Nesini yedi biz bişey görmedikAras'ım bu ecünnüden kurtuldu diye kurban keser artık
![]()
Nesini yedi biz bişey görmedikAras'ım bu ecünnüden kurtuldu diye kurban keser artık
![]()
sadece bu başka da yok
sadece bu başka da yokAdam hz bile almamıştır bu ecünnüden
![]()
Gelmez mi Şerlok beyciğim, bu konunun içerisinde değilken bile bir koku geliyordu burnuma. Sebebi belli olduKudurma ve çatlama kokuları alıyorum.Senden ve Çiğdem’den, size de geldi mi koku Utku beyciğim?
@MasacRE
Adam kıskanılcak biri tabi kıskanırım, siz kıskanılmadığınız için çatlayın@MasacRE
O ikisinden ancak fok kokusu gelirKudurma ve çatlama kokuları alıyorum.Senden ve Çiğdem’den, size de geldi mi koku Utku beyciğim?
@MasacRE
O ikisinden ancak fok kokusu gelir![]()
Adam kıskanılcak biri tabi kıskanırım, siz kıskanılmadığınız için çatlayın@MasacRE
Gelmez mi Şerlok beyciğim, bu konunun içerisinde değilken bile bir koku geliyordu burnuma. Sebebi belli oldu![]()
Kazanan biz olduk sonuçta ilk defa bir cenaze törenini çekirdek ile izleyecemKudurma ve çatlama kokuları alıyorum.Senden ve Çiğdem’den, size de geldi mi koku Utku beyciğim?
@MasacRE
Kazanan biz olduk sonuçta ilk defa bir cenaze törenini çekirdek ile izleyecemAslında törene gerek yok atsınlar yolda bir çukura
![]()
![]()
![]()
Para çuvallarına atmışlar bunu bu iyi
Oy çuvalı onlar cahal.ss @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Dosi @vadikızı @turkuazz @dreamy @Yiğitt @Aserat @Maskeli Fedai @serhatt @xBUGRAx @ForumdashPara çuvallarına atmışlar bunu bu iyi![]()
![]()
![]()
@Maskeli Fedai herhalde üstte yatandaOy çuvalı onlar cahal.ss @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Dosi @vadikızı @turkuazz @dreamy @Yiğitt @Aserat @Maskeli Fedai @serhatt @xBUGRAx @Forumdash
Sen artık İmamsın
Beğenmediğin ben ve benim gibiler bile kıskanmaz seni huysuz herifSenin gibiler kıskanacağına hiç kıskanılmam daha iyi.![]()
Aynen kurtuldun ecünnüden sefan olsunKazanan biz olduk sonuçta ilk defa bir cenaze törenini çekirdek ile izleyecemAslında törene gerek yok atsınlar yolda bir çukura
![]()
EŞEK HOŞAFTAN NE ANLAROy çuvalı onlar cahal.ss @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Dosi @vadikızı @turkuazz @dreamy @Yiğitt @Aserat @Maskeli Fedai @serhatt @xBUGRAx @Forumdash
EŞEK HOŞAFTAN NE ANLAR![]()
Aynı anda bana katılıp diğer yerden şey ediyorsun kıvıra kıvıra belin kopacak zaten kreker gibiAynen kurtuldun ecünnüden sefan olsun![]()