batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
@Çiğdem değildir bir kere çiğdem olsa abla demez kızdan 15 yaş büyük ; 2.si Dila demez düşmanın adını doğru yazar bu konuda dikkatlidir
Üzüm tarcın ve cevizi alabilirmiyiz. Yamac gibi gereksiz (rolü) tadı varEkli dosyayı görüntüle 66738
Sena (umarım yanılırım) ve Mahsun (umarım yanılmam) için helva ikramımız başlamıştır, @Çiğdem yaptı, zehirli olabilir. Ona göre yersiniz, afiyet olsun.
@Çiğdem @Forumdash @MasacRE @serhatt @S.G.A.T. @MEnes @ömer karataş
@mesmeso61 @sokak sanati @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @vadikızı @Arslan Bey @Felon @xemrexxx @kerem @Doğu
Ne oldu şimdi, Mahsun da geberdi miYamaç'ın leş performansını izledik Ne kadar kötü oyunculuk sergiledi. Çaresizliğini hiç hissedemedim. Ama sena resmen aşkını son kez görerek ölüme gitmesi filan.
Bu arada İçerde'nin dövüş sahnelerini ctrl+c ctrl+V yapsalardı keşke Kum sahnesini bile yapişlardi @Çiğdem Demek ki dayak yiyenler hemen çirkefliğe baş vuruyor. Aynı Aras'ın Çağatay'a yaptiği gibi @MasacRE
Bir @Çiğdem le sen gebermiyon .sdNe oldu şimdi, Mahsun da geberdi mi
Öyle ölmez o zaman devam ederGaliba en son Yamac üstüne cıktı bunun, hurda bi arabanın üstüne düştüler. Yamacın altında kaldı
Aynı şoku bende TWD'de yaşamıştım @Çiğdem Kimseye güven olmuyormuş
Bir İstanbullu Gelin'i bir de Çukur'u hala inatla izlemeye devam edenler gebermeli benceBir @Çiğdem le sen gebermiyon .sd
Sen de gömüyordun. Bırakacam, edecem diye esip gürlüyordun @Çiğdem Tıpkısının aynısı, orjinalini yaşatır nitelikteÖyle ölmez o zaman devam eder
Ben tekrar başlayacağım zaman söyledim izliyorum diye, ikisi aynı şey değil
Alakası bile yok, tamamen iftira Ben bıraktım dediğim zaman bıraktım, daha sonra ısrarlar sonucu tekrar başlayacağım dedim öyle devam ettimSen de gömüyordun. Bırakacam, edecem diye esip gürlüyordun @Çiğdem Tıpkısının aynısı, orjinalini yaşatır nitelikte
Baykal ve yuzuklu rolüne kimleri aldın paraya kiysaydin zaten başka izlenen dizin yokSen de gömüyordun. Bırakacam, edecem diye esip gürlüyordun @Çiğdem Tıpkısının aynısı, orjinalini yaşatır nitelikte