Ben de o kararlılığı görmemiştim kendisinde zaten, bizi haklı çıkardıKonuyu açtığı an gitti dedim
Benle Söz izleyecekti güya. Çukur'a tercih etmişti. Üst üste darbe vuruyor bana ex ortak @Sherlock
Ben de o kararlılığı görmemiştim kendisinde zaten, bizi haklı çıkardıKonuyu açtığı an gitti dedim
Benle Söz izleyecekti güya. Çukur'a tercih etmişti. Üst üste darbe vuruyor bana ex ortak @Sherlock
Ne yani sen dönmedin sözünden başkalarının ısrarı üzerine mi izliyorsunAlakası bile yok, tamamen iftira Ben bıraktım dediğim zaman bıraktım, daha sonra ısrarlar sonucu tekrar başlayacağım dedim öyle devam ettim
Dombalak parmaklı bi oyuncu arıyoruzBaykal ve yuzuklu rolüne kimleri aldın paraya kiysaydin zaten başka izlenen dizin yok
Edip çıktı bir deNe yani sen dönmedin sözünden başkalarının ısrarı üzerine mi izliyorsun
Dombalak parmaklı bi oyuncu arıyoruz
Ezel'in konusu oraya varınca saçmalamişti benim için. Çukur'a zaten hazmedemiyordum ilk sezon dahil hiç etmem artık Baştan aşaği çakma bi dizi olacak o zaman En korktuğum şey UTC'den de senaryo, sahne çalacak mı @xemrexxx @MasacRE @ÇiğdemÜçüncü sezonda Ramiz Karaeski - Kenan Birkan gibi bir olay olacak, Haluk Bilginer'e haber verelim de artık ortaya çıksın @Forumdash
Konudan def olur musun yasli başlı adamsın zorla atmayalim şimdi .ss
Bıraktım diyen adama bak, canlı canlı izliyor bölümü 😱 @Dosi
Konuyu açtığı an gitti dedim
Ben de o kararlılığı görmemiştim kendisinde zaten, bizi haklı çıkardı
Üçüncü sezonda Ramiz Karaeski - Kenan Birkan gibi bir olay olacak, Haluk Bilginer'e haber verelim de artık ortaya çıksın @Forumdash
remzi kim hangi orman
@Dosi nin uyduruk yarışmasına kalite katan Esma sultana oy vermeyen bununla karsilsssinBunlar üçüncü sezon çakma Ezel yapacaklar.
@MasacRE senin yerine değil, sen onin yerine gelmiştin ama 24 saat bile itaat edemedin (sebeplerin geçersiz, hatice değil neticeye bakıyorum )Söz'ü başladığı günden beri bir kere canlı izlemedim. Çukur'u izlerken, aynı zamanda Söz'e devam ediyordum zaten. Ayrıca beni ortaklıktan kovup, yerime @MasacRE beyi aldın sen hiç konuşma.
Ben de diyorum ki Ramiz'in intkamına dönüşmesi için diyorum Gerek yoktu hikayenin Ramiz'in geçmişine evrilmesi. Yoksa ilk sezon harikaydı, piyasayı canlandırdık, devrim yaptık"Ezel saçmalamıştı" cümlesi için bastım olmamışı. Ezel kırmızı çizgimiz...
Berkay'ıma vuran elleri kırılsın kuyu cadısının