş @MEnes
Kız beni niye zehirlemeye çalışıyonBir kısmı zehirli sadece @xemrexxx @serhatt için yaptım umarım karıştırmam@MasacRE @turkuazz @ömer karataş @MEnes
erken seviniyorsun son kozumu oynamadım
Kesin tuz ruhu katmıştır siz tadına bakın ben sonra gelirim
Bu beni zehirlemeye çalışıyor tüm sevenlerimi beni savunmaya davet ediyorum![]()
Herkes gider ben kalırımHadsiz Serhat'tan kurtuluyoruz nihayet, parlak cennetine şutluyoruz kendisini.![]()
Önce @serhatt yesin, ölmezse biz de tadına bakarız.![]()

Herkes gider ben kalırım@Çiğdem

Kimse için canımı tehlikeye atmam
Aga beee.. Yaktım sayın Gs'li dostum
Sana özel tabut yaptırdık, seni bununla yolcu ediyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 66743
@mesmeso61 @sokak sanati @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı @Arslan Bey @Felon @xemrexxx @kerem @xBUGRAx @Maskeli Fedai

Ekli dosyayı görüntüle 66738
Size böyle yapmalıBir kısmı zehirli sadece @xemrexxx @serhatt için yaptım umarım karıştırmam@MasacRE @turkuazz @ömer karataş @MEnes
![]()
![]()