Çukur - 60. Bölüm Yorumları | 2. Sezon 27. Bölüm

Ekli dosyayı görüntüle 66738

Sena (umarım yanılırım) ve Mahsun (umarım yanılmam) için helva ikramımız başlamıştır, @Çiğdem yaptı, zehirli olabilir. Ona göre yersiniz, afiyet olsun. :A

@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @serhatt @S.G.A.T. @MEnes @ömer karataş
@mesmeso61 @sokak sanati @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı @Arslan Bey @Felon @xemrexxx @kerem @Doğu
Bir kısmı zehirli sadece @xemrexxx @serhatt için yaptım umarım karıştırmam :F @MasacRE @turkuazz @ömer karataş @MEnes

Aaa bir de @batuhankaralar hepsini ağzına atmaya çalısırsa gider :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock

Sena (umarım yanılırım) ve Mahsun (umarım yanılmam) için helva ikramımız başlamıştır, @Çiğdem yaptı, zehirli olabilir. Ona göre yersiniz, afiyet olsun. :A

@mesmeso61 @sokak sanati @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı @Arslan Bey @Felon @xemrexxx @kerem @Doğu
Kesin tuz ruhu katmıştır siz tadına bakın ben sonra gelirim :F

Bir kısmı zehirli sadece @xemrexxx @serhatt için yaptım umarım karıştırmam :F @MasacRE @turkuazz @ömer karataş @MEnes

Aaa bir de @batuhankaralar hepsini ağzına atmaya çalısırsa gider :A:A:A
Bu beni zehirlemeye çalışıyor tüm sevenlerimi beni savunmaya davet ediyorum :A:A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock

Aaa bir de @batuhankaralar hepsini ağzına atmaya çalısırsa gider :A :A :A
Size böyle yapmalı :AD3lMrVlX4AAe5zK.jpegD3lMrJDW0AAbQxH.jpeg