Çukur - 60. Bölüm Yorumları | 2. Sezon 27. Bölüm

Üçüncü sezonda Ramiz Karaeski - Kenan Birkan gibi bir olay olacak, Haluk Bilginer'e haber verelim de artık ortaya çıksın :A @Forumdash
Ezel'in konusu oraya varınca saçmalamişti benim için. Çukur'a zaten hazmedemiyordum ilk sezon dahil hiç etmem artık:A Baştan aşaği çakma bi dizi olacak o zaman:F En korktuğum şey UTC'den de senaryo, sahne çalacak mı :F @xemrexxx @MasacRE @Çiğdem

Ezel'in konusu oraya varınca saçmalamişti benim için. Çukur'a zaten hazmedemiyordum ilk sezon dahil hiç etmem artık:A Baştan aşaği çakma bi dizi olacak o zaman:F En korktuğum şey UTC'den de senaryo, sahne çalacak mı :F @xemrexxx @MasacRE @Çiğdem
Konudan def olur musun yasli başlı adamsın zorla atmayalim şimdi .ss

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Konudan def olur musun yasli başlı adamsın zorla atmayalim şimdi .ss
Sana özel yaptım :A Kaldırın şu leşi şurdan @Çiğdem @MasacRE

Hele bi dene :T:
giphy.gif

Konuyu açtığı an gitti dedim :A
Benle Söz izleyecekti güya. Çukur'a tercih etmişti. Üst üste darbe vuruyor bana ex ortak :A @Sherlock

Söz'ü başladığı günden beri bir kere canlı izlemedim. :A Çukur'u izlerken, aynı zamanda Söz'e devam ediyordum zaten. :A Ayrıca beni ortaklıktan kovup, yerime @MasacRE beyi aldın sen hiç konuşma. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi

"Ezel saçmalamıştı" cümlesi için bastım olmamışı. :A Ezel kırmızı çizgimiz...

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ben de o kararlılığı görmemiştim kendisinde zaten, bizi haklı çıkardı :A
Üçüncü sezonda Ramiz Karaeski - Kenan Birkan gibi bir olay olacak, Haluk Bilginer'e haber verelim de artık ortaya çıksın :A @Forumdash
Sana özel yaptım :A Kaldırın şu leşi şurdan @Çiğdem @MasacRE

Hele bi dene :T:
giphy.gif
remzi kim hangi orman :A
Bunlar üçüncü sezon çakma Ezel yapacaklar. :A
@Dosi nin uyduruk yarışmasına kalite katan Esma sultana oy vermeyen bununla karsilsssin:bhr:

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Söz'ü başladığı günden beri bir kere canlı izlemedim. :A Çukur'u izlerken, aynı zamanda Söz'e devam ediyordum zaten. :A Ayrıca beni ortaklıktan kovup, yerime @MasacRE beyi aldın sen hiç konuşma. :A
@MasacRE senin yerine değil, sen onin yerine gelmiştin ama 24 saat bile itaat edemedin (sebeplerin geçersiz, hatice değil neticeye bakıyorum :A)
Utku bey sadece bir kaç saatlik ara vermişti ortakliğa ama geri geldi :A
Hem sen konuşma asıl, hiç bir faydan bile olmadı bana etkinliğimde :T çok meşgulsun ve kovmakla doğru yapmışım :A